LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 744
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 440
  • до морето
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-enfant-adidas.aspx?productid … e&pagesize=12   това е блузата на Адидас която са ми я объркали....гледам, че вече го няма нашия номер и дори този който ни пратиха

# 1 441
# 1 442
да питам , че никъде не намерих - има ли чадъри в тоя сайт?
http://www.laredoute.fr/vente-mini-parapluie-pliant-solutions-ma … e&pagesize=12  но не е нищо особено

Благодаря ти!  bouquet ама вярно не си заслужава - нищо особено не е.

# 1 443
Има ли към кой да се обърна за поръчка,че не се оправям сама със сайта и колко ще ми струва това?

# 1 444
Има ли към кой да се обърна за поръчка,че не се оправям сама със сайта и колко ще ми струва това?

Да, в първия пост на темата има линкове към профилите на мамите, които поръчват.

# 1 445
Avana,
тежки ли са оранжевите хладилни чанти, дали ще наклонят везните на поръчката ми към митница?
Писах писмо днес за поръчката ми от 9.12. и чакам отговор.

# 1 446
# 1 447
  • varna
Avana,
тежки ли са оранжевите хладилни чанти, дали ще наклонят везните на поръчката ми към митница?
Писах писмо днес за поръчката ми от 9.12. и чакам отговор.
не не са тежки около кило,все пак едната е доста голяма,а в нея е малката хладилна (само едната е хладилна-малката,и то е силно казано,от вътре е изолирана с фолио,това и е хладилното newsm10)

# 1 448
Получих си поръчката от 18.12. newsm44 Доволна съм.Дрешките са коментирани. Единствено съм разочарована от подаръка. Бях сложила код за подарък сервиз за хранене, а са ми сложили 4 чашки за кафе с чинийки и покривка за маса.

# 1 449
Moмичета, вчера бяхте коментирали нов код за безплатна доставка. Изписваше с букви и май започваше с "е". Не мога да го откря, ще мо подскажете ли какъв беше?

# 1 450
Moмичета, вчера бяхте коментирали нов код за безплатна доставка. Изписваше с букви и май започваше с "е". Не мога да го откря, ще мо подскажете ли какъв беше?
ENVIE
COLIS

Peace

# 1 451
  • varna
 е тоз ENVIE за пръв път го срещам Simple Smile
иначе другия е VOUS дава намаление 25 от 55евро сметка и подарък чанта Peace

# 1 452
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-enfant-adidas.aspx?productid … e&pagesize=12   това е блузата на Адидас която са ми я объркали....гледам, че вече го няма нашия номер и дори този който ни пратиха

Ако още не си я пуснала в Продавалника, може ли размери ?

# 1 453
ENVIE
COLIS

Peace

Хиляди благодарности! Сега ще пробвам!

# 1 454
Алекс 1 маратонките ги получих за мъжо ибяха на 22 евро някъде и са хубави
отговарят ли си на номера?

Общи условия

Активация на акаунт