ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мили мами!
Влизам при вас с една молба. Аз съм от Варна, но моят свекър има земи във вашия край и иска да ги продаде. Бих била много благодарна ако знаете някоя фирма, която изкупува. Може и на лични, да н еразводнявам темата ви.
Благодаря много!
Всичко добро ви желая   bouquet

# 136
И аз съм За среща, но не в "Национал", предпочитам някъде, където ще може да си чуем приказката. Иначе хора и бременна играя, не ме бърка, ама... де да знам, шумно ми се струва сякаш, да се надвикваме в пушилката и да надвикваме оркестъра...  newsm78

Валенце, да не ти пука, до утре ще си забравила, а от другия месец ще имаш по 50лв отгоре на месец за къдрокоските.  Heart Eyes

# 137
  • София
Ми хайде елате в Къщата,на мен ми е идеално Mr. Green.Мога да ида и да запазя места даже Wink.

# 138
Привет и от мен! Тези дни май не съм се разписвала и доста съм поизпуснала. Просто отдавна чакам такова хубаво време и се поувлякохме с разходките.
Валенце не се ядосвай за глупости, за да не остарееш млада. Знам, че е крайно неприятно да ходиш по тези институции и се радвам, че не си им останала длъжна.
Атракция представям си какво ти е, племенницата ми беше същата. Аз нямам такъв проблем, тъкмо напротив, на малкия все не му стига яденето.
Що се отнася за сбирката съм навита /ако нямате нищо против/. Само дано в този ден съпругът ми да не е дежурен и да си е вкъщи.

# 139
Здравейте и от мен, аз чак сега се класирам. ))

За среща и аз мислех да повдигна въпроса, че нали пропуснах коледната такава. ))
този път ще гледам да дойда, но ми се иска ако може да отминат тези грипове и т.н., че ме е страх за Калина ако лепна нещо да не я заразя нея после. ))

За детски, аз няма да успея за съжаление. (( Много гадно. Все една кутия мляко щях да взимам с тези 25лв. )))

# 140
някой може ли да ми каже(а зная, че може  Wink) какво точно е лапароскопия и къде в Плевен мога да си го направя туй чудо, и дали ми трябва направление от личната, а ако не ми даде, колко евентуално ще ми струва, а?

# 141
Ха, добър вечер  Grinning
Митачко ми е по-добре от към температура, но за сметка на това как кашля.....много го мъчи тази кашлица, а и хремата...но като е без температура мие по-спокойно.

Аз за среща съм  съгласна, но и аз като ДеЩо не искам в "Национал".

Днес се обаждах в яслата да кажа, че няма да водя Димитър до другата седмица, и ми казаха, че работят, но в неговата група от 23 са останали 5 деца, а в една от групите няма нито едно детенце Tired

А за "Социалните"...ах, "Социалните"...Най-грандиозния скандал , който съм вдигала в живота си беше именно там. Ама БИГ скандал. Ходих  и при началник отдела - мъж, който определено не знаеше защо е началник, и там скандал, и накрая се понесох към кабинета на директора готова вече и там да продължа с тирадата си, и за моя изненада директорката се оказа изключително мила и разбрана жена. Изслуша ме, без да се налагам да й обяснявам по 100 пъти едно и също, каза ми да отидем заедно при служителките и като отидохме, така ги навря в кучи гъз, че те за минути ме оправиха -  доста троснато, само ми подхвърляха листове и щипеха с телбода яростно, ако можеха да убиват с поглед щях да съм мъртва  Mr. Green .В оставащата част от деня имах чувството, че съм сътворила героизъм , преборила системата. Вървях и се усмихвах  Joy

# 142
Петя, лапароскопия се прави в болнично заведение. Във 2-ра база в АГ-то, в "Св. Марина", в новата клиника на "Авис Медика"
А дали може само с направление от ДжиПи-то не знам. Гинеколога, който е решил, че се нуждаеш от лапароскопия, трябва да ти каже каква е процедурата.

http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m5

# 143
О, Дикси мерси, тъкмо в теб ми беше надеждата за бърз отговор на запитването Hug

# 144
обаче като видях за какво иде реч ИЧ и не искам да ми го правят....ега ти толкоз ли няма добри диагностици...оф, аз в момента съм на фаза да псувам лекарското съсловие..........на сестра ми ще й правят още една операция след седмица.......след вътрешния кръвоизлив е получила некроза на тъканите......и това заради лекарска грешка...

# 145
нищо лично...има страхотни изпълнители на Хипократовата клетва.......

# 146
  • София
Петя,дано при сестра ти всичко бъде наред!Пак ли в Тина Киркова ще я оперират?Ние с тебе бяхме говорили..тя при коя лекарка роди,при Костова ли-тази,дето и водеше консултациите?

# 147
Валенце, не при Костова тъй като когато сестра ми беше в 8-мия месец КОстова излязла в отпуск по майчинство и по времето когато сестра ми роди, тя вече си е гледала бебето в къщи, не знам къде ще й правят операцията, предполагам, че в същата болница, тъй като носи отговорност за случая със сестра ми и най-вероятно ще я оперират без да заплаща нищо. Не знам, но ми звучи малко странно, това което ми каза сестра ми - че ще я оперират за да й изчистят тъканта(нали е получила некроза) и за да й направят вагинален отвор, тъй като в момента няма такъв. Нищо не разбирам, признавам си.

# 148
Но със сигурност Мишо ще й е единственото дете, едва ли ще се реши да роди второ, като познавам сестра си.

# 149
Петя, че чак толкова да е сериозно, не съм си и представяла да е. Че защо така се е получило? Нали нормално раждане, нещо не мога да си обясня какво се е объркало. Извинявам се,че ти задавам такива въпроси, но ми е чудно какво са й направили тия хора!?

Общи условия

Активация на акаунт