LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 539
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 225
Поръчах и вече продадох един чифт 40ти р-р, бяха ми огромни.. В продавалника съм сложила размерите и реални снимки. Сега чакам с нова поръчка 36ти. Дънки нося 28ми р-р. Лично на мен ми харесват, плътни са, естествено че са твърди, платът е дънков.
Благодаря. Би ли ми пуснала линк към обявата в продавалника да видя снимките, че нещо не намирам потребител с твоето име там.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=139354&cat=500

# 226
  • В една Дупка.
Блгодаря за отговора Бу.  bouquet И аз на преводача разбрах нещо подобно.
450, и аз значи съм в същото положение, нямам думи. А ние търсим вината във французите.
Преди пет мин ми отговориха на въпроса. Бу, може ли още малко помощ

Votre message vient d'etre envoye  a notre Service Relation client, nous traiterons celui - ci dans les plus brefs details.
Un numero de  dossier relatif a cette demande vous a ete attribue :\=========\
Gardet  - le precieusement , il nous permettra d'en assurer le suivi=
Notre reponse vous parviendra a l'adresse suivante: \имеила ми)
Моля, ако може някой да ми го преведе? Praynig

# 227
  • Варна
 pepena, много са красиви обувките. Почвам да съжалявам, че не поръчах тях, а си поръчах балеринките с катарамата.
Май ще се поръчва пак. Embarassed

# 228
ето линкчето за карнавалните костюми
http://www.laredoute-fete.fr/cgi-bin/home.cgi?ID=9001&CODE=3J7YJF

# 229
  • София
Моми4ета , моля ви 4етете темите назад, щом имате инфо  зна4и има отговори темата наистина е една боза от записи и въпроси, които имат отдавна отговори
Истина е 4е е трудно да се 4ете назад , но след като ве4е имате инфо 4е нещото е обсъждано хубаво е да си направите трудът и вие
Това ве4е не е тема, а е спамо 4ат тема

Ако можех да пусна търсене по снимка определено щях да го направя!  Mr. Green

Щеше да е спам, ако те бях попитала как си станала тази сутрин.... Joy Или, ако вземем да продължим този разговор...

П.С. В интерес на истината имах смътни спомени, че съм чела нещо за тези обувки преди 2-3 седмици. Т.е. някъде в последните 2-3 теми. Средно по около 80-100 страници - значи само 300 страници трябва да преровя. Е, преди да пусна поста пробвах да започна с последната тема и някъде около 10 страници минах и стигнах до извода, че е НЕВЪЗМОЖНО това да стане. Ама здраве да е ... ще си пестя вече постовете, които и без това са точно 5-6 за всички ларедутски теми до сега, но изглежда аз съм най-голямата спамерка.  Thinking

# 230
  • София
Момичета, нека ако някой може и иска просто да отговаря на задаваните въпроси. Не е нужно да си изнасяме всеки път, когато някой попита нещо, поучителни лекции. Наистина е много трудно да се изчетат по 100 страници, в 2/3 от които пише "запис", "не съм си получила още колета", "ура, току-що си получих известието" и т.н.  Hug
 Ясно е, че има хора, които са по-наред с материала от такива, като мен например, ама темите нали са за това!  Hug   bouquet

# 231

П.С. В интерес на истината имах смътни спомени, че съм чела нещо за тези обувки преди 2-3 седмици. Т.е. някъде в последните 2-3 теми. Средно по около 80-100 страници - значи само 300 страници трябва да преровя. Е, преди да пусна поста пробвах да започна с последната тема и някъде около 10 страници минах и стигнах до извода, че е НЕВЪЗМОЖНО това да стане. Ама здраве да е ... ще си пестя вече постовете, които и без това са точно 5-6 за всички ларедутски теми до сега, но изглежда аз съм най-голямата спамерка.  Thinking
ако се пишеше по същество, а не само да се задават едни и същи въпроси на всяка страница от рода на
message vient d'etre envoye  a notre Service Relation client, nous traiterons celui - ci dans les plus brefs details.
Un numero de  dossier relatif a cette demande vous a ete attribue :\=========\
Gardet  - le precieusement , il nous permettra d'en assurer le suivi=
Notre reponse vous parviendra a l'adresse suivante: \имеила ми)
Моля, ако може някой да ми го преведе? Praynig
щеше да е много по-лесно да се открие нещо в темите
аз разбирам, че почти никой не знае френски, но и с преводачите се добива представа за смисъла, важно ли е, не е ли важно ...

в този смисъл, моля, момичето, което си беше получили това палто, да каже как е и каква кожа е, вталено ли е, става ли за голям студ

# 232
  • Враца
е сега наистина понякога е трудничко да се чете всичко..но все пак не е и невъзможно...аз съм ярък пример...

понякога през ред - през два...отгоре - отгоре...но се схващат отговорите на повечето проблеми, а те повечето са едни и същи...не трябва и клюките  да се изпуснат- кой какво си купил...

ставаше въпрос за това (говоря от личния си опит)..че в началото знаех само сайта...дори за форума не знаех...но с търсачки..един следобяд в четене ....след това наблюдение на форума успях да посхвана повечето от нещата без да задавам много въпроси (е сигурно и при мен е имало не особено умни въпроси понякога, но като начинаещи е нормално въпроса е да не е през два поста един и същ въпрос без човек да си е направил труда да прочете страничка назад)...всички бързаме ...всички (повечето) работим...така че и за нас времето е ценно

та от цялото това писание исках да кажа че на първа страница, както и финти доста са се постарали за да са в помощ на новопазаруващите, чиито труд е хубаво да се уважи и поне да се прочете

# 233
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme.aspx?productid=3240 … e&pagesize=12 - панталон, цвят райе, цена - 14,00 лв.
[/quote]
И мен ме интересуват мерките на панталона Thinking

# 234
И мен ме интересуват мерките на панталона Thinking
[/quote]

Аз се интересувам от материята на панталона - прочетох, че е 100 процента полиестер, но се интересувам как стои, как е е на допир, удобно ли е... такива неща.   bouquet

# 235
  • София
Момичета, нека ако някой може и иска просто да отговаря на задаваните въпроси. Не е нужно да си изнасяме всеки път, когато някой попита нещо, поучителни лекции. Наистина е много трудно да се изчетат по 100 страници, в 2/3 от които пише "запис", "не съм си получила още колета", "ура, току-що си получих известието" и т.н.  Hug
 Ясно е, че има хора, които са по-наред с материала от такива, като мен например, ама темите нали са за това!  Hug   bouquet
Съгласна съм и аз винаги съм помагала с каквото мога на новите, поне всички който са се обърнали към мен знаят, че е така. Зная, че е дразнещо да четете постоянно чакам поръчка от ..., но за хора като мен и смея да твърдя доста голям процент от хората имат проблеми с поръчките от ноември и декември е проблем, че не сме си получили поръчките вече втори месец. И е хубаво да четете какво се обсъжда, за да може, ако не дай си боже ви се случи нещо подобно да знаете поне до къде сме се преборили и каква пъртина сме пробили. Искам още да кажа, че днес определено съм афектирана от постоянното разправяне за колети с Ларедута и основно с нашата митница и затова може би виждам в думите ви смисъл, които не е вложен и ако е така, ме извинете   bouquet

# 236
  • София
е сега наистина понякога е трудничко да се чете всичко..но все пак не е и невъзможно...аз съм ярък пример...

та от цялото това писание исках да кажа че на първа страница, както и финти доста са се постарали за да са в помощ на новопазаруващите, чиито труд е хубаво да се уважи и поне да се прочете
Да, аз също съм от тези, които са чели първа страничка и то мнооого внимателно, въпреки че съм френскоговоряща, както и през ред-два следя темите, точно с цел да не задавам излишни въпроси.  Hug  Peace
Имах предвид, когато някой пита за конкретен артикул...Аз имам и друга практика - ако имам допълнителни въпроси, пиша на лични, за да не товаря излишно темата. На теб wb също съм ти писала и получих много бърз отоговор, за което още веднъж ти благодаря!  Hug

# 237
Аз с риск да стана досадна пак да питам от тези номер по-големи ли трябва да поръчам  Praynig В предната тема никой не ми отговори, а знам, че някой ги беше поръчвал  newsm78
имам 35,ако искаш размери мога да ти дам
Благодаря ти, но аз искам за малката да взема, та не ме устройват тези мерки. А ти по-голям номер ли взе или точния - това ми е питането  Hug

# 238
  • София
може би виждам в думите ви смисъл, които не е вложен и ако е така, ме извинете   bouquet
Нее, няма такъв смисъл в моите думи, просто се опитах съвсем доброжелателно да призова за търпение и взаимна толерантност!  Peace   bouquet

# 239
Мерките на панталона http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme.aspx?productid=3240 … e&pagesize=12
Размер 46
Талия - 46
Ханш -58
Дължина външен ръб - 105
Дължина вътрешен ръб - 80
Дълбочина - 35
Отдолу има външен маншет, т.е. може да се удължава с още 6 см. Материята е 100% полиестер, пада хубаво, тежко и не се мачка. След малко ще се опитам да пусна реална снимка

Общи условия

Активация на акаунт