TFK Buggster в България

• 54 862
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
всичко, което чета за тази количка, ме насочва, че това ще е и моята покупка, но никаде никой не написа колко точно е лека тя... разбрах размерите, но като килограми?...

# 241
но никаде никой не написа колко точно е лека тя... разбрах размерите, но като килограми?...

7 кг без аксесоарите.

# 242
  • София, център
А? Не е ли 6, поне така пише на моята - без аксесоарите!

# 243
6,9 кг без аксесоари, така пише на моята, моделът е Buggster S.

# 244
  • София
Юрнах се и аз да си купувам бъгстър-а, но май не е за мен..Всъщност се чудя дали няма да стане от трън та на глог. Имам комбинираната на пег перего плико3 нещо си. И исках да взема лятна лека и малка. Сега се връщам от пигис хауса - наистина страхотно маневрена е и удобна, но като големина си е ...голяма. И сгъването не е много много чадъресто. Но ако нямах перегото на 100% бих я взела  Thinking
Всъщност освен степенката за крака не разбрах кое прави новият модел нов с разлика от 100лв спрямо стария.

# 245
  • София
Имам комбинираната на пег перего плико3 нещо си. И исках да взема лятна лека и малка. Сега се връщам от пигис хауса - наистина страхотно маневрена е и удобна, но като големина си е ...голяма.
Да, и аз мислех за Бъгстър след Плико-то. И доста го оглеждах Mr. Green. Но плюсовете бяха в полза на старата Перего Peace
Бъгстър-а е доста обемиста и неговите 7 не ми се сториха по-леки от 8те на Плико.
Та сега съм с 2 летни по-леки. Не знам защо я вземат като лятна newsm78 Според мен е лека комбинирана, но доста голяма и тежка за лятна (мое мнение, все пак, може и да греша Peace)

# 246
Новия модел има още един амортисьор - на предното колело. Това е основната разлика със стария, не степенката  Peace

Аз имах две лятни колички преди Бъгстъра. Те си се водеха лятни. Не бяха от най-леките, защото държа на някои екстри, които ги нямат най-леките модели. Така, че не бяха много по-леки от Бъгстъра. Но в сравнение с него, бяха много по-неудобни. Едната беше Алегро на Бебе Конфорт, а другата Чинкуи на Джордани. В сравнение с тях Бъгстъра е много по-маневрен, вози много по-леко и меко, повече багаж събира в багажника, по-широка и конфортна за сядане и спане, по-хубав сенник, по-проходима. Абе отвсякъде е по-добра  Peace Вярно Бъгстъра е по-обемна сгъната от двете - те се сгъваха на чадър. Но за мен това не е болка за умиране.
Дъщеря ми е на над 2год и ми е по-лесно да я бутам сега с Бъгстъра, отколкото с Бебе Конфорта, когато беше на 8мес  Peace Така, че определено е много добър избор за лятна количка. От 4 колички, три от които летни, съм стигнала до извода, че килата не са всичко и въобще не са гаранция за лесно управление  Peace

# 247
  • София
Хм..пак се замислям тогава. Иначе аз се чудех между бъгстъра и тези модели на mothercare семплите евтини и миниатюрни летни колички от по 115лв..без аксесоарите де..Jive мисля бяха.

# 248
Хм..пак се замислям тогава. Иначе аз се чудех между бъгстъра и тези модели на mothercare семплите евтини и миниатюрни летни колички от по 115лв..без аксесоарите де..Jive мисля бяха.
Не, че съм кой знае колко компетентна, но ако искаш удобство по-добре Бъгстъра, а такива като mothercare има в Como и Джъмбо срещу 40 лв. Аз съм доволна от първата, но имам и друга лятна.
Ще давам малката на ясла септември и ми е все тая, но ако твоето бебе ще се разхожда по-дълго в количка по добре гледай удобството, а не килата.

# 249
  • Габрово
В началото ми изглеждаше адски грозна тази количка, но след много ровене се уверих, че е идеалният летен вариант за мен. НО - въпроси:
1. Някой може ли да ми даде размерите на сгъната количка, че разполагам с мноооооооооооооого малък багажник.
2. Мамчето, което си е купило искрящо зеления Бъгстър от Германия кога смята да я продава  Mr. Green Този цвят много ми харесва, количката ще ми трябва догодина за лятото (живот и здраве дет се вика) така че... ако дотогава сте се навозили на зеления Бъгстър аз съм кандидат!  Wink

# 250
С колелата и сенника сгъната я измервам около 100 см дълга и 35-36 см висока. Като за много малък багажник не е от най-компактните, освен ако не сваляш колелата.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 17:59 от Linofrina

# 251
А широка? от гума до гума?

# 252
А широка? от гума до гума?

От гума до гума е 60 см, мерих от външната част на всяка гума.

# 253
супер - добре звучи!
А в БГ защо не съм виждала такъв зелен Бъгстър. Ще се бием догодина май с 3te...ki  Laughing Laughing Laughing

# 254
  • Габрово
Благодаря за размерите Simple Smile Ще разпъвам ролетката в багажника сега да видим дали ще се хване Simple Smile Linofrina, ти в Габрово ли я тикаш тази количка? Щото не съм срещала такава по улиците.... Ама аз къде ли да срещна като по цял ден кибича в офиса  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт