LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 83 524
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Коя мацка беше поръчвала от тези детски панталончета,дъщеря ми е на 2.8 години,и се колебая дали 94 да взема,притеснявам се ако взема 102,да не й са много дълги крачолите,че да си играя да ги подгъвам.http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-fille-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16

Бях взела от тях миналата година още, длъжки са, а най-смешното е, че лилавия е по-дълъг от зеления, поне при мен така се получи. Хубави са панталончетата, но освен, че са длъжки, са и широчки, а нямат коригиране на талията. Така че по-добре й вземи 94, няма да й се свличат

# 451
Аз да кажа на тези, които мислят да поръчат детските пантофки, розовите. За мен бяха голямо разочарование, обувки носим 23, поръчах и пантофите 23, оказаха се доста по-малки от обувките. Освен това на третия ден се разлепи подметката отпред и им се отлепи стелката отдолу. Може моите да са били дефектни, не знам, но не ви ги препоръчвам

# 452
  • София
Ей момичета това че сте получили вече поръчките от 09.01 означава ли че от 12.01 ще дойдат след няколко дни????За пчрви път поръчвам и още не съм наясно с нещата

# 453
Ей момичета това че сте получили вече поръчките от 09.01 означава ли че от 12.01 ще дойдат след няколко дни????За пчрви път поръчвам и още не съм наясно с нещата
Означава, ако са ти за пощата.. т.е. под 2 кг... Иначе.. аз януаските ги чакам към март  Rolling Eyes

# 454
# 455
  • До хладилника, който обичам
Иначе.. аз януаските ги чакам към март  Rolling Eyes
Пепел ти на езика! Rolling Eyes

# 456
Иначе.. аз януаските ги чакам към март  Rolling Eyes

Недей да дърпаш дявола за опашката... аз все още се надявам да получа нещо тези дни.

# 457
Имам праткааааааа, ама хич не се надявах, бе. Занесох си я на работа, успях да попогледна нещицата, и ми идеше да ревна-разкошни лачени обувки, за никакви пари, но не ми стават!!!! Патка съм!!!! Гоооооляма, и то. Защо си взех 38 номер, трябваше да съобразя и да взема 39, винаги така работи за официални обувки.

# 458
Имам праткааааааа, ама хич не се надявах, бе. ...

От коя дата? Че аз чакам от 6. 01. ама май съм за митницата... (не че имам известие)

# 459
Получих отговор за поръчката ми от 08.12 , но какво пише newsm78
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Je vous prйsente mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй mi dйcembre par avion.

Il vous parviendra sous peu а votre domicile.

Si votre colis est mentionnй "en prйparation" dans votre suivi de commande,

merci de ne pas en tenir compte.

от преводача нищо не разбрах моля някой френско говорящ за помощ че и мен ме интересува

# 460
  • DE
Имам праткааааааа, ама хич не се надявах, бе. Занесох си я на работа, успях да попогледна нещицата, и ми идеше да ревна-разкошни лачени обувки, за никакви пари, но не ми стават!!!! Патка съм!!!! Гоооооляма, и то. Защо си взех 38 номер, трябваше да съобразя и да взема 39, винаги така работи за официални обувки.
Дай линк да знаем кои!

# 461
duhi_puhi, от къде го извади този бански пък сега, че пък и има точно моя размер  ooooh!
айде пак нова поръчка  Twisted Evil

# 462
Здравейте.Много искам да поръчам за моята дъщеря някой дрешки.Многооо ми харесват.Проблема ми е,че не разполагам с кредитна карта. ConfusedЩе съм много благодарна ,ако някоя от вас благоволи да включи и моята поръчка към своята.Разбира се,че ще си поема разходите.
Благодаря предварително Hug

# 463
  • София
Защо тези дето си получавате пратките не се хвалите  Mr. Green

# 464
Имам праткааааааа, ама хич не се надявах, бе. ...

От коя дата? Че аз чакам от 6. 01. ама май съм за митницата... (не че имам известие)
Ми от 09.01. Даже вчера е било дошло известието, намерих го да се търкаля по пода около пощенските кутии.

Общи условия

Активация на акаунт