LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 864
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 975
  • Русе
Мацки, малко сгафих и моля за помощ  Embarassed. Поръчах едни пантофки на малката, но по-късно видях че в бързината съм избрала 25 номер, а на мен ми трабват 26-ти. Нали имаше опция да променя в рамките на 24 часа? Мъчих се да открия начина, но този френски... А и няколко менюта се оказаха неактивни... Моля..............  Praynig.....

# 976
момичета, дайте моля, код, който намалява зелените цени с 15/20 евро + безплатна доставка.  Hug
за съжаление 57983 вече не е активен, а снощи беше.  Sad
Пробвай този : 57398

# 977
Моля за помощ, след като валидирах кошницата и платих, ми излезе, че всъщност не е валидирана, защото подаръкът и един от поръчаните от мен артикули не е наличен вече. По тази причина тази поръчка седи "Ан кур д'анрежистрьоман" - " En cours d'enregistrement"  ми пише, че не е факктурирано и нямам "a domicil".....от друга страна получих потвърдително писмо, че поръчката е приета. Парите са изтеглени (барабар с липсващия артикул). Сега като влизам в "Сюиви дьо команд" - "Suivi de commande"  отравям датата с тази поръчка от днес, виждам, че всичко се води не-фактурирано "non-facture"....какво означава това? МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ! Praynig

# 978
Мацки, малко сгафих и моля за помощ  Embarassed. Поръчах едни пантофки на малката, но по-късно видях че в бързината съм избрала 25 номер, а на мен ми трабват 26-ти. Нали имаше опция да променя в рамките на 24 часа? Мъчих се да открия начина, но този френски... А и няколко менюта се оказаха неактивни... Моля..............  Praynig.....

Няма такава опция. Или поне аз не съм чула, някой да я е използвал.

# 979
  • София
Случайно днес някой да е ходил на митницата в София? Дали има колети?

# 980
  • на пистата
кой номер да си взема при положение,че нося 39,и как да си променя адреса,предварително сори ама не мога да ровя назад

# 981
  • Пловдив
Моя проблем е почти същия като вашия. Rolling EyesИ на мен кошницата ми беше пълна и нямах потвърждение за поръчка.Направих втора поръчка за същите неща и едва тогава кошницата беше празна и получих потвърдителен мейл с поръчаните артукиле.Днес виждам че е преведена два пъти сумата само за една поръчка.Не знам и френски EmbarassedМоля ,някой да помогне да им напиша писмо ,въпреки че не знам дали ще ми върнат парите ooooh!Който е писал по подобен въпрос ,моля да ми хвърли едно писмо на лични.Благодаря.
Първо провери в банката. Ларедут никога не теглят парите веднага. Най-вероятно са ти блокирани 2-ри път ( с това се боря в момента) и след 45 дена ще ти ги освободят.  Peace
Аз бях със същият проблем. И до днес "оригиналната пратка" не е дошла. Ни пари, ни колет. Писаху получих отговор да чакам, ще ми пратят отговор на мейла. Пиши и ти, за да не чакаш 2 месеца като мен напразно.

А статусът в кошницата ти какъв беше?

# 982
  • София
Да не са едни розовки с ластиче отгоре? Ако са те не е в теб грешката. Предната поръчка и аз исках да поръчам 26 и поръчах уж и после гледам - 25 ми маркирали и си викай айде ще ги подаря на някое дете. С тази поръчка пускам 27 номер понеже видях че всъщност 25 са доста малки и прави си аз поръчката и вместо 27 автоматично станали 26 - и аз се опитах да променя номера ама няма от къде та така...сега си чакам 26 номер и пак ще ги пласирам на някой.

# 983
  • София

Някой да я има тази пухенка? Дали ще ми стане 174, при положение, че по принцип си поръчвам 40 размер от дамската номерация?

# 984
Моля за помощ, след като валидирах кошницата и платих, ми излезе, че всъщност не е валидирана, защото подаръкът и един от поръчаните от мен артикули не е наличен вече. По тази причина тази поръчка седи "Ан кур д'анрежистрьоман" - " En cours d'enregistrement"  ми пише, че не е факктурирано и нямам "a domicil".....от друга страна получих потвърдително писмо, че поръчката е приета. Парите са изтеглени (барабар с липсващия артикул). Сега като влизам в "Сюиви дьо команд" - "Suivi de commande"  отравям датата с тази поръчка от днес, виждам, че всичко се води не-фактурирано "non-facture"....какво означава това? МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ! Praynig

Моля знаещите да коментират Praynig

# 985
получих ма имейла код за намаление 57428
там пише че получавам 20 евро намаление+ безплатна доставка но трябва да имам поръчка за 55евро / или поне аз си го превеждам/
напълних кошницата сложих кода
получих само безплатна доставка, а 20 евро намаление не
защо ли се получи така
може би нещата трябва да са от новата колекция и да не са вече намалени, ти какви артикули сложи в кошницата?

П.П. Някой от Пловдив да е получил тези дни поръчка от дата около 07,01?
ами тези от 75% намаление

# 986
как мога да направя корекция в регистрационната форма? искам да сменя телефона

Благодаря

# 987

Щом си получила потвърдителен мейл, значи поръчката ти е приета  Peace Малко по-късно състоянието ще се промени на En cours de preparation в "Suivi de commande"  Peace За липсващия артикул, обаче, ще пиеш една студена вода, щом са ти изтеглили парите...

# 988

Щом си получила потвърдителен мейл, значи поръчката ти е приета  Peace Малко по-късно състоянието ще се промени на En cours de preparation в "Suivi de commande"  Peace За липсващия артикул, обаче, ще пиеш една студена вода, щом са ти изтеглили парите...

Благодаря ти!  bouquet Да им пиша ли нещо в тази връзка - френскоговоряща съм все пак:)))), защото и липсващият артикул е в състояние на подготвяне - en cours d'enregistrement

# 989
Някой да е получил колет поръчан след дата 09.01

Общи условия

Активация на акаунт