LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 870
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 335
  • В света на мечтите
Някой полу4ил ли е нещо старо от декември и на4алото на януари
МАЙ ПАК НЕЩ #2gunfireО НИ ОТСВИРИХА

дала съм им срок до 01.02 да ги намерят. След това минаваме към втора фаза медиите и Меглена Кунева. Моля ви ако някой получи колет през това време да съобщи своевременно, може и на лични да ми пише.

аз си получих колета от 11.12 и можеш да ме махнеш от списъка. Колета ми е тръгнал на 12,12, от франция, а е бил в Бг на 23,12, а аз го взех на 24,01  с опаковка подвсякаква критика - кашона беше толкова измачкан и прокъсан, че незнам как няма никакви поражения по стоките

получих и оранжевите термо-чанти, за което много си радвам

# 1 336
  • София
Здравейте,за първи път ще правя поръчка и не мога да преценя какъв номер да си поръчам от това   http://www.laredoute.fr/vente-top-femme-active-wear.aspx?product … e&pagesize=16   и ако някой си го е поръчвал добре ли стои?!Висока съм 165см. тежа около 52кг. гръдната ми обиколка е 88см. Мисля че 34/36 ще ми е добре,но ако има по запознати с  номерацията.Благодаря предварително  Grinning
Аз съм 165, 50 кг, 90 гръдна, 34/36 ми е добре, даже при някои широки ми идват.
Пробвах кода за чаршафите и ми излиза:

Je souhaite bénéficier d’une autre offre spéciale 
en remplacement de l'offre 49808, 
je saisis son code :   с празно място, явно иска още някакъв код.

Какво иска тая гад от мен Laughing

при мен работи.
А намалението до кога е? 1 месец ли беше или  newsm78
Уж, да, до 09.02.

# 1 337
  • Русе
Момичета от Русе има ли някоя да е получила пратка от 09.01  - независимо къде - поща , митница?
Аз миналата седмица получих една от 08.01. и се зарадвах,че бързо пристигна, а сега май се закучиха пак пратките!!!Както чета - навсякъде е така! #Cussing out

Аз получих вчера от 9-ти една, но чакам още една от същата дата, която се бави  newsm78.

# 1 338
  • Русе
Кода за чершафите и при мен не работи...  #Cussing out От къде го взехте на мейла ли го получихте или от френските сайтове?  newsm78

# 1 339
Момичета от Русе има ли някоя да е получила пратка от 09.01  - независимо къде - поща , митница?
Аз миналата седмица получих една от 08.01. и се зарадвах,че бързо пристигна, а сега май се закучиха пак пратките!!!Както чета - навсякъде е така! #Cussing out

Аз получих вчера от 9-ти една, но чакам още една от същата дата, която се бави  newsm78.

За пощата ли ти беше тази, която си получила? Те май идват по-бързо, а другата - може би ти е за митница  Peace

# 1 340
и аз още чакам поръчката си от 9.01 и от 16.01

# 1 341
  • Русе

За пощата ли ти беше тази, която си получила? Те май идват по-бързо, а другата - може би ти е за митница  Peace

За пощата, но и другата е за пощата, всъщност някъде на границата е.  Peace Но миналата година получавах тези в митницата точно на 14-ия ден, а в пощата на 16-17-ия. Кога е станало обратното?  newsm78

# 1 342
  • София

За пощата ли ти беше тази, която си получила? Те май идват по-бързо, а другата - може би ти е за митница  Peace

За пощата, но и другата е за пощата, всъщност някъде на границата е.  Peace Но миналата година получавах тези в митницата точно на 14-ия ден, а в пощата на 16-17-ия. Кога е станало обратното?  newsm78
Oтдавна. От няколко месеца, мисля, че от септември, нещата за митница пристигат бавна. Но не всеки път.

# 1 343

И аз преди съм получавала пратките на пощата по-бавно от тези на митница, но от декември насам явно е така  newsm78

# 1 344
  • София
Кода за чаршафите го взех от сайта на Финти.

# 1 345
момичета и аз съм от русе но не ми  е ясно къде точно се намира митницата някъде  към дунав мост ли ? днес ходих на пощата и жената там ми каза че няма никъкви получени колети и ми даде тел. да се обаждам

# 1 346
Пробвах кода за чаршафите и ми излиза:

Je souhaite bénéficier d’une autre offre spéciale 
en remplacement de l'offre 49808, 
je saisis son code :   с празно място, явно иска още някакъв код.

Какво иска тая гад от мен Laughing

Нищо не иска Simple Smile В празното място можеш да напишеш нов код, ако решиш да замени вече написания 49808.

# 1 347
     Отговори с цитат
Някои от Бургас да е получвал пратка от 09.01. Чета тук че още от мин седмица са получили от тази дата, а аз нямам нищо

Аз съм от Бургас и чакам праттка от 10.01.,моята е май-доста обемна.Днес ходих да питам в митницата,но ми казаха ,че пратките се получават в съответня пощенски клон, независимо от кг.

# 1 348
момичета и аз съм от русе но не ми  е ясно къде точно се намира митницата някъде  към дунав мост ли ? днес ходих на пощата и жената там ми каза че няма никъкви получени колети и ми даде тел. да се обаждам
На ЖП гарата е.

# 1 349
Не, получават се на Центр.гара - Митн.бюро   - тел.83 79 99.
А в центр. поща какъв телефон ти дадоха за справки? там мисля,че не даваха инфо по телефона newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт