LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 512
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 240
  • София
е сега наистина понякога е трудничко да се чете всичко..но все пак не е и невъзможно...аз съм ярък пример...

Явно имаш повече време, аз нямам. Но все пак мисля, че всеки има право да пита каквото си поиска, без значение за кой път се задава въпроса. А който не иска просто да не отговаря. Направо и мен ме хвана страх да питам.

# 241
... Материята е 100% полиестер, пада хубаво, тежко и не се мачка. След малко ще се опитам да пусна реална снимка

Благодаря за информацията   bouquet

# 242
  • София, "Младост 3"
децата се кротнаха и искам да кажа че наистина на първа страница пише всичко сбито - БЛАГОДАРЯ ВИ и извинете излишните ми постове
п.п. само да добавя че и на лс съм писала на един човек - не бях сигурна кога ще го види
мерссаж на всичик които са писали по глупавия ми въпрос!

# 243
Да се попхваля с получено колетче - 2-та чифта обувки и подаръка от кода "- 15 евро", тоест прибори и покривчици беше 1, 650 кг и пристигна със самолета  Simple Smile Малко съм разочарована, защото обувките са ми леко големи - аз нося 40 номер, поръчак 41 и са ми широчки. Кракът ми определено е тесен, а на дължина стават, но ще си ги нося  Grinning
Ето малко реални снимки:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=212207

потребител: gerikkoleva
парола: laredoute

# 244
...
Votre message vient d'etre envoye  a notre Service Relation client, nous traiterons celui - ci dans les plus brefs details.
Un numero de  dossier relatif a cette demande vous a ete attribue :\=========\
Gardet  - le precieusement , il nous permettra d'en assurer le suivi=
Notre reponse vous parviendra a l'adresse suivante: \имеила ми)

Моля, ако може някой да ми го преведе? Praynig
В общи линии: препращат съобщението ти към 'Връзки с клиенти', дали са ти номер (пази го), с който при тях ще се идентифицира ситуацията и ще ти изпратят отговор на мейла...

# 245
Да се попхваля с получено колетче - 2-та чифта обувки и подаръка от кода "- 15 евро", тоест прибори и покривчици беше 1, 650 кг и пристигна със самолета  Simple Smile Малко съм разочарована, защото обувките са ми леко големи - аз нося 40 номер, поръчак 41 и са ми широчки. Кракът ми определено е тесен, а на дължина стават, но ще си ги нося  Grinning
Ето малко реални снимки:

То май не иска паролата  newsm78 Доста странно!

# 246
  • Бургас
Докладвам - в клон 1700 има 2 колета от Ларедут, един за мъж и един за жена! Grinning

# 247
Ето малко реални снимки:

При мен не се отваря  Sad

# 248
Някой да има наблюдения за тези блузки лот 3 броя са

Много им се чудя, малко се притеснявам да не ми теснеят в бюста, щото са от детската номерация.
Ето линк към тях: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7416768& … ue&ksource=-1
Аз ги имам от мин. лято бяха 2Е, не са нищо особено, много тънки, бието им изобщо не е такова, а си е нормално, стават за бельо.

# 249
Ето малко реални снимки:

При мен не се отваря  Sad

При мен дава заглавната страница на снимка.бг

# 250
  • Враца
е сега наистина понякога е трудничко да се чете всичко..но все пак не е и невъзможно...аз съм ярък пример...

Явно имаш повече време, аз нямам. Но все пак мисля, че всеки има право да пита каквото си поиска, без значение за кой път се задава въпроса. А който не иска просто да не отговаря. Направо и мен ме хвана страх да питам.

чак пък страх...всеки който знае помага...от близо месец и повече съм постоянното присъствие и не помня на някого да не е обяснено каквото и да било...но има основни неща които са перфектно обяснени (за което много благодаря и аз на постаралите се девойки)   bouquet ...иначе то е ясно никой не е роден научен...

geri_kkoleva и при мен не се отваря

# 251
Извинявайте, сега трябва да стане  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212207

# 252
  • София

понякога през ред - през два...отгоре - отгоре...но се схващат отговорите на повечето проблеми, а те повечето са едни и същи...не трябва и клюките  да се изпуснат- кой какво си купил...

ставаше въпрос за това (говоря от личния си опит)..че в началото знаех само сайта...дори за форума не знаех...но с търсачки..един следобяд в четене ....след това наблюдение на форума успях да посхвана повечето от нещата без да задавам много въпроси (е сигурно и при мен е имало не особено умни въпроси понякога, но като начинаещи е нормално въпроса е да не е през два поста един и същ въпрос без човек да си е направил труда да прочете страничка назад)...всички бързаме ...всички (повечето) работим...така че и за нас времето е ценно

та от цялото това писание исках да кажа че на първа страница, както и финти доста са се постарали за да са в помощ на новопазаруващите, чиито труд е хубаво да се уважи и поне да се прочете

Исках само да кажа, че и аз до сега съм се оправяла главно и само с четене - използвам информацията на първа страница, използвам главно преводача, търся си кодове по френските сайтове и чета тук без да се обаждам много-много. Имам копирана и запазена много полезна информация, която момичетата тук са споделили.  bouquet И в този ред на мисли и аз се дразня, когато някой попита - "какво е a domicil" и все подобни неща. Това е първият път, когато си позволих да попитам за някой артикул и то, защото и другите го правят.  И по тази причина мисля, че винаги съм се държала коректно и заради това в мен забушува недоволство, че точно аз трябваше да бъда обявена за спамерка.  Mr. Green

# 253
Каква е паролата.Нито една от двете посочени не става

# 254
laredoute е паролата, как така не става  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт