Кога усетихте за първи път бебо да рита?

• 27 936
  • 394
  •   1
Отговори
# 165
Еми аз до скоро не го усещах...Поне си мислих че не го усещам.Но вече започнах да го усещам и съм много щастлива когато усетя някое ритниче може би  Heart Eyes

# 166
Започнах да го усещам в 4-ти месец, като куркане вечер се чуваше дори, но трябва да си усетиш сама разликата между това усещане и куркането ти в стомаха, когато си яла или когато си гладна. Но това ми го казаха, ако не ми го бяха казали нямаше да забележа. Наистина вечер най-много се усеща./и се чува слабо/  bouquet

# 167
А аз ги усетих в края на третия месец.  Имат си периоди през деня в които "спортуват" - до обяд и след обяд, през ноща все още не са ме притеснявали. Усещанането е много приятно и успокояващо.

# 168
и двете си дечица усетих да помръдват в мен в 4-тия месец.Много приятно усещане. Peace

# 169
# 170
  • София
За първи път усетих беб към 18-19 г.с. Heart Eyes
И аз така. Много се притеснявах това бебе защо не мърда и то взе, че почна да си мърда като му дойде времето. И след 1-2 седмици започнах и да усещам ритници. Не се притеснявам щом докртора ти е казал, че бебока е добре ще го усетиш Hug

# 171
В петия месец
и мен така ме питаха ами не го ли усещаш
и много се притеснявах
но някъде тука из форума четох че при първа бременност е нормално по късничко да се осъзнаеш

# 172
В началото на 5 месец.

# 173
  • Варна
Аз го усетих 13-14 г.с. леко трепакне, едва доловимо, но после след като усещанията се засилиха, се уверих, че това което съм усетила по рано е било бебето  Laughing

# 174
В началото на 5 месец.

# 175
  • на дъното
Колкото и странно да звучи за първи път го усетих в края на 2 месец  беше едно леко трепване.

# 176
В 3м.!Даже и мъжа ми го усети Wink!Но това не ми е първа бременност.

# 177
  • Бургас
В края на 4-ти месец, беше като трептене или като къркорене на червата, но веднага разбрах че е бебо  Heart Eyes

# 178
Макар, че ми е беше първа бременност усетих малката в 16 г. с. - усещането беше все едно ми пърхат пеперуди в корема. Незабравимо е и вълшебно....Heart Eyes
Така, че в действителност когато усетиш бебчето ще си 100% сигурна, че е това е то.... не можеш да го сбъркаш  Peace
Лека бременност ти желая   bouquet

# 179
Усетих го в началото на 4-ия месец. Ритниците са в 6-ия 7-ия месец. Моето бебче много хълцаше. Дори и това ще усетиш. Много странно чувство. Сякаш някой ритмично и рязко бута отвътре. Непременно си вземи обаче хидратиращи кремове за кожата за да нямаш стрии след това. Лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт