ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
...да се срешнем и  да си прехвърлим някое вирусче? Thinking
Че вирусите само от бг-мамите ли се разнасят?  newsm78 Може евентуално и от някой друг да се прихванат Wink

# 121
Аз нямам никакви притеснения дали ще се разболея, само за децата са тревожа, но напоследък колкото изболедувах и съм постоянно с тях, дали пак ще съм болна или здрава, вече май ми е все едно  Confused

# 122
  • Плевен
...да се срешнем и  да си прехвърлим някое вирусче? Thinking
Че вирусите само от бг-мамите ли се разнасят?  newsm78 Може евентуално и от някой друг да се прихванат Wink
Не, но в тази грипна епидемия при събирането на много хора на едно място вероятността за зараза  е по-голяма.

# 123
Не, но в тази грипна епидемия при събирането на много хора на едно място вероятността за зараза  е по-голяма.
Е, те нали дават от утре понижаване на температурите, което, може би, ще попремахне вируса. А и ние нали ще се срещаме евентуално другата седмица  Simple Smile

# 124
  • София
И аз съм за среща,когато и където кажете. Peace
Ходих да подам молба за детски,за първи път и ние имаме право на такива.Честно да ви кажа,само дето не се разревах,такова отношение,такова чудо...ще ме извините,ако имате близки,които работят там,обаче съм просто потресена от държането им.

# 125
Валенце, не те познавам лично, но мога да се обзаложа, че си прекалено добра  Grinning. Такива служителки, които са се самозабравили и не знаят за какво са там не заслужават да се разстройваш заради тях. Правило ми е впечатление преди, че в някоя институция, за да ти свършат работа трябва да им повишиш тон, да се скараш с тях иначе работата не става. Но напоследък съм приятно изненадана, като ходя по данъчни, банки и др.,от любезното и компетентно обслужване. Явно някои хора са разбрали, че не са незаменими.

# 126
  • Плевен
Валенце и аз ходих и се почувствах страшно гадно,държаха се с мен все едно съм от малцинствата(друг е въпроса че дори и с тях трябва да са любезни).Дори не ме погледнаха една от служителките ми подаде декларациите без дори да си помести погледа от компютъра и да ми обясни какво точно да попълня.А като се върнах после с попълнените декларации ми се накараха че това не се пишело така,това се попълвало,това не...е аз откъде да знам и накрая ми се накараха защо съм написала банкова сметка в банка ДСК не съм ли знаела че не работят с тази банка,интересно откъде бих могла да знам като за първи път подавам.Абе нямам думи   ooooh!

# 127
това със служителките по тези инстиуции е откакто се помня.тези женици не се научиха че са там за това-да помагат и консултират.аз съм стигнала до извода че с тях по друг начин освен с каране не може да се разбереш и винаги така става.добрия тон съм го забравила отдавна.

# 128
  • София
Валенце, не те познавам лично, но мога да се обзаложа, че си прекалено добра  Grinning.  
Ми не знам...добра ли съм,не съм ли,но определено никой не заслужава такова отношение.

# 129
аз съм стигнала до извода че с тях по друг начин освен с каране не може да се разбереш и винаги така става.добрия тон съм го забравила отдавна.
Е те това обясних и аз на Валенцето. При тях с добро не става.

# 130
Като тръгна по такива институции винаги се насройвам за каране,така не могат да ме изненадат  Wink  Чиновниците у нас си мислят,че като са на държавна работа и никой не може да ги пипне,обаче много скоро това нещо ще се промени,надявам се  smile3513

# 131
А за срещата и аз съм навита.Тоя път ще се опитам да дойда.От кога не съм излизала на теферич...  Whistling  Само дано мъжо не е тогава нощен,та да може да гледа малката

# 132
Само дано мъжо не е тогава нощен,та да може да гледа малката
Той в коя болница е?

# 133
И аз съм за среща,когато и където кажете. Peace
Ходих да подам молба за детски,за първи път и ние имаме право на такива.Честно да ви кажа,само дето не се разревах,такова отношение,такова чудо...ще ме извините,ако имате близки,които работят там,обаче съм просто потресена от държането им.
Можеш ли да ми кажеш каде подадаш молбата и какво трябва да се носи.Миналата година ходих в Ловеч понеже там се водя по ЛК но сега мисля да си сменя адресната регистрация и да подам тук да не се разкарвам само излишно,но непомня какво се носи като документи

# 134
  • София
Ами носих актовете за раждане на децата,моята и на Ангел лична карта,документ от работата на Ангел за дохода от последните 12 месеца/аз не работя/..и това е май.Знам,че искат от НОИ бележка за болничните ,ако сте ползвали със съпруга ти.Друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт