LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 986
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Много ме е яд искам да поръчам тези, а не ме пуска  #Cussing out

http://laredoute.fr/vente-chaussons-d-interieur-en-forme-de-chau … e&pagesize=16

# 796
Здравейте нова съм и имам два досадни въпроса.
Имам два въпроса.
Може ли да се пазарува с Visa Electron?
Отговарят ли номерата на обувките?

Благодаря Ви 

# 797
НадІтаб как да те пусне като на предната страница ги има на редовна цена...там пуска Mr. GreenАа не бе и там не дава newsm78

# 798
  • Sofia
smile3525Този е, благодаря ви, поръчах го, дано да става за тренировъчен.Сега дано има някоя френскоговоряща будна съфорумка, че от няколко дни ми се появи това или чак сега съм го забелязала "Nous avons bien reçu votre commande du 05/01/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.

# 799
Ще рече ,че са ти получили поръчката ,и че всичко е ок,ще чкаш на мейла потвърждение сега.

# 800
  • Sofia
момичета намерих една карта виза електрон ама нещо ми я няма в опциите за плащане
уж платих а пък...

Излиза ми

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Да му се невиди!
Уж тая не е на ОББ, а пак я отхвърли
Какви специални карти трябват да му се невиди

На мен като ми излезе това натискам няколко пъти бутона за валидиране на плащането докато стане.Досега се е получавало.

# 801
  • София
Дали правилно съм разбрала, че гащичките са само до размер 74  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-imprimee-a-l-heu … e&pagesize=16
Папитууу може ли да погледнеш и това?   bouquet

# 802
  • Sofia
Ще рече ,че са ти получили поръчката ,и че всичко е ок,ще чкаш на мейла потвърждение сега.
Много благодаря за бързия отговор.  bouquet

# 803
Гледах го,и според мен това ще рече,че гащите са по-малки,ама пък може ли такваз глупост newsm78

# 804
  • София
Аз поръчвах преди време поличка и се оказа, че до определен номер са с гащи, а по-големите номера само пола. Та се чудя дали и тук е така.

# 805
момичета намерих една карта виза електрон ама нещо ми я няма в опциите за плащане
уж платих а пък...

Излиза ми

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Да му се невиди!
Уж тая не е на ОББ, а пак я отхвърли
Какви специални карти трябват да му се невиди

На мен като ми излезе това натискам няколко пъти бутона за валидиране на плащането докато стане.Досега се е получавало.

При мен не става ...
Цъкх поне 10 пъти!
Явно ще говорим с банката ...
Все една от всички карти трябва да работи!

# 806
Тази чанта+шалчето са подаръка с код 39993

# 807
  • някъде
Леле,къде ги вадите тия кодове ooooh!Че и снимки smile3501Дайте линк,плийз!

# 808
запаметила съм около десетина френски сайта с кодове и най-редовно си ги проверявам за нещо интересно  Laughing пък от време на време набарвам и снимки Wink

# 809
Тези,обаче ,от сутринта до сега 5 пъти смениха цените,и като гледам до 1-2 дни ще приключи и 3-ия манш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт