LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 690
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Алекс, Ди пише, че вчера е запазила едни маратонки, които ДНЕС са намалени в кошницата. Дали офертата от вчера стои в кошницата?

# 286
  • В сърцето на ММ
Алекс,благодаря ти.  bouquet
Ще пробвам.
Някой виждал ли е тези "пуми" на живо, утре ще поръчвам и исках да зная дали са ок?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-v5-06-tt-de-pu … e&pagesize=16
И аз поръчах,обаче чак после разбрах ,че се взимали с номер нагоре. Cry
Между другото,не стига че ме закрастихте с тоя редут,ами и мъжа ми кисне тука цял ден-не мога да се вредя. Mr. GreenСамо гледа и прибира в кошничката.

# 287
Алекс, Ди пише, че вчера е запазила едни маратонки, които ДНЕС са намалени в кошницата. Дали офертата от вчера стои в кошницата?

Уф, знам ли... Може и да не става така.  newsm78 Дано се включи Ди да каже дали са намалени. Така ще разберем дали офертата седи в кошницата.

Между другото,не стига че ме закрастихте с тоя редут,ами и мъжа ми кисне тука цял ден-не мога да се вредя. Mr. GreenСамо гледа и прибира в кошничката.

"Закрасти" го и мъж ти с Ла Редут и мисля, че ще си решиш проблема. Моят се "закрасти" с лотче от 3 тениски и с уреда за задушаване в микровълнова. Беше му писнало да яде загорели или сурови задушени зеленчуци.  Joy

# 288
Здравейте,
Имам много важно питане към всички поръчвали.
Има ли някой случай до сега да е получил мейл с потвърждение, но в мейла да няма изброени стоките, а само потвърждение на поръчката и ВЪПРЕКИ това да си е получил поръчката?????
Много ми е важно, защото имам няколко поръчки, имам такива мейли за потвърждение, но в тях няма списък на нещата, а ми казаха, че задължително имало такъв спискък ........ А аз ходя ли ходя до пощата smile3515
Незнам какво да правя ......

# 289
# 290

След като вече са ги намалили, никой код не може да им свали още цената. Но пък и са доста изгодни в момента.

# 291
Да се впиша,че да ви следя  Grinning

# 292
Здравейте,
Има ли някой случай до сега да е получил мейл с потвърждение, но в мейла да няма изброени стоките, а само потвърждение на поръчката и ВЪПРЕКИ това да си е получил поръчката?????
Много ми е важно, защото имам няколко поръчки, имам такива мейли за потвърждение, но в тях няма списък на нещата, а ми казаха, че задължително имало такъв спискък ........ А аз ходя ли ходя до пощата smile3515

А сигурна ли си, че в мейла ПОТВЪРЖДАВАТ поръчката?
Лятото имахме една такава случка - уж потвърдиха по мейла, ама без списък.. В резултат - върнаха парите и казаха, че по ръчката е анулиана. Причината - поръчахме от 2ри акаунт с вече ползвана карта..
Ти да имаш някакъв специален казус?

# 293
  • София

След като вече са ги намалили, никой код не може да им свали още цената. Но пък и са доста изгодни в момента.
А дали 1 номер по-големи и от тях трябва да се вземат, че и моя ги хареса?

# 294
Здравейте,

А сигурна ли си, че в мейла ПОТВЪРЖДАВАТ поръчката?
Лятото имахме една такава случка - уж потвърдиха по мейла, ама без списък.. В резултат - върнаха парите и казаха, че по ръчката е анулиана. Причината - поръчахме от 2ри акаунт с вече ползвана карта..
Ти да имаш някакъв специален казус?

Нямам никакъв специален казус уви ....
Сега говорих и с банката и нямам никакви теглени пари или блокирани - това означава може би, че нямам всъщност поръчка нали?
Винаги си поръчвам от един акаунт и си плащам с една и съща карта!
Страх ме е да не си дублирам нещата мама му стара!!!
За съжаление мейловете са ми в офиса и сега не мога да ги копирам тук .....
Утре ще го направя пък дано някой ми ги преведе   Praynig

# 295
  • на село
jufy, а в Suivi De Commande какво ти е състоянието на поръчките.

# 296
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз днес получих поръчка от 09.01., но масата от 04.12 още я няма  newsm78

# 297
  • В света на мечтите
Аз днес получих поръчка от 09.01., но масата от 04.12 още я няма  newsm78

на митница или на поща получи от 09.01
а за масата писа ли на франсетата? и аз я чакам, но не съм ими писала. Ще вида утре коя поръчка ми е дошла на митница и тогава ще пиша

# 298
  • София
Днес получих тези обувки

По сладки са отколкото се надявах- препоръчвам ви ги. Изкуствена кожа са (ама за тия пари...)
Отговарят си на номера - нося 38 и са ми точно.
Тази блузка също е много сладка

Моята е в зелено.
(за съжаление не мога да пусна реални снимки в момента)

# 299
Днес получих тези обувки

По сладки са отколкото се надявах- препоръчвам ви ги. Изкуствена кожа са (ама за тия пари...)
Отговарят си на номера - нося 38 и са ми точно.

И на мен ми хванаха окото тия сандалки, а и с платформа са тамън за мен - ходя като кон Mr. Green
Само се чудя черно или кафяво? Кафевите са май една йота по-ефектни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт