LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 858
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 065
Намерих го,препоръчвам. Peace На мен ми стои по-хубаво и от на снимката Grinning
http://www.laredoute.fr/vente-battle-femme.aspx?productid=324122 … e&pagesize=12

# 1 066
  • София
  Алекс1 аз съм с такъв фалшив телефон, просто не открих как да го махна изобщо да не ми иска телефон. Има ли някакво решение на въпроса. Иначе при поръчка отмятам да ме уведомяват по мейл. Ще има ли проблем в такъв случай при вариант с изчерпан артикул?

# 1 067
  Алекс1 аз съм с такъв фалшив телефон, просто не открих как да го махна изобщо да не ми иска телефон. Има ли някакво решение на въпроса. Иначе при поръчка отмятам да ме уведомяват по мейл. Ще има ли проблем в такъв случай при вариант с изчерпан артикул?

Не знам как става, не мога и да предположа дали ще има проблем, но по-добре въобще да не ти се случва такъв вариант.  Laughing Може би някой от френско-говорящите мами знае как се променя. Със сигурност има начин за промяна на личните данни.

# 1 068
А дънките като поръчам примерно 48 размер на 52 ли отговаря? newsm78

# 1 069
  • София
  Личните данни съм си ги променяла, проблема е, че веднъж вече съм написала тел.номер и ако се опитам да го махна изцяло просто ми запазва стария номер. Ще опитам скоро отново, с останалите данни нямах проблем да ги променям.

# 1 070
  • софия

и аз имах такъв проблем, но прочетох по-горе че може да се въведат нули на мястото на написания номер.....въведох 10 нули и потвърдих. след това телефоните бяха изтрити....бланките бяха празни!

# 1 071
  • София
Здравейте
А мога ли чрез някой от бг да си поръчам от този сайт и въобще как става точно и размерите как са спрямо нашите Rolling Eyes
мерси предварително

Тц. Няма. Тук чешем езиците и плакнем погледите.  Mr. Green За доказателство - първия пост на темата.
Обещавам, че следващата тема ще се казва "За Бога, сестри, четете!".
Аз съм ЗА! Ясно е, че няма как да се изчетат всички теми, но поне 1-та и последната на текущата е възможно,а? Нека бъдем толерантни. Никой, на никого не отказва отговор, но напоследък има и злоупотреби.

# 1 072
Уфф, моля ви, помогнете ми за тази оферта!Пробвам уж и не става.Нито ми намаля, нито безплатна доставка, подарък пък - хич.
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=80e21d3b0d17fb2964

# 1 073
А някой може ли да метнте кодовете за номерата на онази кафява нощница?

# 1 074
момичета имам проблем с поръчката на мъжки тениски не мога да се оправя с размерите им.те са по различни например 96/103 или 106/111 знае ли някй това горе-долу на какви размери отговаря

# 1 075
  • Sofia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259576.msg6250894#msg6250894

# 1 076
момичета имам проблем с поръчката на мъжки тениски не мога да се оправя с размерите им.те са по различни например 96/103 или 106/111 знае ли някй това горе-долу на какви размери отговаря

Това е предполагаемата гръдна обиколка на съпружеското тяло.  Laughing
96/103 - L
106/111 - XL

# 1 077
  • Варна
Варненки, чакащи от 09.01 има ли? Ей тъй за морална подкрепа ми трябват  Mr. Green
Аз и двете ги чакам на митницата и не се надявам скоро да си ги видя  Tired Мислех си утре да отида, но не си струва да се бъхтя толкова път, като чета , че от 3-ти са получили днеска... Все пак ако има нещо ще сигнализирам   Peace

Иначе и аз си престъпих клетвите / за пореден път, естествено/ и вчера пак поръчах сума неща...ама тоз път от еФтинките  Mr. Green Laughing Поръчах си и от кецките за 4 ойро...малко са ми множко китайски, ама за тренировки в къщи ще заспят  Wink

Това го чакам  -   , някой има ли го? Много ли е тънко? Помня смътно, че се коментираше, но тогава не обърнах внимание  Rolling Eyes

# 1 078
  • София-Лагера
Цитат
Благодаря за отговора.
desi_2, а кой номер носите принципно?

M/у 24 и 25.
Определено 25 ,ще бъдем за сандали.
Мога да ти премеря стелка на 24 и 25 на Адидас.Не е този модел ,но ще се ориентираш.

# 1 079
На 17-та страница май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт