LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 408
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 815
  • някъде
Някой има ли ги тея сладурани http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-nike-prep-low- … e&pagesize=12,само че сребристия вариант?

# 1 816
  • Sofia
момичета аз съм С-М размер на блузите,по френската кой номер да поръчам горе долу?
И аз съм така и поръчвам 36.
благодаря ти.о още нещо,но разберете не мога да се оправя.как да разбера от кое има в наличност?
Пише:Disponible immédiatement
Ако го няма:Épuisé

# 1 817
А аз защо не мога да си пусна поръчката стигам до 4 стъпка и ми изписва
Payment delivery impossible
защо така

Това на английски ли ти го изписва? Да не се опитваш да си пуснеш поръчка в английския или някой друг Ла Редут, различен от френския?

Пак питам - кажи, за да се опитам да ти помогна.
Можеш да поръчаш само във френския сайт - laredoute.fr - нито един друг не доставя до България. По надписа, който си дала съдя, че се опитваш да поръчаш от английския.

# 1 818
Хм.. Що не вземем да им предложим едно представителство в България да си спретнат (съответно и български сайт)  Mr. Green Поне ще са малко по-бързо с доставките, че няма да висят на гара-международна-разпределителна  Crazy

# 1 819
Хм.. Що не вземем да им предложим едно представителство в България да си спретнат (съответно и български сайт)  Mr. Green Поне ще са малко по-бързо с доставките, че няма да висят на гара-международна-разпределителна  Crazy

Тогава наистина ще ни изгонят от къщи всички. И клуб на "Анонимните ЛаРедутки" няма да ни спаси.  Mr. Green

# 1 820
  • Някъде там...
Алоууууу някой тук има рожден ден и си мълчи а а  Mr. Green

# 1 821
Ако направят тук сайт, цените май няма да са така изгодни. Един път си играх и им разглеждах всички сайтове и никъде не е така изгодно.

# 1 822
  • Някъде там...
Ч.Р.Д. Алекс1!
Да си жива и здрава и повече пълни карти  Mr. Green

# 1 823
  • някъде
А Л Е К С newsm51 newsm59

# 1 824
  • varna
 hbday bdbaloni newsm59 на Алекс1
айде жива ,здрава и все така добричка и шопинг-манячка Peace

# 1 825
ЧРД и от мен, Алекс!
Много усмивки и щастие вкъщи!

# 1 826
  • София
Честито и от мен!
Благодаря за хубавите теми и за това, че винаги си мила и добра! Все така да продължаваш и картите да са бездънни  Hug

# 1 827
 baloniЧестит рожден ден, Алекс1!!! baloni
Пожелавам ти здраве и много усмихнати лица покрай теб!!!

bdbaloni

# 1 828
  • някъде в България
на пета стъпка от поръчката ми изписва това
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
и не мога да продължа натам, идея да имате къде е проблема
Моля те ако имаш банкиране провери дали не са ти блокирани парите.Снощи се пробвах да пусна поръчка и същото нещо ми изписа Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse после погледнах в банкирането и видях, че са блокирани, а кошницата е пълна, нямам мейл за потвърждение, няма нищо и в суиви де ........
На мен по същия начин ми блокираха 216лв. снощи #2gunfire. В понеделник ще се разправям. С виза електрон на ДСК съм.

# 1 829
Някой има ли ги тея сладурани http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-nike-prep-low- … e&pagesize=12,само че сребристия вариант?
имам златния,отговарятсиномерата, с ластик и връзки са.

Общи условия

Активация на акаунт