TFK Buggster в България

• 54 901
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Имам един въпрос. Има ли някаква съществена разлика между моделите Buggster 2009г и 2010г.
Благодаря   bouquet

# 706
Не аз си получих моя който е 2010 и не намирам абсолютно никаква разлика освен новите цветове ,от които не съм се възползвала.

# 707
Не аз си получих моя който е 2010 и не намирам абсолютно никаква разлика освен новите цветове ,от които не съм се възползвала.

На мен материята ми изглежда по-различна - по-плътна, лъскава и "хлъзгава"  Rolling Eyes Като на някои от зимните чувалчета /преди време те бяха с два вида материи/. Ако е така, това си е голям плюс  Peace

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 17:50 от veselina_s_p

# 708
има разлика в текстила. На новите модели е по-хубав.

# 709
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet

# 710
  • София
знам че някой от вас си купиха и допълнителния слънцезащитен сенник на кидопотамус... а него как го перете?
дали може в пералнята или ще го прецакам... като си помисля догодина може и изобщо да не ми потрябва, но толкова си го харесвам че не ми се разделя още с него  Blush

# 711
В пералнята моят излезе с 2 дупчици мънички,но пробвай на деликатно пране и без центрофуга..

# 712
  • при палмите и алигаторите,FL
Птивет и от мен, имам няколко въпроса към знаещите повече за Buggster, извинявам се  че не съм изчела цялата тема, но опитах и все не успчвам , четох тук таме достатъчно да се уверп, че това е количката която искам.Та въпросите ми са 1.Каква е разликата между Buggster и Bugster S. 2.Кога най рано мога да сложа бебока в летния вариант.3. Това тук е истинския Buggster нали http://cgi.ebay.com/NEW-Valco-Baby-Stroller-Buggster-BLACK-/1206 … sh=item1c1797abe3 ?

# 713
Птивет и от мен, имам няколко въпроса към знаещите повече за Buggster, извинявам се  че не съм изчела цялата тема, но опитах и все не успчвам , четох тук таме достатъчно да се уверп, че това е количката която искам.Та въпросите ми са 1.Каква е разликата между Buggster и Bugster S. 2.Кога най рано мога да сложа бебока в летния вариант.3. Това тук е истинския Buggster нали http://cgi.ebay.com/NEW-Valco-Baby-Stroller-Buggster-BLACK-/1206 … sh=item1c1797abe3 ?

1. амортисьор на предното колело и подложка за крачетата
2. аз сложих сина си на 4-5 месеца
3. ами така като гледам да, но не е "S". На моя не се маха и сенника.

Но нека и други да кажат.

# 714
  • Пловдив
Бъгстър е, но не ТФК, които се продават тук, а на Валко /предлагат се на американския пазар/. Не е buggster s.

# 715
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря за отговорите, тук го има и TFK, но го намирам с $150 отгоре като цена, та се чудя на другия да се хвърлям или да изчакам.Бебка трябва да се роди началото на май, имам две харизани колички едно Грако и едно подобие на него, но са танкове с изцяло легнало положение, който за първите няколко месеца са добре., но за после ми се иска Бъгстър/проблемът е че това после се очаква да е октомври, ноември и количката ще отлежи доста преди да влезе в употреба/.

# 716
Eдиният вариант е да изчакаш,а другият да си вземеш кош за новородено.Примерно Дрийми,аз си бутах моят Бъгстър с такъв и си ми беше много удобно,на бебето също.Трябват ти адаптори за Макси коси кошница  Peace
Иначе сложих бебо малко преди 5-тият месец в количката.
За цената да,не са евтини,но си заслужават парите изцяло  Wink

# 717
Някъде продава ли се Бъгстър SL ,дали ще мога да си намеря или трябва да си поръчам от Германия

# 718
Някъде продава ли се Бъгстър SL ,дали ще мога да си намеря или трябва да си поръчам от Германия
В Продавалника има няколко предложения. Peace

# 719
В продавалника съм виждала S ,аз искам SL ,с пъстрата тапицерия,лимитирани,пък и в продавалника цените ми се виждат много надути за ползвани колички(конкретно бъгстърите имам предвид) Crossing Armshttp://www.aguzin.ru/catalog/strollers/strollers-walk/3334-kolya … --cvet-00-49.htmlтакава искам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт