LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 974
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 750
Мога да ти измеря 38/40 ако ще те ориентира поне малко
моля те ,би ли ги измерила.

Заповядай:Дължина на ръкава отвън 59см, отвътре 45см, дължина- 58 см, рамене 38, гр. обиколка 47 Hug

# 751
  • София,
Някой използва ли вече успешно код-57428?
Да аз  вчера,  доставката ми е безплатна, само това!

Мацки аз от балеринките съм поръчала и 37, 38, 39 номер!!!
Оф като чета и се отчайвам, кога ли ще дойдат поръчките  ми!
И тези които мама Бобо поръча (поръчах чрез нея и после се престраших, за което много 10х ) и моите - ни вест ни кост а са от 08 януари насам!

# 752
Нещата, които са в кошницата запазват ли се докато се пусне поръчката или е възможно аз да си ги прибирам, а като реша да пускам да са свършили. И ако има ново намаление през това време аз с коя цена ще ги получа? С тази с която съм ги прибрала в кошницата или с новата?

# 753
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми казали дали мога да пазарувам с микросметка в E-pay?

Не .... и с дебитна Маестро/Борика/ не става
може с не всички ВИЗА електрон, които са дебитни, но имат 3 цифрен код на гърба, който вписваш при плащането и с всички кредитни  ВИЗА

Нещата, които са в кошницата запазват ли се докато се пусне поръчката или е възможно аз да си ги прибирам, а като реша да пускам да са свършили. И ако има ново намаление през това време аз с коя цена ще ги получа? С тази с която съм ги прибрала в кошницата или с новата?

Ако са свършили...ти се появяват в кошницата оградени и  не можеш да поръчаш...преди това трябва да ги изтриеш ...новото намаление се отразява директно в кошницата поне от тези които са на разпродажба в момента....
Има случай в които намаляват някои продукти за определено време.....например маратонки ....в самата категория има 2 еднакви снимки...едните са си на реалната цена, а другите са с % намаление за няколко дни
това по наблюдения

Колкото до поръчката ми от 9-ти ...още я няма
мисля че е за пощата....едни дънки, 3 блузки и един анцуг за дребния и туника за каката
все си мисля че няма 2 кила...
Има поръчали едни дънки с ниска талия....на снимката една мацка със зелена блуза....не ми се търси за цитат....в чуденка съм кой размер да си взема.....по ханш съм за 36/38 ...по талия за 42  hahaha

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 21:25 от BgViki

# 754
  • Nice / France
На Варненска митница има доста ларедутски колети (но не и моя Confused). Единия беше на името на Анна Ангелова.. Ако пише тук, да отиде да си го вземе Simple Smile
колко доста бяха?защото от понеделник бяха 3-4 кашона и вчера пак 3-4,а днеска колко бяха Peace  чудя се дали са получили нови затуй питам Rolling Eyes
Днес и аз ходих към 17.00 да проверя дали нямам нещо и момичето каза, че днес са дошли доста колети, но за мен нищо. Тя не че провери като хората поразлисти тоз халваджийски тефтер и каза ами няма, такова име не помня. Аз видях поне 6-7 колета.

# 755
Сложих някои неща в кошницата и сега искам да поръчам. Има ли някакъв код за намаление, който мога да използвам, при условия, че всички стоки са от намалените?

# 756
  • Варна
На Варненска митница има доста ларедутски колети (но не и моя Confused). Единия беше на името на Анна Ангелова.. Ако пише тук, да отиде да си го вземе Simple Smile
колко доста бяха?защото от понеделник бяха 3-4 кашона и вчера пак 3-4,а днеска колко бяха Peace  чудя се дали са получили нови затуй питам Rolling Eyes
Днес и аз ходих към 17.00 да проверя дали нямам нещо и момичето каза, че днес са дошли доста колети, но за мен нищо. Тя не че провери като хората поразлисти тоз халваджийски тефтер и каза ами няма, такова име не помня. Аз видях поне 6-7 колета.
Ох дано поне един от моите вече да е дошлd, че ми се изчака чакането. Първата ми поръчка е от 10.1 и вече нямам търпение, а си представям какво им е на момичетата с поръчки от декември.  bouquet

# 757
  • София,
Сложих някои неща в кошницата и сега искам да поръчам. Има ли някакъв код за намаление, който мога да използвам, при условия, че всички стоки са от намалените?

Пробвай с 57428, аз вчерапоръчах намалени стоки и доставката беше безплатна, но намаление за намалени стоки мисля че няма!

# 758
[Тя не че провери като хората поразлисти тоз халваджийски тефтер и каза ами няма, такова име не помня. Аз видях поне 6-7 колета.
Мдаа, във Варна карат по спомен. И на мен така ми отговарят без да правят проверка  Rolling Eyes

# 759
  • In transit
[Тя не че провери като хората поразлисти тоз халваджийски тефтер и каза ами няма, такова име не помня. Аз видях поне 6-7 колета.
Мдаа, във Варна карат по спомен. И на мен така ми отговарят без да правят проверка  Rolling Eyes

Познават ни хората вече там затова  Peace Grinning

# 760

Пробвай с 57428, аз вчерапоръчах намалени стоки и доставката беше безплатна, но намаление за намалени стоки мисля че няма!

Не става с този. Някакви други кодове за безплатна доставка? Embarassed

# 761
Не става с този. Някакви други кодове за безплатна доставка? Embarassed

39195
25372
60208
41661
64084
64092
64106
60143
40355
57444

# 762
  • Sofia
Може ли линка за мъжкия пуловер за 6 е.Не го намирам.Мисля,че Els го беше поръчвала.
Има ли неполучени от 2.01., 5.01 и 9.01 или само аз останах.Разделих си поръчката на 9.01. на 2, за да съм за поща, но още я няма.

# 763
Хайде и аз пуснах поръчка днес на третия тур - олекнах с над 100 евро ooooh!, като се има предвид, че още си чакам поръчката от началото на януари Twisted Evil

Да се надяваме, че ще дойде скоро обемният ми пакет от днес Sunglasses

# 764
Може ли линка за мъжкия пуловер за 6 е.Не го намирам.Мисля,че Els го беше поръчвала.
Има ли неполучени от 2.01., 5.01 и 9.01 или само аз останах.Разделих си поръчката на 9.01. на 2, за да съм за поща, но още я няма.

В къщата на обесения за въже ли говориш?
Какви поръчки от януари, като има хора, които чакат още от ноември и декември?
Няколко мами казаха, че са получили от януари, но се броят на пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт