LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 043
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 705
Момичета на Варненската митница има 3 средно големи пратки но не знам на чие име който чака може да провери по телефона все още работят.

# 706
А с карта на Корпоративна банка някой дали поръчва-не съм срещала инфо за това питам?  bouquet

аз пазарувам с такава, но да знаеш, че от първия път поне при мен не става, да не се отказваш Simple Smile

А твоята каква точно е? За да знам каква точно да си извадя!  Hug

# 707
извинявам се, може и да е обсъждано но немоах да го намера  тези обувки отговарят ли си на номера

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9743553& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-spartiates.aspx?productid=32411805 … e&pagesize=16

благодаря предварително

# 708
  • София
Момичета,много моля някоя от вас която си е купила сако за костюм номер 40 да ми измери ръкава
Много моля  Praynig
 Hug

# 709
  • София
Мамка му, пълна до горе кошница ми изчезна заради код 59935. ЗАЩО???? Направо се отказвам, цял ден съм ги избирала. Значи, поръчки от 9-ти вече пристигат...А митница или поща?

# 710
Мамка му, пълна до горе кошница ми изчезна заради код 59935. ЗАЩО???? Направо се отказвам, цял ден съм ги избирала. Значи, поръчки от 9-ти вече пристигат...А митница или поща?

Защото си натиснала "Еnter", a не си ползвала мишката  Rolling Eyes

# 711

На поща. На митницата обработват от началото на декември още.

# 712
После си натиснала ентер, вероятно, след като въведеш кода, натискаш с мишката , а не с ентъра

# 713
  • София

Стига бе, направо ме отчая. Последният път като поръчвах дойдоха за 2 седмици на митница. И тоя път се гласях към края на месеца да си ги получа....(с поръчка от 16-ти)... Rolling Eyes

# 714

Стига бе, направо ме отчая. Последният път като поръчвах дойдоха за 2 седмици на митница. И тоя път се гласях към края на месеца да си ги получа....(с поръчка от 16-ти)... Rolling Eyes

Аз чакам от 28.12, 9.01, 11.01 и 12.01 - всичките са за митница. Няма нито една още.
А преди Коледа съм получавала и за 10 дни на митница поръчки.

# 715
  • София
Аз чакам от 28.12, 9.01, 11.01 и 12.01 - всичките са за митница. Няма нито една още.

Майко мила, по 25 артикула са 100! Магазин ли имаш  Laughing

# 716
На Варненска митница има доста ларедутски колети (но не и моя Confused). Единия беше на името на Анна Ангелова.. Ако пише тук, да отиде да си го вземе Simple Smile

# 717

Майко мила, по 25 артикула са 100! Магазин ли имаш  Laughing

Не, бързо-растящо дете и група озверели колеги.  Mr. Green
Не са по 25 артикула. По-малко са.

# 718

И аз ги поръчах вчера тези сандали.
Виждала съм ги на живо, много са сладки
Момичетаааа, помощщщ искам и аз такива сандалки  Praynig
Кажете има ли поръчащи от Пловдив, ако може да се запиша и аз  Peace
Много ми харесаха. Моля  Praynig някои да ми каже как са номерата, защото в тоя сайт грам не мога се оправя. Само разглеждам кат идиотка и си харесвам, но нищо не мога да си поръчам. Другото, което искам да питам е колко ще ми вземат за доставка, абе общо взето интересува ме колко ще ми костват сандалките в български лева. Ще съм благодарна, ако някои ме светне, щот много ги искам   bouquet

# 719
Моля някой да ми разясни, видях, че Epuisé значи изчерпан, ама това не мога да го вържа нещо  newsm78Epuisé depuis le 22.01.2008
На 2 от артикулите в потвърждението на поръчката от вчера 22.01.2008 - излиза, ....а са ми дръпнали пари за тях  Sick
означава - "изчерпан от 22.01.2008.", тоест не са налични от тази дата.  Hug
Е какво значи това - поръчала ли съм ги реално и ще си ги получа ли ...като съм си ги платила  Sick HELP  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт