Е, ама какви са тия болести. Мики, дано бързо се оправите, гадна работа. Ако Алекс не иска да пие мляко, давай му оризова вода, картофи, ориз, моркови, нещо такова. И ние карахме само на картофи, моркови и ориз последния път, когато имаше разстройство, защото не искаше да пие лечебното мляко, ама...
Иначе за храненето, моето дете си яде според мен нормално, ама като ви чета менютата, май е малко, но то според килограмите и нрава
9-9.30 - попара;
11-11.30 - сок от плодове;
12.30-13.00 - домашно сготвено пюре/манджа, около 200-250 г.;
16.00-16.30 - плодово мляко, пюре от плод и извара/сметана/, или нещо такова;
18.30-19.00 - крем супа или плод;
20.30-21.00 - адаптирано мляко, не повече от 100-150 гр в последно време.
И други неща, за които със сигурност незнам, когато баба ми я гледа, ама...
Иначе зъбите още не мием, тя не даваше преди, а сега не съм пробвала, но ще трябва да почна опити.
На гърне ходим чат-пат, с детегледачката са по-редовни, ама мисля напролет вече да се мъчим да махаме памперсите поне през деня.
А на дамите с големи "очи" завиждам малко. Аз бих искала мъничко повече да имам, ама и така съм добре, макар че нося 75Б, за моята фигура става.
Вчера ходих на фризьор и маникюр и сега се чувствам малко по-жива. Днес си купих и парфюм, от цялото това удовоствие ми олекна доста джоба, но пък веднъж се живее, нали така...
И тъй като утре е бабинден, не забравяйте поне да благодарите на тези, които ви помагат в отглеждането на децата, аз лично взех по един скромен подарък на детегледачката и баба ми, дано се зарадват.
Хайде лека вечер и успешна нова седмица.
Явно си набавя някакво количество за деня и това му е достатъчно.
я и аз да ви питам нещо
и със сигурност трябва да им купя хубави подаръци.
аз да не споменавам моя
Дано е чревно и да мине утре Ти даваш ли му въглен, той много пречиства 
Сега като му кажеш айде на гърнето и бяга като от бой Ако го сложа се изпишква, ама за друго Нъц. Иначе му е пределно ясно за какво иде реч
Но аз не съм от най -амбициозните и не го насилвам . Тъпото е , че като му сложа гащи и се напика 3пъти и не могат да ми изсъхнат чорапогащниците
Да се наблъскаш с шоколад и кола 
Аз не обичам излишни работи и бих ти препоръчала нещо, което да им влезне в употреба . Има страхотни дървени, часовници, вази, нещо като подноси. Има и много готини сервизи от нещо като глина .... незнак как да ги обясня
може буренце за ракийка /аз не ги обичам много /

честит рожден ден пак. Как си, как е зъбчето?
Не спира да командва и слага окончания за минало време различни от императив или сегашно/бъдеще време, което много ме изненада. прави разлика между "къде е" и "къде беше"... до колкото си спомням от университета, доста по-късно се развива усета за време. при вас как е?
, което значи , че поне една седмица пак ще е у дома и сигурно пак ще загуби навици.Дано баба и да е по настоятелна , защото Ели определено е по-скоро готова за гърне.
(май с тази подстрижка и подпомогнах настинката , тъкмо се запази здрава в яслата цяла семица и аз насила я разболях).
Благо утре ще го водиме на фризьор и от сега се подготвям психически, не седи това дете и това си е, луди ни прави всички докато го пострижат.
Ама съм решила от март да го местя при Петя
Дано се получи,че неможем да спим спокойно от него!
Принудена съм да я долепям плътно до спалнята, за да скача върху мен, а не на паркета