Гоблени-16

• 57 250
  • 533
  •   1
Отговори
# 105
искам да попитам - има ли някъде в нета схемина гоблени на ловна тематика...Мъжът ми е ловец и все ме пита за такива...
Иначе по отношение на поставения въпрос за хобито и мъжете - моят уважава моето хоби...за да уважавам и аз неговото - ловът... Laughing

# 106
  • sf
Иначе по отношение на поставения въпрос за хобито и мъжете - моят уважава моето хоби...за да уважавам и аз неговото - ловът... Laughing
  еха вие яко сте си паснали. той докато е на лов, ти си шиеш и всички доволни  Joy
и моя уважава хобито ми, ама има странен вкус за изкуство и харесва некви дивотии  hahaha

# 107
Момичета,помагайте!
Ще шия за подарък Арабското момиче,ама съм изгубила ключа.Ако го имате Praynig

# 108
  • в зоната на здрача
Момичета,помагайте!
Ще шия за подарък Арабското момиче,ама съм изгубила ключа.Ако го имате Praynig

Имам този.. дано ти свърши работа,и благодаря за картичката.. Hug

# 109
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искам да попитам - има ли някъде в нета схемина гоблени на ловна тематика...Мъжът ми е ловец и все ме пита за такива...
имам само това, но ще се оглеждам Heart Eyes

# 110
Как да различавам единичните бодове по схемите ако има такива ? newsm78

# 111
кетри,благодаря за схемата   bouquet
Ето тук е моята скромна колекция : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212286

# 112
  • варненка от София
Ето тук е моята скромна колекция : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212286

Много са сладки пиленцата.

А кафеджийката май само аз се помотвам и не съм я ушила още Embarassed, ма то е щото Кетри не ми е измислила паспартуто  Heart Eyes

# 113
leonarda,
за мен единичен бод означава,че при шиенето на един гоблен трябва постоянно да се сменя конеца.
Примерно ушиваш един бод  червено и наоколо през няколко бода няма друг бод със същият цвят.
Така се получава, когато дадена схема е направена набързо чрез някоя програма за дизайн на схеми за гоблени.
tuly,
на първо време се сещам само за тези

Има и значение по какво стреля мъжът ти:)
Моя примерно само по пернат дивеч, не обича глигани и тем подобни.
Било прекалено лесно с големи мишени:)

# 114
Браво Ванче!  Hug И на мен пилетата много ми харесват!  Peace

И в тази връзка да попитам някой има ли Януарския брой на Галерия бродерия от 2005г?  Thinking

# 115
 Mr. Green аз го имам  Mr. Green

кажи сега какво ти трябва  Hug

# 116

Много са сладки пиленцата.

А кафеджийката май само аз се помотвам и не съм я ушила още Embarassed, ма то е щото Кетри не ми е измислила паспартуто  Heart Eyes
не си сама с кафеджийката  hahaha

# 117
Goody миличка  Heart Eyes  Hug Ми...пилетата!  Flutter zdravka79@abv.bg

# 118
Goody миличка  Hug Ми...пилетата!  Flutter
сега ще проверя дали скенера работи (при нас пак имаше преинсталиране  Crazy) и ще ти ги пусна, ако не стане - ще чакаме да си дойде образа безподобен - петък  Hug

# 119
 Hug Аз не бързам! Имам бая материал!  Crazy Ама и картинките, че искам със "сбирщини" да ги изкарам!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт