ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Ами той сайта се скапва днес постоянно.

То и аз нямам какво да кажа, освен да попитам кога ще се организираме за една срещичка. ))))
Не съм ходила на кръчма от сто години, само някое и друго кафе. ))

# 166
И аз да се включа. Наистина много трудно влизам, бавно ми зарежда страниците, изобщо неприятна работа. Откакто пуснахте мухата за среща, не ми излиза от главата. На мен лично ми се ходи някъде, където можем да поиграем. Имам много енергия за изразходване  Laughing.

# 167
  • София
Ей,момичета,айде сега сериозна организация LaughingПредлагам ден четвъртък през идващата седмица.За място не съм компетентна,да се включат по-сериозните купонджийки...Атракция.... Mr. Green

# 168
Мисля, че ме устройва като ден /моят човек трябва да е свободен/. А за място ............... къде през седмицата може да се развихри купон????? Май напоследък съм доста изостанала  Laughing.

# 169
И аз мога в четвъртък. И "Къщата" я харесвам. Там май има някаква музика. Ако няма - ще пеем.

# 170
  • Плевен
Моят мъж спи и не мога да го питам,но предполагам ще ме отмени в четвъртък.
А вие с мъжете ли ще бъдете?

# 171
Това на 31-ви ли се пада?Ако е тогава,няма да мога да дойда, защото мъжът ми е дневен до 8 вечерта  Sad

# 172
  • София
Аз ще бъда без мъж Laughing,той ще играе ролята на детегледачка.
 di_p ,ние и без това се събираме обикновенно след 19ч,аз примерно преди 20ч не мога да отида.Ако искате пък предложете друг ден.
И аз мога в четвъртък. И "Къщата" я харесвам. Там май има някаква музика. Ако няма - ще пеем.
И аз Къщата я харесвам. Wink

# 173
Добро утро! Установявам,че никога няма да свикна да ставам рано, хем детето започна да спи до 7,30  Tired Вече изчетох  "Котаракът в чизми", а и кафето си още не съм изпила  Grinning
 Като гледам какво хубаво време се очертава, се ядосвам,че не мога да миткам днес по улиците, а се шматках вчера под дъжда  Confused

да се включат по-сериозните купонджийки...Атракция.... Mr. Green
  Joy не така, Валенцееее  Joy Има и по-големи купонджийки от мен - жив пример са Пламенката, Маргаритка, те по-скитат от мен по кръчмите. Не,че съм останала назад, ама те държат първенството  Mr. Green

Люси нещо ми се губи  Thinking Как е Тери, ако се включиш?

# 174
Добро утро и от мен! И ние се наспиваме рано, но поне тази нощ се е будил само веднъж. Като гледам времето и днес ще сме на разходка. Петя как е сестра ти?????

# 175
Маргаритка, те по-скитат от мен по кръчмите. Не,че съм останала назад, ама те държат първенството  Mr. Green

Скитосвам аз, но не обичам заведенията, където има оркестър и танцуващи  Wink Тихо, кротко място, да си чуваш приказката и после полека лека към бара на "Ростов". Това е моята програма  Grinning

Митко кашля ужасно. Просто не знам какво да му давам вече. 3 вида сиропи давах, два от ДжиПи-то и един от мен си, но нищо не помага. Почти не спи нощно време, както и ние,де. Денем уж по-малко кашляше, но от сутринта не е спрял  Tired Толкова е мъчителна кашлицата, че често завършва с повръщане.
Дайте идеи за някакви бабини илачи  или билки. Мисля да отида до билковата аптека да взема нещо, да му направя чай, но не знам какво...

# 176
Дайте идеи за някакви бабини илачи  или билки. Мисля да отида до билковата аптека да взема нещо, да му направя чай, но не знам какво...
Босилек, лайка-ако нямаш,ела да ти дам. Сетих се,че като имахме кашлица,свекърва ми ни издълбаваше ряпа, пълни  дупката с мед и като престои, поне 1 ден, се изпива меда.

# 177
  • Плевен
За кашлица - чайче от дюли (особено от сърцевината на дюлите със семките). Правила съм и чай от лук нарязан на кръгчета - вари се в 250мл вода, докато остане една чаена чаша. Слага се 1 с.л. мед и се пие по малко през целия ден.  Една баба ми каза и друга рецепта, но нея не съм я пробвала - смес от равни части (напр. по 1 с.л.)  мед, олио и ракия се слагат в съд да ври на котлона за 2-3 минути, за да се изпари  ракията. Дава се по малко за целия ден.

# 178
Дикси, ако не намериш дюла, в хладилника ми се мотае една-ще ти я дам.

Една баба ми каза и друга рецепта, но нея не съм я пробвала - смес от равни части (напр. по 1 с.л.)  мед, олио и ракия се слагат в съд да ври на котлона за 2-3 минути, за да се изпари  ракията. Дава се по малко за целия ден.
И това действа-пила съм го, ама за Мити ракия  Rolling Eyes

# 179
  • Плевен
Една баба ми каза и друга рецепта, но нея не съм я пробвала - смес от равни части (напр. по 1 с.л.)  мед, олио и ракия се слагат в съд да ври на котлона за 2-3 минути, за да се изпари  ракията. Дава се по малко за целия ден.
И това действа-пила съм го, ама за Мити ракия  Rolling Eyes
По описанието ракията изветрява, а се дава по малко през целия ден. Предполагам, че ракията е компонент, който помага за разтварянето на меда и олиото. В 15-те капки "Есберитокс-Н", който Вики пие със сигурност има много повече ракия/спирт.

Общи условия

Активация на акаунт