® E-bay - тема 60

• 32 307
  • 736
  •   1
Отговори
  • Плевен
Тема 1; Тема 2; Тема 3; Тема 4; Тема 5; Тема 6; Тема 7; Тема 8; Тема 9; Тема 10; Тема 11; Тема 12; Тема 13; Тема 14; Тема 15; Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 20, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25 , Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31, Тема 32, Тема 33, Тема 34 , Тема 35, Тема 36, Тема 37 ,Тема 38, Тема 39, Тема 40, Тема 41, Тема 42, Тема 43, Тема 44, Тема 45, Тема 46, Тема 47, Тема 48, Тема 49, Тема 50Тема 51; Тема 52; Тема 53; Тема 54; Тема 55; Тема 56, Тема 57, Тема 58 Тема 59

Регистрация в PayPal – стъпка по стъпка
Пейпал - помощ!
Онлайн пазаруване с кредитни и дебитни карти
Как да търсим най-ефективно в eBay
Често използвани съкращения в eBay
Как се пуска диспут
Dispute/Claim при Проблеми
Кога не се дължи ДДС и мито за внос дадена стока
Митнически режим при онлайн пазаруване от чужбина
Митници и куриерски услуги
Получаване и изпращане на пари
Postage and Packaging policy update
Can I retract or cancel my bid? -  отказ от наддаване
Искам да продавам в eBay
Snipe Sites - Какво е Snipe? Автоматичен бот залагащ в последните 5-1 секунди

Пощенски тарифи и разходи
Английски пощи
USPS
DHL.de
БГ пощи
Кой куриер ще даде по-ниска цена за доставка при pick-up - Ако искате да купите нещо от Ибей, което е обявено само за "pick-up" в сайта пускате търг "кой куриер ще ви даде по-ниска цена". Куриерските компании залагат и бидовете намаляват надолу. Бид-ът представлява цената за вземане на стоката от дома на продавача и доставяне до избрания от вас адрес. За пускането на такъв търг не се заплаща нищо. Само, ако искате обявата да е оградена в цвят, за да е "по-видима", се заплаща.
   Карта за търсене на адрес

Онлайн пазаруване с посредник
Онлайн пазаруване с посредници: Англия

Универсален калкулатор за пресмятане на номер за:
   Дамски и мъжки обувки и дрехи
    International Bra and Dress Size Conversion

Таблици
детски дрехи
детски обувки    детски обувки

дамски дрехи
дамски обувки

мъжки дрехи
мъжки обувки

обувки
спортни марки обувки
adidas - дрехи и обувки
чорапи и шапки

Полезно
Преводач 1     Преводач 2

“Трикове” за успешно и евтино Online пазаруване – shopbot, cashback

# 1
# 2
  • Бургас
Да попитам (и се извинявам ако вече е питано  Mr. Green) ако продам нещо си и го изпратя с БГ пощи с предимство ще има ли работещ тракинг номер? В смисъл, при евентуално "непристигане" при купувача и повдигнат от него диспут PayPal ще одобри ли техния номер за проследяване?

# 3
запис   Flutter

# 4
  • До хладилника, който обичам
Охо, Кьолшес-мьолшес, имаш надежди бебето да спи в леглото си! Mr. Green

В последствие обаче се замислих- ами ако робота не работи или в кутията има нещо друго?!  newsm78 Ако му сложа оценка после няма да имам право на никакъв диспут.
Не съм уверена. И след оставяне на фийдбек в Won/Purchased на стоките има Resolve a problem, до 45 дена, да не е и повече.

# 5
Ета, много неприятна ситуация.
Дано поне от Еконт те компенсират по някакъв начин.
Извади им фактурата от Пей Пал, вдигай шум до небесата, заплаши ги и звъни в централата.

# 6
Да попитам (и се извинявам ако вече е питано  Mr. Green) ако продам нещо си и го изпратя с БГ пощи с предимство ще има ли работещ тракинг номер? В смисъл, при евентуално "непристигане" при купувача и повдигнат от него диспут PayPal ще одобри ли техния номер за проследяване?
Да, препоръчаните пакети имат тракинг номер  Hug

# 7
  • виртуално
Да, препоръчаните пакети имат тракинг номер  Hug
миналата седмица върнах една част с Бг Пощи , продавача вече ми възстанови парите, а според сайта на пощите пратката е още в България  newsm78

# 8
Мерси за темата!
И похвал:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604843 … ame=STRK:MEWNX:IT
Страхотно е!Мекичко и топло!

# 9

Kölsches Mädel чудесни покупки за неродения ибейчо. Със здраве да си ги ползавате. Много да спи в кошарката  Laughing Laughing Laughing

# 10
  • София
Добро утро,момичета! С много нови ,хубави покупки да изпълним новата тема Wink

Аз със въпрос за съвет.Явно се е изгубил някъде банския за детенце,който платих на 23.09.,а продавачката ми писа ,че го е изпратила на 27.09. със Standard Delivery (Royal Mail 1st Class Standard).Вчера от Г. ми писаха,че за съжаление няма такава безименна пратка в техния офис.Какво трябва да направя сега?Да пиша на продавача,че банския не е пристигнал и да поискам тракинг номер ли?И после какво се прави ако ми го даде?Извинявайте за досадните въпроси,ама имам всичко на всичко 9 покупки и вече едната ми е изгубена  Sad.
Благодаря предварително и хубав ден!  Hug

# 11
# 12
 tasia , да, пиши и, че не си я получила още.
И ако не ти даде тракинг номер( а и да ти даде ти  не си я получила) отваряй диспут за неполучена стока.

# 13
Да се похваля с последна придобивка и да се запиша:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2005323 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 14
tasia, а защо пратката е без име?

Общи условия

Активация на акаунт