LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 091
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 810
  • В света на мечтите
Поръчах си ги за 2.50 преди 10 мин - за всички чифтове цената е различна - най-скъпите са 4,00

http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-imprimees-active-wear. … e&pagesize=16

# 811
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-macho-so-home.aspx?product … e&pagesize=16Баси тези и кучешки парцали търгашат...няма лабаво.

# 812
  • гр. София
Да ви се похваля и аз с моите покупки. Взех си колета от 09.01 - от пощата.
тези три бодита ги взех за малката, много са хубави и мекички. С 3 копчета отзад и 3 отдолу.
кой размер са бодитата и колко е голяма дъщеря ти, ако може да ме помогнеш  Praynig. Аз получих поръчката си за малката но, блузките специално ще ги носи само 1 месец, а уж ги бях поръчала по-големи по таблицата с размерите.
Извинявам се, че чак сега пиша, но не си бях в къщи. Малката е на 5 месеца. Преди месец беше 67см.Аз й взех 74 и са й съвсем малко по-големи. Т.е. точно толкова, колкото исках. Ще ги носи 2-3 месеца.
Мерси много

# 813
# 814
  • Пловдив
опасни сте.
 а аз си мислех,че всичко съм разгледала.     браво.   Peace

# 815
опасни сте.

Уф... развеселих се рано-рано.  Joy Сега остава само да си закупим и след това да си ги обсъждаме тук.  Mr. Green

# 816
  • Sofia
Аз поръчвах преди време поличка и се оказа, че до определен номер са с гащи, а по-големите номера само пола. Та се чудя дали и тук е така.
Така е и тук, до 74-ти размер е с гащи после е без тях.

# 817
  • Sofia
момичета намерих една карта виза електрон ама нещо ми я няма в опциите за плащане
уж платих а пък...

Излиза ми

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Да му се невиди!
Уж тая не е на ОББ, а пак я отхвърли
Какви специални карти трябват да му се невиди

На мен като ми излезе това натискам няколко пъти бутона за валидиране на плащането докато стане.Досега се е получавало.

При мен не става ...
Цъкх поне 10 пъти!
Явно ще говорим с банката ...
Все една от всички карти трябва да работи!
На мене от 2 дни не ми дава да платя с Виза електрон на ЦКБ.Проблема не е в банката,а в системата на търговеца.При банката няма проблем

# 818
  • Попово
опасни сте.
то и аз така си мислех  Joy Joy Joy

# 819
Може ли линк към таблицата със сантиметри на обувките?

# 820
Момичета (и момчета, ако има), имам едно процедурно предложение. Темите стават все по-дълги, повтарят се едни и същи неща, свързани с това как да поръчаме, какви кодове стават, пратки от кои дати пристигат и изобщо доста е объркано и необятно, едновременно с това коментираме и поръчките си. Че идеята ми е да си направим една тема LaRedoute.fr-как да поръчаме (тя да си е една, а не нова всяка седмица) и там да преместим (ако е възможно да се мести) въпросите и отговорите до сега. А в тази тема да останат коментарите за самите ни поръчки, а на по-късен етап, защото като гледам офанзивата е голяма, ако се наложи да разделим и тази тема - на детски, мъжки, дамски. Това ми хрумва, не знам, какво ще кажете вие, не мисля, че ще натоварим с допълните теми форума, като се има предвид колко дублиращи се теми има по принцип. Отивам да пийна кафенце, може и по-умна мисла да ме озари  Laughing

# 821
Може ли линк към таблицата със сантиметри на обувките?

На първа страница.

# 822
Момичета (и момчета, ако има), имам едно процедурно предложение. Темите стават все по-дълги, повтарят се едни и същи неща, свързани с това как да поръчаме, какви кодове стават, пратки от кои дати пристигат и изобщо доста е объркано и необятно, едновременно с това коментираме и поръчките си. Че идеята ми е да си направим една тема LaRedoute.fr-как да поръчаме (тя да си е една, а не нова всяка седмица) и там да преместим (ако е възможно да се мести) въпросите и отговорите до сега. А в тази тема да останат коментарите за самите ни поръчки, а на по-късен етап, защото като гледам офанзивата е голяма, ако се наложи да разделим и тази тема - на детски, мъжки, дамски. Това ми хрумва, не знам, какво ще кажете вие, не мисля, че ще натоварим с допълните теми форума, като се има предвид колко дублиращи се теми има по принцип. Отивам да пийна кафенце, може и по-умна мисла да ме озари  Laughing

Според мен тогава лудницата ще стане пълна. Сега с една тема не можем да се оправим, а представяш ли си с 2-3-4. И винаги ще има някой нов и неразбрал къде какво се пише.

# 823
[quote ]

Според мен тогава лудницата ще стане пълна. Сега с една тема не можем да се оправим, а представяш ли си с 2-3-4. И винаги ще има някой нов и неразбрал къде какво се пише.
[/quote]
Според мен също ! Peace
С риск да досадя отново моля за малко помощ . Вече писах но пак накратко - вчерашната ми поръчка си седи в кошницата и Суиви едновременно , получих мейл за потвърждение , но в Суиви най отгоре  пише EN COURS D'ENREGISTREMENT , статусът ми не е A domicil . Мислите ли , че все пак поръчката ми е успешна . Ужасно се притеснявам , защото поръчах за друг човек  и всичко се обърка . Confused

# 824

Някой да я има тази пухенка.???
Аз съм 168 и мисля да взема 174. newsm78

аз я имам в оранжево и съм много доволна...не се замисляй изобщо
взех си 162 ...мисля че 174 ще ти е добре....не е проблем да са ти малко по-дълги ръкавите

Общи условия

Активация на акаунт