Гоблени-16

• 57 237
  • 533
  •   1
Отговори
# 465
  • Съвсем в края на света
Брех кетри, кога тръгвате с Марулича бре, аз пак последна разбирам???
Ако не зацепваш за какво иде реч/погледни в ляво под аватара/, имам предвид, че с нея ще идеш и на края на света. Ей ти и място за среща номер 2.
Тъй девойки да не помислите, че дигам шум и бягам, да си кажа, че ми е много криво. Правиха ми БХС, риска за Даун е 1:29, утре ще ми дупчат корема, така че ме пишете бегала до седмица и стиснете някой палец /може на краката да не ви пречи на шиенето/
Ще чета де, обещавам.

# 466
kita99 ,мила  Cry ....направо ще си вържа пръстите на фльонги !....и на краката.... fingerscrossed ....Дано всичко да се окаже добре с бебо!!!! newsm51  Two Hearts
Ох! Аз толкоз се притесних за kita99 ,че забравих да ви поздравя,момичета!  bouquet Пропуснах няколко теми,ама ще си наваксам....вече почнах да чета smile3529 най-прилежно и да си водя  smile3523 .... много красиви работи сте показали и направили!  smile3501   Аз,нещо напоследък,не мога да се организирам....ама,то май, щото ми тръгна на зле новата година с един гоблен ooooh!....подарък от сестра ми е (и за това -много ми се ще да го завърша),но комплектовката на конците е просто ужасна smile3511  на Милена стил-"Лятна идилия",с конци Ариадна....те конците са хубави и лесно се шие с тях,ама цветовете нямат нищо общо с истинските.... Ще го почвам наново и имам голяма молба към вас:ако някой има оригиналната схема на Вилер и ключ  за нея ,моля да ми ги прати Praynig....а аз ще почерпя cook beer ! ....А колко други гоблени си харесах,от  тез ,дето сте ги показалииии....  #Crazy....направо не знам как ще ми стигне времето!....Айде спорен ден Coffee ,много здраве за всички ви !!!! newsm76

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 07:14 от gesh44

# 467
kita,
не се притеснявай, всичко ще е наред.
Амниоцентезата е съвсем не сложна манипулация.
И аз бях много притеснена , когато трябваше да я правя, но процедурата трае само минута и за час-два забравяш ,че си я правила.
Чакането за резултатите е малко изнервящо , но
вярвам , че всичко ще е ок с бебето и с теб.
Успех:)

# 468
  • в зоната на здрача
Брех кетри, кога тръгвате с Марулича бре, аз пак последна разбирам???
Ако не зацепваш за какво иде реч/погледни в ляво под аватара/, имам предвид, че с нея ще идеш и на края на света. Ей ти и място за среща номер 2.
Тъй девойки да не помислите, че дигам шум и бягам, да си кажа, че ми е много криво. Правиха ми БХС, риска за Даун е 1:29, утре ще ми дупчат корема, така че ме пишете бегала до седмица и стиснете някой палец /може на краката да не ви пречи на шиенето/
Ще чета де, обещавам.

Добро утро,моми...

Кита ,зацепвам бе мила ,как да не  Joy Joy,кат тръгнем ще се обадим предварително..
Стискам палци всичко да е на ред с двамца ви.. Hug

Goody ,китаеца и на мен ми харесва,що не подкара и другите,трима..

Оооо ,gesh44 къде ходиш... Hug

# 469
Kita, приеми моята подкрепа и виртуална прегръдка Hug

аз амниоцентеза не съм си правила,но знам че резултатите от БХС са мнооого неточни и само хвърлят в страх и паника,съвсем скоро една позната роди здраво и сладко бебче,а при нея резултатите бяха 1:27

Всичко ще е наред!Успокой се и вярвай и ти!
Heart Eyes

# 470
sissak,хареса ми това моме,кажи какъв размер  да отрежа панамата нещо не мога да преценя
 Embarassed

Добро утро.Пак не успях да си наспя голямата глава,но ще се опитам да отговоря адекватно на въпроса.Гоблена е с размери 12 на 14 квадратчета изброено като за 1:4.Аз си отрязах 50 на 50 см,защото толкова трябва да заеме на стената.Сгънах го на 2 и започнах да броя от средата.И понеже апарата остана вкъщи,няма да мога да покажа и днес  Rolling Eyes

# 471
Кита   Hug
Стискам ти палци мила.

# 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Praynig кита - тискам всички налични палци (и на ббо даже  Mr. Green ) и няма да ги пусна, докато не кажеш "ОК"
кетри - разпиляната ми душа не може да върви така по ред  Crazy сега ще се метна като лъв на нещо друго и пак ще станат купища недовършени  Crazy
забравих да ви почерпя с кафенце -  Blush не си намирам картинката   food010

# 473
Кита,ще се моля всичко да е ок! Praynig Praynig
sissak,благодаря ти за изчерпателния отговор  bouquet.

# 474
Ще го почвам наново и имам голяма молба към вас:ако някой има оригиналната схема на Вилер и ключ  за нея ,моля да ми ги прати Praynig....а аз ще почерпя cook beer ! ....
Свали го от тук има и ключ.
Паролата е
6-fs5n8nhs53&/wt532

# 475
Добро утро Simple Smile

Хипатия, дали имаш паролата и за  ей тоя  Goldener Herbs   от същия сайт?

# 476
  • sf
Кита, стискам палци всичко да е наред  Praynig

а среща наистина ли  ще има? може ли и аз  Flutter ?

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 09:28 от donsita

# 477
Кита стискам палци.Всичко ще бъде наред smile3504

# 478
  • в зоната на здрача

а среща наистила ще има? може ли и аз  Flutter ?
Да среща ще има ,може да дойде всеки който има желание
давайте предложения ,де...през седмицата ли ..събота и неделя ли...

# 479
Момичета,да ви питам - някой разбра ли,дали в София се продава пластмасова панама.И ако да - къде,на какви цени,на метър или не.....

Общи условия

Активация на акаунт