TFK Buggster в България

• 54 864
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Купих си Buggster s преди няколко дни. Страхотна е!!! Лека, маневрена, абе това което съм искала. Бебето ми е на 3 м. и половина и го возих в нея. Чувства се прекрасно, спи си вътре, изобщо не му пречи, че не е напълно легнала. Но при студено време не става, защото  трябва да е вързан с коланите и не мога да го сложа заедно с чувала, иначе го слагам с космонавт и ако е по-хладно отгоре едно одеялце. Сега в Пиггис ги има всичките цветове, както и допълнителни 2 колела, за да е по-стабилна, има и чували, дъждобрани.

# 46
Купих си Buggster s преди няколко дни. Страхотна е!!! Лека, маневрена, абе това което съм искала. Бебето ми е на 3 м. и половина и го возих в нея. Чувства се прекрасно, спи си вътре, изобщо не му пречи, че не е напълно легнала. Но при студено време не става, защото  трябва да е вързан с коланите и не мога да го сложа заедно с чувала, иначе го слагам с космонавт и ако е по-хладно отгоре едно одеялце. Сега в Пиггис ги има всичките цветове, както и допълнителни 2 колела, за да е по-стабилна, има и чували, дъждобрани.

Нещо не разбарах защо не може да се ползва количката с чувалче и колани  newsm78

# 47
Е, как да не става с коланите чувала? Цяла зима така си бутам количката, няма никакъв проблем.

# 48
Засега съм се спряла на тази количка с коша за кола, ще имам августовско бебе и мисля че е добър избор. Молбата ми е, ако някой знае кои са магазините където се продава да ми ги напише, че ще идвам в София само заради нея, също така дали се предлага и във Варна? 

Друго ми е интересно след като има адаптори за кошницата на Макси Кози, дали нестават да се сложат и зимните кошовете на Макси Кози?

# 49
Най-добре, като дойдеш в София, отиди за количката в Пигис Хаус. Те ги внасят и там ще има най-добър избор от цветове и аксесоари.

# 50

Много ти благодаря! Незнаех че те са вносители.

# 51
Ако наистина си решила, че това е количката, може да я поръчаш и по нета. Няма нужда да идваш до София
http://www.pakostnik.com/bg/promotions.php
Тук има и линк към сайта на Пигис Хаус.

# 52
Засега съм се спряла на тази количка с коша за кола, ще имам августовско бебе и мисля че е добър избор. Молбата ми е, ако някой знае кои са магазините където се продава да ми ги напише, че ще идвам в София само заради нея, също така дали се предлага и във Варна? 

Друго ми е интересно след като има адаптори за кошницата на Макси Кози, дали нестават да се сложат и зимните кошовете на Макси Кози?
аз също съм от варна и харесах buggster. ходих в премама- там я предлагат само че цената е по-висока, тъй като производителя е quax. чудя се дали цената е по-висока за сметка на някоя екстра или нещо друго.....ще изчакам да я получат и понеже и до софия ще ходим на гости април ще преценя коя от двете да взема, тъй като разликата е почти двойна. а за софия знам че ги има в пигис хаус.

# 53
Много исках "око да види ръка да пипне", но накрая може и от Пакостник да я поръчам. Последен въпрос Бъгстер S е новия модел 2008 нали така?

# 54

аз също съм от варна и харесах buggster. ходих в премама- там я предлагат само че цената е по-висока, тъй като производителя е quax. чудя се дали цената е по-висока за сметка на някоя екстра или нещо друго.....ще изчакам да я получат и понеже и до софия ще ходим на гости април ще преценя коя от двете да взема, тъй като разликата е почти двойна. а за софия знам че ги има в пигис хаус.

Имам две познати мами. Едната с Бъгстър на ТФК другата с такъв на Кюакс. Доколкото разбрах от тях единственат разлика е в материята на количката. И май чувалчетата на Кюакс са по-различни.

# 55
Аз съм от Варна и търсих тук Бъгстър,но не намерих. Накрая реших и поръчах от Пакостник Buggster S. Доставиха ми я много бързо. Сега си я ползвам с удоволствие,а на бебчо му е също много удобно(той е на 7 месеца). Чувалче не си поръчах и сега все още се чудя дали има смисъл,защото времето се стопля,а за другата зима незная дали няма да му е късо Thinking

# 56
veselina s_p благодаря ти за отговора. май и аз ще си взема от софия, но първо ще погледна тази в премама като я получат.

# 57
Моля мамите,които вече имат Бъгстър да споделят дали има голяма разлика между цветовете на живо и тези в пакостник.Спряла съм се засега на маслина или кафяво, но не ми се рискува......

# 58
Аз имам синя и цвета е същия като на снимката,може би малко по-ярко,но съвсем съвсем малко.

# 59
Да уточня, вече си имах чувал мой и затова в началото  не купих този с Buggster-a. Та поради тази причина не ми ставаше на коланите, иначе оригиналният си пасва идеално!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт