LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 590
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 90
Запис. Мойте от 9.01 сто процента са за митница, но дано дойдат по бързичко..

# 91
Записче  Grinning

# 92
въййй много изписахте бре
и аз имам разни кодове за намаление но нищо не мога да си харесам  Crossing Arms

# 93
  • София
Аз чакам от 09.01, 10.01 и 16.01, като последната със сигурност е за митница.
Тези, които са получили поръчките си от 9 - за пощата ли бяха или за митница, че се чудя дали да ходя да проверявам (нямам известие)

# 94
  • София
Здравейте и от мен!!!!

Първо по повод втори акаунт на едно и също име, но с различни мейли наистина прехвърля кошницата от единия в другия акаунт!!!

Много нови намаления тази седмица и дъжд от пратки в митниците и пощите!!!

А сега въпросче  - харесала съм тези джинси за подарък и ако има някой размер 102 да ми го измери!!!Много благодаря!!!!

http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5834511&Size … ue&ksource=-1

# 95
Записвам се да следя темата. Вчера пуснах първата си поръчка и днес е на "а domicle"- това какво значеше, че е пусната ли? И ако е за митница ще получа ли известие? Моля ако някой може да отговори... Благодаря ви!
Хубава и успешна седмица на всички   bouquet

# 96
Мопмичета за пръв път поръчах на 11.01 и съм за митница,как се процедира-бележка получава ли се или не?там като отида легално ли се дават пари да ми я потърсят или нелегално newsm78
Сигурно сте отговаряли,ама не зная къде да търся .
Благодаря ви предварително.

# 97
Аз чакам от 10 и 11.01, надявам се до края на седмицата да получа известие.... поне лятото ми пристигаха точно на 2-рата седмица от поръчката...
Само не ми стана ясно - на митницата по телефона дават ли инфо по име дали са дошли нещата, т.к напоследък от пощата никакви известия не ми пращат.....

# 98
  • In transit
450, телефона, който ти трябва е 892-26-87, това е склада във Враждебна.

# 99
  • София
Благодаря ти! Ти обаждала ли си се? Защото на тези номера който ми прати мама Бобо твърдят, че номера трябвало да е букви и цифри, а на мен са ми пратили parcel n° 344 7029277

# 100
Благодаря ти! Ти обаждала ли си се? Защото на тези номера който ми прати мама Бобо твърдят, че номера трябвало да е букви и цифри, а на мен са ми пратили parcel n° 344 7029277

да и аз така знам

# 101
Ура, току що ми донесяха първата поръчка от 05.01.08  Simple Smile

Има малки изненади, но ......

Дано със следващите две да имам подобри попадения.
Успех на всички!

# 102
Момичета, ще поръчвам епилатор, но дали тези неща се бавят повече от дрехите, защото ще бъде за подарък.

# 103
  • София

Поръчките, тежащи до 2 кг пристигат в районните пощенски станции.
За София - поръчките, тежащи над 2 кг пристигат в Разменна пощенска станция при Митница София. Митницата се намира тук
Адресът на Столична митница е ул. Веслец 84 /зад централната Автогара/ и работи от понеделник до петък от 8-13 и от 14-16.30 часа. Събота и неделя почива.
Справки по телефона не дават. Справката се прави на място и струва 1.15 лв.
Получаването на пратка от Пощенската станция на столична митница струва 4.00 лв. Отделно се заплаща магазинаж 0.30 лв/ден от 3-тия ден след получаването на известието.
Поръчките се получават лично с лична карта или с попълнено пълномощно от задната страна на известието и лична карта на получателя и пълномощника.
Колетът може да се получи и у дома. Това става на телефон 832 51 95
Цената на услугата е допълнителни 4 лв. Заедно с това се заплаща и цена за килограм.
За Пловдив - митницата се намира на ул. "Иван Вазов" № 45. Карта Телефонът й е 622-544
За Варна - Телефонът на митницата е 60-41-43, Клон 28
За Русе - телефонът на митницата е 082/83 79 99
В малките градове и селата, където няма клон на Митницата, поръчките пристигат в пощенските станции.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт