LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 895
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 125
Когато кодът ти е изпратен на мейла, той задължително работи, но на този акаунт. Ако се опитваш от друг, може и да не стане, защото някои са персонални. Досега не ми се е случвало да ми изпратят оферта и кода да не става, но понякога не е активен веднага, а чак на другия или по-другия ден. Това е за девойката, която твърди че нито и дава намаление, нито подарък, нито безплатна доставка... и за всички останали, които искат да знаят и четат.
И в този дух да питам някой получи ли нов каталог, че в тази оферта с кода уж пращат и каталог, но на мен не ми изпратиха. Получих само другите екстри.
Момичето питаше конкретно за код 57983, който беше валиден до вчера, но то днес изписва, че е невалиден, иначе беше супер оферта.  Hug
Уфф, моля ви, помогнете ми за тази оферта!Пробвам уж и не става.Нито ми намаля, нито безплатна доставка, подарък пък - хич.
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=80e21d3b0d17fb2964

Да така е, аз се възползвах, но не получих каталог, а доколкото виждам в офертата предлагат и каталог и пишат, че е валидна до 29.01, което не е вчера newsm78
P.S. Просто предположих, че се опитва да го използва от друг акаунт, а не от този на който е получила офертата
Много благодаря за разяснението!
Тина 77, благодаря и на теб!

# 1 126
преди малко се опитах да си пусна поръчка и стигнах да стъпка 5 където ми пише нещата който съм поръчала и данните ми. след това пита по какъв начин да е информира-натиснах чрез е-майл и след това понеже нямаше друга какво натиснах Je valide ma commande и след това ме връща на стъпка 2 дъдето са покзани избраните от мен неща пробвах с върщане и пак да натисна Je valide ma commande и нищо не стана.незнам ако започна пак от 2 стъпка да не ми пусне поръчката 2 пъти защото нищо не получих на е-майла като пътвърждение.може ле някой да ми помогне.
а горе на страницата нямаш ли в оранжев или червен правоъгълник нещо написано с удивителен знак?

няма нищо което да ми казва че нещо съм сбъркала.започнах отначало и на 4 стъпка има надпис
Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative
и до него поле за маркиране.да го маркирам ли и да продължа пак към стъпка 5

# 1 127
аз ги погледнах, но нито един не действа при мен:
57991 - 15 евро отстъпка за ненамалените неща и при поръчка на 3 артикула, доставката е безплатна, пише, че е валиден до 30.01., но както казах поне при мен не действа  ooooh!
42331 - този е за подарък, действа, но подаръкът кухненски съдове в червено и зелено, ще бъде наличен след 3 седмици и т.н.

питайконкретно - иначе натискаш върху съответния код да го задействаш. Валидни са до определената дата или дават отстъпка в проченти или евро

# 1 128
преди малко се опитах да си пусна поръчка и стигнах да стъпка 5 където ми пише нещата който съм поръчала и данните ми. след това пита по какъв начин да е информира-натиснах чрез е-майл и след това понеже нямаше друга какво натиснах Je valide ma commande и след това ме връща на стъпка 2 дъдето са покзани избраните от мен неща пробвах с върщане и пак да натисна Je valide ma commande и нищо не стана.незнам ако започна пак от 2 стъпка да не ми пусне поръчката 2 пъти защото нищо не получих на е-майла като пътвърждение.може ле някой да ми помогне.
а горе на страницата нямаш ли в оранжев или червен правоъгълник нещо написано с удивителен знак?

няма нищо което да ми казва че нещо съм сбъркала.започнах отначало и на 4 стъпка има надпис
Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative
и до него поле за маркиране.да го маркирам ли и да продължа пак към стъпка 5

да, избери първо начина на плащане - т.е. чрез кредитната карта и долу в натисни за валидиране.

# 1 129
Като маркираш пред мишката и изчакаш отваря полета за въвеждане на номер на карта и дата на валидност и кода
поне при мен е така....аз съм със странен браузер

# 1 130
  • Пловдив
Момичета ,пратили са ми един код на мейла от който разбирам, че маха 15 евро и доставката, но като го изпробвам не става....някакви идеи защо така, а по-горе , където пише самия код, има дадена някаква карта Kangourou, да не би само при пазаруване с тази карта да дава отстъпката? Ето текста на мейла :

*Offre valable du 09/01/08 au 09/02/08, sur une s?lection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 dans la limite des stocks disponibles. Non cumulable avec une autre offre. R?duction maximale accord?e sur un ou plusieurs coloris ou modeles de l'article. Exceptionnellement, la participation aux frais de traitement sera fix?e a 6 euros pendant toute la dur?e de l'op?ration, sauf pour les livraisons des produits "encombrants" dont le montant de participation aux frais de traitement reste de 15 euros. La r?duction s'applique automatiquement dans votre panier.
**Offre valable du 09/01/08 au 09/02/08 sous r?serve d'acceptation par FINAREF. Pour toute information, contactez-nous au 3266 (0,34?/mn - tarif France M?tropolitaine) ou connectez-vous sur Finaref.fr

# 1 131
Момичета ,пратили са ми един код на мейла от който разбирам, че маха 15 евро и доставката, но като го изпробвам не става....някакви идеи защо така, а по-горе , където пише самия код, има дадена някаква карта Kangourou, да не би само при пазаруване с тази карта да дава отстъпката? Ето текста на мейла :

*Offre valable du 09/01/08 au 09/02/08, sur une s?lection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 dans la limite des stocks disponibles. Non cumulable avec une autre offre. R?duction maximale accord?e sur un ou plusieurs coloris ou modeles de l'article. Exceptionnellement, la participation aux frais de traitement sera fix?e a 6 euros pendant toute la dur?e de l'op?ration, sauf pour les livraisons des produits "encombrants" dont le montant de participation aux frais de traitement reste de 15 euros. La r?duction s'applique automatiquement dans votre panier.
**Offre valable du 09/01/08 au 09/02/08 sous r?serve d'acceptation par FINAREF. Pour toute information, contactez-nous au 3266 (0,34?/mn - tarif France M?tropolitaine) ou connectez-vous sur Finaref.fr

Най-вероятно е с картата Кенгуру, която се одобрява от ФИНАРЕФ - дружество за потребителско кредитиране.

# 1 132
най-накрая стана незнам къкво съм била пропуснала.изпрати ми и мейл с поръчаните стоки.а тези кодове за които говорите трябва да ми ги пратят на мейла ли и къде се вкарват те.извинявайте за въпроса ама сега навлизам в нещата и като незнам френски и ми е доста трудно

# 1 133
  • Варна
най-накрая стана незнам къкво съм била пропуснала.изпрати ми и мейл с поръчаните стоки.а тези кодове за които говорите трябва да ми ги пратят на мейла ли и къде се вкарват те.извинявайте за въпроса ама сега навлизам в нещата и като незнам френски и ми е доста трудно
За намелението и доставката ясно, ама за подаръците ?!?!?  #Crazy  #Crazy  #Crazy
За да използваш кодовете- влизаш си в кошницата http://www.laredoute.fr/Shopping_basket/ViewBasket.aspx
и търсиш долу вляво Mon offre spéciale
Въвеждаш желания код и натискаш

# 1 134

Някой успя ли днес да си поръча тази пухенка - на мен за всички цветове и размери ми дава, че е Desole!

Пробвай да го поръчаш от тук: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … e&pagesize=16

# 1 135
  • София,
Е мацки, те това е -  четох четох на долу по темите (100%  е не там където трбява  Mr. Green), гледах си СУИВИТО ама не видях подаръци   newsm78 - ама никакви, а съм направила поръчки за 1800 лева  ooooh!  ooooh!  ooooh!общо! Ще ми кажете ли аджеба къде трябва да гледам, или просто нямам подаръци!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 1 136
# 1 137
  • varna
Е мацки, те това е -  четох четох на долу по темите (100%  е не там където трбява  Mr. Green), гледах си СУИВИТО ама не видях подаръци   newsm78 - ама никакви, а съм направила поръчки за 1800 лева  ooooh!  ooooh!  ooooh!общо! Ще ми кажете ли аджеба къде трябва да гледам, или просто нямам подаръци!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Булка ти кодове вляво долу на панера си вкарва ли?ако не си  подаръци няма Peace,без да си ги поръчаш подаръците-не дават Wink

# 1 138

Ако не въведеш код - няма да ти изпратят никакъв подарък. Кодове има по френските форуми, а някои мами ги пускат и тук.

# 1 139
  • София,
ей ама голяма съм офсъ Joy  Joy, никакви кодове никъде не съм писала, а и от къде да знам, че тез сладури ти дават подарък АКО си поискаш #Crazy   #Crazy  #Crazy! Ако знаех за таз тема по отрано, сигурно и доставки нямаше да съм плащала Naughty, какво да говоря за подаръци, ама човек се учи докато е жив, доста по лесно с ВАС!!!

Добре че ви има, и много благодаря за отговорите на всичките ми РАЗКОШНИ въпросчета  newsm78!

Щъ взема да се пробвам утре съ едно подаръче, де да знаеш може да ми провърви........

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт