Кога усетихте за първи път бебо да рита?

• 27 936
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
Хахаха и аз така си мислех в началото , че бебето вече мърда толкова рано , пък то се оказа пукане на червата Joy

# 301
а нормално ли е бебето да  рита в деветата седмица , усещам  нещо все едно ми помръдва в корема но не е ниско доло а някаде по надоло от гардите.. или това е нещо като вталпяване от радост  Laughing

Бебчо се движи от осмата седмица, но е невъзможно да се усети на този етап. Плюс това в момента матката ти все още е много ниско долу.
Най-вероятно ти къркорят червата  Grinning
Търпение мила  Hug

# 302
Здравейте момичета,аз съм нова но искам да попитам,в 21г.с съм и доста рядко,усещам къркорене в корема,вероятно е бебо но е страшно рядко,понякога вечер като лежа,вчера докато се возех в рейса,вие колко често го усещахте newsm78и дали е  възможно,че го усещям рядко защото и преди за забременея си бях малко пълничка,( с коремче де)

# 303
  • ул. "Мечтание"
Отначало бебето се усеща доста рядко. До към 23-24-та седмица даже не го усещах всеки ден. Не се притеснявай.

# 304
 Party В 18-та седмица.

# 305
4-5 месец

# 306
Здравейте,момичета!Аз съм нова,но ще споделя "опита си".Усетих бебо в началото на пети месец Grinning

# 307
  • Габрово
Първото го усетих в края на четвъртия месец, второто малко по-рано.

# 308
В 14-та седмица усетих "нещо" съвсем леко...както казват-като крилца на пеперуда.
В 17-та седмица усетих леки побутвания - ритничетата  Heart Eyes

# 309
Първото в 16-та седмица, второто в 18-та - колкото и да е странно, уж казват, че вторият път по-рано се усещало, но при мен е обратно.  Hug

# 310
За пръв път в 20-та седмица, а отскоро всеки ден и постоянно, чак ме стряска погянога ooooh!

# 311
В 18та гестацианна седмица- като помръдване с повдигане на коремнат астена - и съпруаг ми го усети:)

# 312
Аз го усетих изключително рано - още в 10-та седмица и никой не ми вярваше - нито мъж ми, мито доки, нито майка ми. Но един ден (в 12-та седмица) бяхме на гости при наште и усетих пърхането и едва ли не насила накарах майка ми да си сложи ръката на корема ми ... е, три пъти подред го усети и тя и вече ми повярва. После вечерта вкъщи мъжо  реши да се престраши и аха! и той го усети!  Flutter Иначе ритниците (сериозните) дойдоха около 15-та седмица.
И на всичкото отгоре ми е първа бременност, но като че ли знаех какво трябва да усетя и се услушвах за него Crazy

# 313
Сравнително рано беше - в четвъртия месец мисля... малеее, вече забравих. Иначе като движения в червата се усеща в началото. Все едно нещо ти се бунтува коремчето. чак после усещаш същинското мърдане и малките ритничета, и хълцането... Heart Eyes

# 314
  • София
няколко пъти вече усещам нещата, за които говорите (в 15 г.с.), но съм толкова убедена, че ми остава поне още месец докато го усетя, че не им обръшам внимание. онзи ден дори накарах мъжа ми да си сложи ръката на корема ми да каже има ли нещо, защото усещах все едно сърцето ми бие там. Но мислех, че може да има нещо притеснително, не ми мина през ума да е бебчо. сега ще внимавам повече, но все пак няма да повярвам че е то  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт