LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 785
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 200
Хахахахха=няма кой да ме набие, сама си плащам кредитната карта и да видиш тогава как сам се ограничаваш.
Аз влизам , за да споделя-ПРОДАВАМ СИ С ГОЛЯМА МЪКА ОБУВКИТЕ. Sad
Номер 38 са, трябваше да си взема 39, ама патка, ей на.
Ще пусна и линк.

http://laredoute.fr/vente-sandales-la-redoute-creation.aspx?prod … e&pagesize=12

Ето ги, ако някой прояви интерес-да свирка на ЛС, че не винаги чета темата. 38 са, според мене, за човек, който е между 37-38.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 11:32 от НЕ тази вечер, ЖоЖефина

# 1 201
  • Бургас
Получих оферта, ето ако може някой да я ползва. И да ми каже какво намалява Simple Smile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094
О браво на теб ей за тая оферта ревах вчера.  bouquet

# 1 202
  • София

Отговаряха ли си на номера??  Praynig
 Peace

# 1 203
Получих оферта, ето ако може някой да я ползва. И да ми каже какво намалява Simple Smile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094

Това е безплатна доставка, намаление от 15 евро за колекция Мода и Деко 2008 и подарък кухненските прибори с код 65218 + каталог
Какви продукти да сложа, за да мога да ползвам намалението и безплатната доставка? Сложих една жилетка, но ми дава само подарък.

# 1 204
Сутринта, както си ровех, попаднах на едни маратонки, които поръчах за мъжа ми с 30% намаление, само че в този момент бяха вече на 60% намалени. Чудих се да ги поръчам ли отново (че и първите не са дошли) и докато се чудих цената пак стана старата с 30% намаление. Дали е било тест и дали мога да очаквам скоро да бъдат наистина със 60% по-евтини или просто е била някакво грешка на сайта ... newsm78

Това е безплатна доставка, намаление от 15 евро за колекция Мода и Деко 2008 и подарък кухненските прибори с код 65218 + каталог
Какви продукти да сложа, за да мога да ползвам намалението и безплатната доставка? Сложих една жилетка, но ми дава само подарък.
За безплатна доставка трябва да имаш поне 3 артикула в кошницата си, а намалението е само за нова колекция.

# 1 205
Здравейте всички,
Току що идвам от митницата и няма нищо  #Cussing out
Чакам от 10 и 11 декември поръчки ........
Имаше ново момиче на гишето, което в момента в който ми каза, че нямам нищо дошло започна доста нервно да ми обяснява, че знае много добре, че вината за закъснението е от наша страна, но тя нищо не може да направи, можело и да ми дойде поръчката следобед например ...... но да не викам, ако обичам  Joy
Аз и казах, че не аз, а тя вика  #Crazy
Явно и на тях им се иска да ни дойдат поръчките колкото и на нас  Praynig

# 1 206
Момичета , някой получил ли е поръчка от 09.01 ?
Вече ми се изчака чакането.
Предните ми поръчки идваха за по 10 дена,
на 26.12 поръчах и ми дойде още на 06.01 направо се учудвам от кога чакат някой .

# 1 207
НЕ тази вечер, ЖоЖефина, какъв цвят са обувките?  

на 26.12 поръчах и ми дойде още на 06.01 направо се учудвам от кога чакат някой .

Няколко получени има на пощата от 9.01. Някои чакаме от средата на декември. А ти си луда късметлийка с получена поръчка за 10 дни около Коледа и Нова година. А търпението е голяма добродетел, особено когато покрай теб има хора, на които се изчерпва.

# 1 208
  • София
Аз ходих до митницата в сряда и женицата на справки каза,че на другия ден влиза в болница,провери за 5 -те ми колета от януари и разбира се нямахме нищо.Като се прибрахме направих още една за 80 евро  Twisted Evil

# 1 209
  • Варна
Смених мейл-а и май стана. Сега се получава, че имам 2 акаунта, като в единия не мога вляза (а дори получих потвърдителен мейл). За другият няма мейл, а работи ooooh!

# 1 210
Благодаря за отговора Simple Smile
Явно ще почакам този път Sad

# 1 211
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
НЕ тази вечер, ЖоЖефина, какъв цвят са обувките?  

Няколко получени има на пощата от 9.01. Някои чакаме от средата на декември. А ти си луда късметлийка с получена поръчка за 10 дни около Коледа и Нова година. А търпението е голяма добродетел, особено когато покрай теб има хора, на които се изчерпва.

Аз получих поръчка от 09.01. в пощата

# 1 212
  • София
и аз още чакам .моята е за поща,

# 1 213
  • София
Току що си получих първата поръчка и съм безкрайно щастлива  Hug . Беше за митница! Поръчката е от 5ти.01- доставка- 20дни.
Много съм доволна абсолютно от всичко и номерата са ок и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата). По-късно ще пусна и линкове. Дано всички си получат тези дни поръчките!!!!

# 1 214
  • София

И аз чакам от 09.01 и още 4 поръчки след това. Но наистина има момичета, които чакат от по-дълго, така че не смея да се оплаквам.

И в този ред на мисли - момичета, не разбирам аз защо колетите ни, които идват от Франция, от ЕС и са над 2 кг. подлежат на митнически контрол и даже 4 лв. трябва да им плащаме? Не стига, че отношението им е безобразно, че си правят какво си искат и не си помръдват пръста ами и тази измислена такса? Все пак сме в Европейския съюз какво я бърка митницата нашите колети?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт