МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 159
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
Пиги, много ми домъчня за адашката, като я видях с апарата. Дано се оправяте по-бързо!

Вечернице, страхотна фотогалерия! Предполагам, че всичко вършиш с една ръка, защото другата ти е постоянно заета с фотоапарата.  Wink

Момичета, да попитам и аз - защо така няма интерес към Клуба? Какво ви се иска да се случва, с какво да се занимаваме, за да участвате? Съществуването му има смисъл, само ако вие виждате смисъл в него - в какво е той? Ще ми се да сте малко по-словоохотливи по тази тема. Praynig

# 136

Е-е-е....най-после...чакам снимки зелеееени ! Heart Eyes :

Въх, недей - ще ни баннат масово! Такива снимки не са позволени тук... Joy

КаНиМа, аз имах предвид течен Сано Максима, Който се води най най за бебенца - той е около 18 лева... по спомени де! Като се роди Дивна купувах от него, ама после минахме на общия... Уж бил най пречистен, неалергичен и пр. Иначе съм много доволна - чисти петна, икономичен е... за алергии не мога да преценя, щото не са проявени и до сега такива.

# 137
Ах, момичета! Карате ме да се изчервявам! Hug
Вярно, че фотографията ми е хоби, ама гледам да не прекалявам. Кабо Алба, направо позна Joy
Лилибон, за професията - имам две, но работя нещо съвсем различно. Първо мед.сестра и после куклена актриса, а сега спекулирам с акции на борсата и затова съм като залепена за компа през деня.

# 138
Здравейте  Hugкакъв прекрасен ден.
Но май като ви чета , ми идва да се скрия в миша дупка.Едно време Цоци предлагаше за  някои от многодетните да има БАН,че ни камплексират .... JoyАко има списък ,моля да добавим и Вечерница и neleto  това е шегичка ,момичета
Безкрайто много се радвам на всичките ви умения
Вечерница, наистина прекрасни фотоси...още по- прекрасни дечица и -леко бременеене
neleto май ми е минало времето да се уча да карам ски  newsm78 или са само оправдания....то аз от страх велосипед още не мога да карам,мъж ми мило и драго дава да запиша шофьорски курс ама пусто шубе Embarassed Embarassed Embarassed а на теб ти се възхищавам и не само за ските ...само каква носия си сътворила за детето-истински шедьовър
И останалите сте все тъй сръчни и сладкодумни, Прегръщам ви ! Весел ден!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 14:30 от Тъща 3

# 139
здравейте момичета
Вечерница-добре дошла.Като каза акции.. Grinning....моя мъж реши да си купи за първи път акции и ... Crazy.срина цялата световна борса.Такова падение на борсовия пазар е нямало никога в България Shocked Rolling Eyes
Пиги-бързичко оздравяване
neleto-много ми се иска и аз да се науча да карам ски,но това надали ще стане Rolling Eyes
Ох като чета за тези алергии и настръхвам.Имам чувството ,че в къщи всички сме алергични от всичко Cry

# 140
  • София
Вечернице, снимките ти са страхотни! А кога ще се появи малката звездичка?

Габи, Тъща 3, ние спокойно можем да организираме подфорум " Жената на военния"  Wink Май има още мами като нас. На коледния празник имаше един татко, дето намери общ език с нашия, но на кой беше не си спомням.  newsm78
За среброто мога да кажа, че със сигурност има добро действие. Доказано е че има антибактериално и противовирусно действие. Сребърни соли се съдържат в доста медикаменти с антисептично действие. Сигурно и под формата на сребърна вода ще действа. Нали светената вода се прави в сребърни съдове и сребърен кръст потопен в нея. От много години хората я ползват като лекарство.
ani69, вярно че в последно време алергиите много се увеличават. Причините ги знаете. Всичко е замърсено около нас- природата и храната. Само в планините остана по-чисто. Децата с алергии се повлияват най-добре на средновисоки и високи планински местности.
Кабо Алма, какво да ти кажа. Аз с идеи мога да участвам, но не съм влизала отдавна в темата на клуба. За срещи , все няма време, но ще гледам да дойда някой ден.

# 141
  • Варна
Пиги, чудесно, че малката е добре и има желание за разходки! Браво, трепете ги вирусите с пълна мощ!

Вечерница, ти да не си и зодия близнаци? Цялото това жонглиране с дейности на такова ми мирише.  Mr. Green Браво за борсата. Интересно ми е и на мен, пък и съм икономист по образование, може да разкажеш някой ден какво точно проследяваш.

Тъща 3, събирай смелост и го подкарвай курса! Няма жена дето да не го е почнала със страх, но послее... после става съвсем различно и това, че си самостоятелен много ти топли душицата и улеснява живота.

На всички мами - уютна и изпълнена с любов вечер!

# 142
Вълшебна, ще знам в понеделник със сигурност. По мои сметки е за след 20 септември.
Лилибон, Скорпион съм но асцендента ми е близнаци Mr. Green
Ани, друг път да знаеш кого да питаш по темата. Аз даже и акъл им давам на КОБОС геймърките (*виж Хоби). Не се притеснявайте обаче, нещата ще си дойдат по местата.
Тъщенце, грабвай си смелостта под мишница и отивай на курса. Аз се мъчих 5 г., а тук без кола си просто загинал. От 3 г. имам книжка и съм много доволна.

# 143
  • Пловдив
Аууууу - снимките са наистина супер!!!!

Аз се извинявам че пропуснах в залисията на празника да си платя членския внос - ще гледам да го преведа по сметката

Габи - там определено добре си прекарват децата - това с Давид и апетита му е направо супер - и моята племенница също прояде когато тръгна на градина.

Пешеходке - предполагам че това с качулките е заради възрастта - защото и моя хубавец е на 9 - т.е. на същата възраст.

Да оздравяват  всички болни - а на всички пешеходки казвам - да не се страхуват - толкова е хубаво да шофираш - изобщо не съм предполагала че толкова ще ми хареса!!! Но движението е такова , че аз се моля Бог да ме пази от грешките на другите, както и от моите грешки.....защото сме хора и в даден момент не успяваш да оцениш 100% ситуацията!!!!

И аз искам да карам ски.....

# 144
Страхотни сте!!! Повдигате ми настроението! И я познайте с кого се срещнах днес?!? Мама Цоцоланка дойде при мен на ски пистата!  smile3521 Новината от мен, а снимките - от нея! Тръгнали те с мъжа й близнаци да правят! Ама за близнаци не се излиза от станцията!!! Ще й дам някоя и друга консултация, ама по-натам...  Joy
Радеток, аз писах: който иска да кара, да идва! Тъщичке, съмнявам се, че ти е минало времето за каквото и да било... Обещай ми, че няма да си като моята майка! Тя неведнъж ми е казвала: ти като седнеш някой ден с бабите на пейката, ще разправяш, ще разправяш, а аз като седна - ще слушам, ще слушам...  Grinning Важното е да ти е кеф. Ето, днес се опитах да понауча племенника си (почти 9 годишен)  да кара, поне малко да се поотпусне, ама като го мързи детето и си предпочита шейната, аз какво да направя, и челна стойка да му направя, пак няма да го запаля за ските. А и неговите родители не му дават пример, щото не карат... ани69, точно желанието е в основата на всичко, поне за мен...
Какво да правя - аз съм си планинско чедо, сега ще кача още някоя снимка и ще ви пусна линк... Надявам се да ви харесат... И да ви запаля по моята снежна страст!

# 145
# 146
Нагледах се нахубави снимки   bouquet  bouquet  bouquet

На Цоци пожелавам най-прекрасния уикенд

Вечерница  welcome добре дошла и от мен!

Аз нещо нямам муза за писане  Blush

# 147
  • София
Нели,мноооооооооооого е красиво!А за Яна няма какво повече да кажа,те майките са казвали достатъчно преди мен.Ами, македонско девойче-хубаво,чаровно. Ама то цялото ви семейство сте едни сладури...личи си,че обичате да сте на ски.

Габи,много хубави неща пишеш за вас.Радвам се за всички ви.

Тъща,дано всичко с работата да е наред  Praynig

Пиги,стига толкова болести.Детето не можа да се нарадва на снега.А да те попитам за този сайт "Кабината" по колко пъти на ден трябва да си на линия за уроци?Нали не е през целия ден!?

Вечерница,добре дошла! Наистина много красиви деца и с майка фотографка  Wink Теб съм те срещала при фотошпките,нали  newsm78 Много се радвам,че ще се присъединиш към нас.

Неви,честит ти племенник! Поздрави на Клои!Да расте здрав и усмихнат!

Раде,какво става с Каишка?Къде се изгуби?

Албенче,не ти запомних скайп името.Можеш ли да ми го напишеш на ЛС?

# 148
  • София
Приемате ли и нас?  Hug

# 149
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Иска ли питане  Flutter щом си се разписала при нас ....вече си в отбора   bouquet Добре дошли на новите мами   bouquet мнооооооооого сме newsm44
Аз се мъча над текстовият редактор на Word ,по информационни технологии иска да ни изпита утре в последният час,дала ни е два текста и една дузина задачи свързани с програмата,ама аз като не ги зная всичките кое за какво е и сега чета от едно ръководство и действам ooooh! , пък утре ще трябвада ходя с Павчо на изпит ,че няма кой да го гледа
...лека нощ и  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт