ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Много съжалявам за това, което се е случило със сестра ти. Доста неприятно звучи, честно казано.
Дано скоро се възтанови като хората. Ужасно е, че ще трябва да бъде подлагана на още операции  Tired

# 151
Офффф, Петя като чета настръхвам и съм страшно възмутена, и невярваща в лекарското съсловие. Не за първи път поредният лекар допуска поредната грешка и остава безнаказан. Докогаааа! Нямам думи и много съжалявам. Надявам се искрено сестра ти скоро да се оправи и истински да изживее радостта, че е станала майка!!!!!!!!!!!!!

# 152
Благодаря ви мили хора и извинявайте, че пиша за това в темата, но то мълчиш, мълчиш и като няма на кого да кажеш, ти избива в темата.... Rolling Eyes
Майка ми и баща ми са нон-стоп в София покрай нея и по телефона нищо не става, нищо не могат да ми обяснят и аз само се изнервям, че само ми подхвърлят някакви неща и така...Извинявайте пак.

# 153
Петя, че чак толкова да е сериозно, не съм си и представяла да е. Че защо така се е получило? Нали нормално раждане, нещо не мога да си обясня какво се е объркало. Извинявам се,че ти задавам такива въпроси, но ми е чудно какво са й направили тия хора!?
Миленче не знам, доста сериозно си е да изпаднеш в кома след раждане и то за няколко дни

# 154
Драго гледа мач и вика "Бербооо давай" и чувам Радост, която си е запретнала крачола все едно ще влиза на терена; "бебооооооооо, дааааай"

# 155
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз както обикновено се включвам вечер,когато вече няма никой на линия,но само това ми е свободното време Sad
Гледам пак срещи си уговаряте. Аз едва ли ще мога да се класирам на вечерна среща. Както обикновено Simple Smile
Петя,много е гадно това със сестра ти. Дано минава по-бързо.Направо не знам как се чувства милата.Да отидеш за добро,а то какво се получава ... А уж е известна болница,но явно грешки стават навсякъде. А бебчо как е?
Валенце,и аз много ги мразя тези ходения по мъките.Има едни женици на такива длъжности,които си мислят,че са незаменими,но е крайно време това да се промени. Предполагам ,че от нас зависи,но и аз не съм конфликтна личност Sad А между другото колко са детските вече? 25 лв. и за първо и за второ дете,така ли? А само много говориха - за 30 лв. за първо и 60 за второ,и две по 60 за близнаци,да не говорим,че трябваше да приемат и двойно майчинство за близнаци.Ама надявай се. Ще обеднее държавицата,или по-скоро може да им намалее лапачката ...

# 156
Момичета,пуснах отделна тема в благотворителни за Плевен. Искам да предложа пак нещо за дечицата,но препочетох да я отделя,за да не натоварваме тази тема,а и там да концетрираме вниманието си само върху това. Надявам се ще ме подкрепите и заедно с общи идеи и усилия ще дадем на дечицата малко повече от нужната им топлинка.
Утре ще ви пиша там какво предлагам и ще чакам отзивите ви Simple Smile
Ето и линк:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260353.new#new

# 157
Само дано мъжо не е тогава нощен,та да може да гледа малката
Той в коя болница е?
В нашата университетската,в онкото. И май както се очертава и аз от март като се върна на работа ще съм там.
 Петя, много е гадно това със сестра ти,дано се оправи без отрицателни последствия  Praynig Напоследък в Тина Киркова стават такива лоши неща - първо бебетата,които се бяха заразили.Сега и със сестра ти.Дано бързо се възстанови  Hug Сега кой гледа бебчето? А лапароскопска диагностика правят и в онкогинекология - проф.Горчев и д-р Томов. За Св.Марина не ти трябва талон,защото те не работят с касата и се заплаща.За останалите места ти трябва талон от Джи пи то за специалист гинеколог,отиваш при него (който ще прави операцията) и той по-нататък те насочва за хоспитализация и ти определя дата за операцията.В Авис медика не знам дали вече правят лапароскопии и дали работят с касата. Иначе в действителност не е толкова страшна операцията,колкото изглежда,а освен диагностична може да бъде и лечебна - ако се наложи фенестрация на яйчници или там други процедури,които си ги знаят гинеколозите

# 158
Лапароскопията е към 800лв, а с направление е около 400, касата поема останалото.

# 159
  • España (Плевен)
Добро утро!!!

# 160
момичета продавам чисто новия си, наскоро купен, с 2 години гаранция маслен радиатор "Дипломат", с 11 ребра. Купен е за 100 лева, използван е само 2 пъти, продавам го, да речем за 70 лева. Оказа се, че ни трябва радиатор с повече ребра, тък като и двете ни стаи са много дълги, в смисъл - големи стаи са си и този не може да затопли достатъчно. Абе в магазина като кажеш за каква стая става въпрос, що не те консултират да си вземеш съответно подходящ ел. уред, чудя се......хем повече пари щаха да ни вземат, ако бяхме взели по-голям радиатор.......
та така, ако познавате някой, който си търси радиатор - ето изгодно чисто нов в гаранция......

# 161
  • Плевен
Петя,не те консултират в магазина,защото не знаят за какво са там.
di_p , и майка ми работи в инко-то.

# 162
nadi_mishi, къде точно в онкото работи майка ти и как се казва,ако не е тайна  Wink

# 163
Айде и аз да се запиша за днес. Нямам нищо за казване,освен ,че съм подстригана и се мотах сутринта като шантава под дъжда . САМА!

# 164
Днес няма голяма активност. Само аз ли не мога да влизам в сайта или и при вас е така?Може това да е причината. Нещо му е станало днес.

Общи условия

Активация на акаунт