Какво да направя с 12 белтъка?

  • 9 797
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 22 867
  Имат ли някакво определено кулинарно име тези топки?
 

Аз ги знам като снежни топки в прясно мляко.

# 31
  • София
  • Мнения: 5 074
  Имат ли някакво определено кулинарно име тези топки?
 

Аз ги знам като снежни топки в прясно мляко.
Рецептата ми е наследство от свеки, и тя ги наричаше снежни топки.

# 32
  • Мнения: 7 418
  Имат ли някакво определено кулинарно име тези топки?
 

Аз ги знам като снежни топки в прясно мляко.
     Мерси!
     А колко време се варят? Rolling Eyes

# 33
  • София
  • Мнения: 5 074
 Една-две минутки, колкото да станат твърди. То се вижда.
Става страхотен десерт  Peace

# 34
  • Мнения: 22 867
Една-две минутки, колкото да станат твърди. То се вижда.
Става страхотен десерт  Peace

За разнообразие и една торта със снежни топки. Grinning

# 35
  • Мнения: 7 418
Една-две минутки, колкото да станат твърди. То се вижда.
Става страхотен десерт  Peace
      Благодаря! Grinning
      Яла съм този десерт,наистина е страхотен!Само дето не знаех как се приготвя....



        Hug Hug Hug

# 36
  • София
  • Мнения: 5 074
Може, може, с подходящата украса отгоре. Ще стане страхотно Peace

# 37
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 407
Аз да кажа за торта Гараш на Как Сийка Peace
Стана ПРЕВЪЗХОДНА.Направих леки корекции за крема.......понеже ползвах подсладена готварска сметана ,намалих захарта от 200 на 100 гр.,и ползвах от 90грамовите шоколади фин млечен/синя опаковка/т.е.сложих 360гр.шоколад ,а не 400 ConfusedСтана много сладък крема,но блатовете не са толкова сладки и се получи добре.Снощи я довърших и до този момент е половина,като се има предвид,че е много сладка,не като другите торти.
Мерси за рецептата на Как Сийка и Мишел  bouquet

# 38
  • София
  • Мнения: 18 679
И аз да разкажа. Правих някаква измишльотинка, нещо като Гараш, ама не баш на Сийчето Laughing
Блатът го изпекох цял, по рецептата за Гараш. После с конец го разрязах на 4 платки. Крем нямах време да правя с течна сметана, пък да варя, пък да охлаждам...затова смесих две кофички сметана с две кофички течен шоколад и воала Hug Тортата е супер, но е тооолкова сладка, че направо няма изяждане. Вече трети ден я ядем, а не сме стигнали до половината. Което е крайно нетипично за нашето семейство hahaha
Тази белтъчната торта с плодовете усещам, че мнооого ще ми хареса Crazy Но ще я направя напролет с ягоди Hug И кремчето с топките също. Едно по едно Wink

Общи условия

Активация на акаунт