® E-bay - тема 60

• 32 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Е много скъпо с българските пощи! Продадох едни гуменки Rocket Dogs и бях сложила най-високата възможност за пощенските - 5 лири, а ми излезна 15.80 лева и то бавна поща, но препоръчана.

# 16
Пощенски за обувки са 6 лири макс, за дрехи - 4 лири.
А и са ти взели 3 лв за препоръката отгоре върху килограмите.

# 17
  • София
Похвал от мен - елече спечелено за 1.04....ново, с етикет. Ама дали ще ми го изпрати...

# 18
Моля някой да ми помогне. Значи имах отворен случай в пейпал. Човекът ми върна веднага парите, но още са ми на Pending Until Oct 27, 2010, трябва ли някъде да ги приема, понеже на намирам такъв вариант и не знам кога ще ми ги приемат...

# 19
  • виртуално
Моля някой да ми помогне. Значи имах отворен случай в пейпал. Човекът ми върна веднага парите, но още са ми на Pending Until Oct 27, 2010, трябва ли някъде да ги приема, понеже на намирам такъв вариант и не знам кога ще ми ги приемат...
нищо не трябва да правиш, просто изчакай до 27

# 20
Да попитам (и се извинявам ако вече е питано  Mr. Green) ако продам нещо си и го изпратя с БГ пощи с предимство ще има ли работещ тракинг номер? В смисъл, при евентуално "непристигане" при купувача и повдигнат от него диспут PayPal ще одобри ли техния номер за проследяване?
Да, препоръчаните пакети имат тракинг номер  Hug
миналата седмица върнах една част с Бг Пощи , продавача вече ми възстанови парите, а според сайта на пощите пратката е още в България  newsm78

А аз на 4-ти върнах на продавача счупената пратка - и нищо, той твърди че не я е получил, няма я и в сайта на английските пощи. И диспут сигурно ще изгубя.

# 21
нищо не трябва да правиш, просто изчакай до 27

Благодаря ти  Hug

# 22
да се похваля и аз,дали са оригинални незнам ,като пристигнат ще разбера
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604947 … ame=STRK:MEWNX:IT   Laughing

# 23
Да попитам (и се извинявам ако вече е питано  Mr. Green) ако продам нещо си и го изпратя с БГ пощи с предимство ще има ли работещ тракинг номер? В смисъл, при евентуално "непристигане" при купувача и повдигнат от него диспут PayPal ще одобри ли техния номер за проследяване?
миналата седмица върнах една част с Бг Пощи , продавача вече ми възстанови парите, а според сайта на пощите пратката е още в България  newsm78

А аз на 4-ти върнах на продавача счупената пратка - и нищо, той твърди че не я е получил, няма я и в сайта на английските пощи. И диспут сигурно ще изгубя.

Пращала съм 4 неща към UK с препоръка (тракинг номер), без предимство. Най-много за 2 седмици пристигат. Виждат се на излизане от България в сайта на БГ пощи, и после направо в Роял мейл, но без доказателство за доставяне- подпис или друго. Само пише, че е получена в еди кой си офис. Само последната ми пратка вече е получена, а още я няма отразена в системата на РМ. Звънях на телефона за рекламации  и девойката ми каза, че РМ не винаги си чекирали пратките.

Много е неприятно, когато трябва да се доказва пред ПП, че не можеш да разчиташ.  Tired
Аз в началото за по-сигурно уж, ги пращах с обратни разписки. Ама така и не се върнаха тия разписки, само дето се охарчих с 2 лв. , не ги и чакам вече.  Mr. Green

За тракинг ползвам този сайт: http://www.track-trace.com/post
Много е удобен, всички държави са накуп.  Peace

# 24
# 25
Doodoo, и аз използвам този сайт. Но днес, като въведа тракинг номер RI054827687BG, не ми се отваря  Rolling Eyes.

# 26

Чудна грейка със здраве да си я носиш.

# 27
Момичета много хубави покупки  Hug

Аз да попитам "дювет" завивка или горна торба е. С преводача ми излиза че е завивка, но един продавач ми каза че е за одеяло и сега се чудя дали да купувам  newsm78

# 28

Отваряй диспут, и да го изгубиш - като мине месец от изпращането пускай жалба в БГ пощи, след няколко месеца ще ти изплатят обезщетение, ако не могат да докажат, че пратака е получена. В сайта на английските пощи не се появява никога инфо.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт