LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 125
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 645
red shoe, , stefoni, точният размер сандалки ли си поръчахте или + 1 номер по-големи?  Rolling Eyes
sophsan, "prix verts" какво означава?

Поръчах +1 пък да вдим

# 646
  • До хладилника, който обичам
Момичета, греша ли, че някой вече беше получил тези балеринки?  Rolling Eyes

# 647
red shoe, , stefoni, точният размер сандалки ли си поръчахте или + 1 номер по-големи?  Rolling Eyes

Поръчах +1 пък да вдим

Аз пък моя си размер - 37-ми, но съм с тесен крак и се надявам да ми станат Peace
Като гледам колко сме им се засилили, обаче, ако има разминаване в номерата ще има да си ги менкаме Joy

# 648
за ботуши 39 номер далище ми станат ако нося 37/38 newsm78
Благодаря за новата колекция   bouquet

# 649
Момичета, греша ли, че някой вече беше получил тези балеринки?  Rolling Eyes

Надявам се днес да ги получа/поръчката ми е от 9,01/ в сиво си ги поръчах.
Ще ги снимам.

# 650
  • До хладилника, който обичам
По-скоро ми трябва да кажеш номерата точни ли са или + 1, както и за какъв крак са Simple Smile

# 651
  • София
"prix vert" са ненамалените цени, тях можеш да намаляваш с тези кодове. това "prix vert" се изписва под стоката в самата кошница със зелени букви .  Hug

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 13:09 от sophsan

# 652
  • Попово
момичета, това дали има "вендузки" за закрепване към ваната?
http://www.laredoute.fr/vente-baby-bath-time-smoby.aspx?producti … e&pagesize=16

# 653
  • София
Пак ми да де код,който не ми върши работа-93670.Така и няма да разбера какво редуцира.Ако иска някой,да пробва.Имам зелени ненамалени,не ми ги редуцира. Sad
пробвах този код, на мен ми изписа, че такъв код не съществува, а не че нямам право да го ползвам, както е обикновено при персоналните кодове.  ooooh!

# 654
По-скоро ми трябва да кажеш номерата точни ли са или + 1, както и за какъв крак са Simple Smile
И туй ще споделя. Laughing

# 655
За тези, които носят 38 размер - това не е за изпускане http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise.aspx?productid=32408017 … e&pagesize=16  с тази цена,близка до подаръка  #Crazy

# 656
  • София,
И аз съм поръчала барелинките на 09, но знам ли кога ще дойдат, ако са над 2 кг. сигурно няма да е скоро......  Cry  Cry  Cry

Като дойдат ще споделя..........

# 657
Вчера ходих до Митницата в София, за да си търся поръчка от декември. Нямаше я, естествено.
Жените там ми казаха, че в момента обработват пристигналите в началото на декември колети. Така че - все още има шанс за закъснелите поръчки от ноември.  Peace

# 658
момичета, това дали има "вендузки" за закрепване към ваната?
http://www.laredoute.fr/vente-baby-bath-time-smoby.aspx?producti … e&pagesize=16

Пепена, май не се закрепва към ваната, поне от това, което виждам.

Апропо, бебето ти е с невероятно чаровна усмивка - да ти е живо и здраво Hug

# 659
При мен този код не работи- 59935. Явно е персонален.
А ако съм използвала вече код за безплатна доставка може ли да повторя

Общи условия

Активация на акаунт