LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 569
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Моля кажете ми от тези мъжки обувки какъв номер трябва да поръчам на мъжо.Той носи 42 номер в бг
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cyclo-race-st- … e&pagesize=16
И моят носи 42 тук, оттам поръчах 43, не точно тези, станаха му. Измери му стелката, ако можеш.

# 1 381
8922612
Моя позната дето заедно поръ4ахме сега звъняла на този тел. казали и 4е не можело да има толкова строи колети Shocked
Аз се притеснявам, че може да са ги върнали като непотърсени. :ooooh
не се притеснявай, ако са върнати, веднага ще ти изпратят чек
бе нямам думииииииии
как ще ги върнат ако не са реално въведени в компа Crazy

# 1 382
  • до морето
Момичета, днес си получих първата поръчка.Сгрешили са единия размер.Има ли начин да се смени?

# 1 383
  • In transit
Дошъл ми е колета, обаче незнам от коя дата е, утре ще видя, дано да е от 10.12. а същевременно ми дойде и отговор на жалбата, че неможели да проверят и да ми намерят колета без номер. Сетих се, за 450 дето има номер и пак не го намират.. загубена работа. Пускам ви адреса да им досадите и вие, може още по бързо да дойдат всички колети.  Peace

ТП "Софийски пощенски съобщения"
София - 1081, ул. ВЛадайска 33
тел. 9496-767
e-mail: tpbp@sps.bgpost.bg

От този адрес ми върнаха жалбата.

А ето и един телефон дето ми дадоха, че бил точно на тич които отговаряли за необработените колети на Враждебна: 9499-310 - Пощенски контрол към отдел международни пощенски услуги и контрол.

Ама какви мошеници са всички в тия Бг пощи, оня ден се карах с една господжа, точно от този отдел дето ми твърдеше, че те нямали нищо общо с български пощи, те били териториално поделение... абе като в един омагьосан кръг ни въртят. Момичета досаждайте им, има ефект! Mr. Green

Да добавя само, че не съм се отказала от битката докато не си получа всички колети а те с тия от намаленията са вече 8  Blush

# 1 384
450 не мога да ти пратя лично Sad,моля направи малко място

# 1 385
А намалението до кога е? 1 месец ли беше или  newsm78
НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ ДА СВЪРШВА Joy

# 1 386
Мики,много благодаря за телефона.  bouquet
Миналата седмица ходих да си проверя за поръчката и за пореден път госпожата там-ме отпраща.Не отварят гишето да отговорят,чукам,чакам по 5-10 минути и нищо.Тя имала работа-аз нямам представа какво е това,взимала 170лв.-знам ли аз как изглеждат на куп #Crazy и такива глупости безброй.Следващата седмица ще подам жалба срещу нея.Възможно ли е нарочно да бавят пратка и да не я описват... Защото това нейно отношение е вече прекалено лично според мен,а като знам,че чакам още една поръчка пак за поща... ужас Sick

# 1 387
Това в коя поща ти се случи?
Щото и аз имам едни такива приключения... и скоро някой ще си го отнесе много лошо.

# 1 388
Като ви чета момичета се отчайвам, че то ако така ни бавят колетите и ги преровят, то по добре да не си поръчвам  Blush Аз не бих изтърпяла да имам 2-3 колета, или пък недай се  7-8, и те да не идват при мен при условие и че съм си ги платила.
Подобре да се обеденим - да направим еддна тема, сигурно има и други недоволни мами и от другите сайтове където поръчват, и да пратим писмо до някоя телевизия и да ги притиснат. Господари на ефира вършат работа, например, сега за тях се сетих!
Аз като съм от малък град и големите колети ли да чакам в пощата или на друго място, и още една питанка трябвали да си го търся или получавам известие за колет в къщи и тогава да си го търся? 

# 1 389
Като ви чета момичета се отчайвам, че то ако така ни бавят колетите и ги преровят, то по добре да не си поръчвам  Blush Аз не бих изтърпяла да имам 2-3 колета, или пък недай се  7-8, и те да не идват при мен при условие и че съм си ги платила.
Подобре да се обеденим - да направим еддна тема, сигурно има и други недоволни мами и от другите сайтове където поръчват, и да пратим писмо до някоя телевизия и да ги притиснат. Господари на ефира вършат работа, например, сега за тях се сетих!
Аз като съм от малък град и големите колети ли да чакам в пощата или на друго място, и още една питанка трябвали да си го търся или получавам известие за колет в къщи и тогава да си го търся? 

Идеята с господарите е добра newsm10 smile3501  202uu

# 1 390
Мики,много благодаря за телефона.  bouquet
Миналата седмица ходих да си проверя за поръчката и за пореден път госпожата там-ме отпраща.Не отварят гишето да отговорят,чукам,чакам по 5-10 минути и нищо.Тя имала работа-аз нямам представа какво е това,взимала 170лв.-знам ли аз как изглеждат на куп #Crazy и такива глупости безброй.Следващата седмица ще подам жалба срещу нея.Възможно ли е нарочно да бавят пратка и да не я описват... Защото това нейно отношение е вече прекалено лично според мен,а като знам,че чакам още една поръчка пак за поща... ужас Sick

#Crazy Боже, какви са тия изпълнения?!

# 1 391
Ето това е едното, което е супер готино и стои точно като на манекенката:

може ли линк към блузата

Заповядай:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1-femme.aspx?productid=3 … e&pagesize=16

Междувременно, взимам си назад думите за това, че са писали за един от поръчаните от мен продукти, че липсва, а той е на сайта.... Embarassed Повредата си е в моя телевизор - панталона, който аз съм поръчала изглежда на снимка по абсолютно същия начин като друг, който е наличен, че дори и цените им еднакви.... Писах им дали могат да го заменят, пък да видим.

# 1 392
450 не мога да ти изпратя поръчката защото кутията ти е пълна, надявам се да видиш съобщението защото не знам как иначе да ти кажа. Съжалявам, че пиша тук, но просто искам да поръчам на бебка дрехи, а те вече половината които бях харесала свършиха. Мерси.

# 1 393
Гадни франсета, бре.... източиха ми кредитната карта. Уж нямаше да поръчвам. Ама на тези цени  Laughing
http://laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-caption-par-adidas … e&pagesize=12 - е този Адидас за 12 евро - просто не е истина  Mr. Green

# 1 394
  • In transit
Видяхте ли тези? Ще ги застрелям тия французи пак пуснах поръчка!  #2gunfire #2gunfire

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9191003& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9190899& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт