ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 309
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Аз се сещам и за друго ресторантче, което става за среща и имам все добри оттзиви от там и казват, че има места, пък и ако запазим. Преди се казваше Маджестик, в началото на улица Шипка, по-близо си е до центъра, наблизо имаше едно време офис на М.Тел, близо до църквата Св Троица... В Къщата съм ходила веднъж и нещо не ми хареса храната, може би защото там е по-кръчмарско и правят добре месата, а  аз ядох зеленчуци и не помня още какво, но и порциите малки и вкуса нещо...
Ооо сетих се и за едно друго любимо, то е в битов стил, евтино е в сравнение с много кръчми и ресторанти, има хубава музика и храната е добра - Химера на булевард Христо Ботев. Там се пие и яде на корем.

За кашлица и чай от бъз, особено помага, ако идва от дробовете и бронхите кашлицата, не толкова гърлена. Също карамелизираш захар и и изливаш чая от босилек отгоре, аз правя независимо с какъв - зрънца, стебълца, листа, но винаги имам домашен, този, който го продават за подправка нещо няма същия вкус.
А Ванга препоръчва при деца намазването на гръбчето с мед да е съпроводено и с масажче - т.н. отлепване на кожата. Ох, аз много обичам така да ми правят.

Иначе най-гаден спомен от детството ми е мама да ми увие гърлото, гърдите с някакви вестници с ракия и едни кърпи отгоре, много свърдеше, но не помня това за кашлица ли или сваля температура.

# 241
  • Плевен
Иначе най-гаден спомен от детството ми е мама да ми увие гърлото, гърдите с някакви вестници с ракия и едни кърпи отгоре, много свърдеше, но не помня това за кашлица ли или сваля температура.
прави се, когато те боли гърлото.

# 242
Добро утро! Здрасти на новите попълнения  Hug
slanced ,  съвсем не е така, както си мислиш. Просто ти се включваш адски рядко  Grinning
Галя, по-добре купи люлка, на която да се качва сам и ще ти върши работа по-дълго време. Ще намеря снимки на Бужи на такава и ще дам да видиш, за каква говора Simple Smile

# 243
Атракция, съгласна съм. И аз искам люлка, която да става за по-дълго време. Ще чакам снимки.

# 244
Атракция, съгласна съм. И аз искам люлка, която да става за по-дълго време. Ще чакам снимки.

Ето я снимката. Мама Ася продаваше, май , такава люлка. Ще я питам.

# 245
Благодаря! Точно на такава го люлеем и много му харесва.

# 246
Ако наистина някой продава такава люлка ще съм му благодарна да ми се обади.

# 247
  • Плевен
Много харесвам деца облечени в бяло. Откъде си купувала белия панталон?

# 248
Много харесвам деца облечени в бяло. Откъде си купувала белия панталон?
Tо е цяло костюмче, на "Захи". Тук, на Сторгозия, от един детски магазин.

# 249
  • Плевен
Привет в този слънчев зимен ден от мен.
Едвам гледам днес, защото по незнайна за мен причина Тери не спа от 01 -04,30ч. тази нощ и ми изкара акъла от притеснение. Само се мяташе, ставаше, лягаше и ...събуди се в 7,30 и добре, че заспа пак до към 9,30, защото незнам как щях въобше да гледам, тъй като си легнах към 01ч.  Confused

Дикси, как е Митака днес?

# 250
Дикси, как е Митака днес?

След снощните изпълнения, от които ми избиха бели коси, днес е добре. Има 38.6, но поне не кашля така. Снощи се задушаваше направо от тази лаеща кашлица.И повръщаше стомашни сокове, защото нищо не беше ял. Всъщност не е ял от вторник, и каквото все пак е сложил в уста го повръщаше. Колко е отслабнал...Сутринта изяде 10-тина зърна царевица  Tired Все пак най-вероятно има ларингит. Но от сутринта да чукам на дърво е по-добре.

# 251
  • Плевен
Ох, много е неприятно това с ларингита, а кашлицата  е кошмарна - точно както я описва Дикси - задушаваща.  Не си спомням какви сиропи изписаха на Вики преди 2 месеца, но кашлицата почти веднага отшумя. А сега като си спомням и ми се свива сърцето - плачеше, че не може да диша и не можеше да си поеме дъх. Скорошно оздравяване

# 252
плачеше, че не може да диша и не можеше да си поеме дъх.
Ъхъм...точно така. На никой да не му се случва да го види  Peace

# 253
Здравейте и от мен. ))(

Добре дошли на новите мами. )))

Днес времето е прекрасно и ние изчезваме след малко на разходка. Аз пак както винаги сигурно никой няма да видя, но.... )))

Искам да ви питам, някой засичал ли е по бебешките магазини дрешки на марката Азиз. Ама да не са единични бройки, а да има повече неща. )))

# 254
  • Плевен
Здравейте пак.  bouquet
Ще се постаря да се включвам по честичко.
Въпреки че ни се налага често да пътуваме,защото и двете баби са далеч от нас. Laughing
Понякога ни няма по 1 месец и докато наваксам във форума минава време Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт