LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 516
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Sofia
Здравейте пазаруващи мами
Алекс с тези адидаски направо изби рибата  Mr. Green
Искам да питам за номерацията на Адидасите, знам че са +1 номер, това значи ли че спрямо адидасите в България пак са + 1 ??? newsm78 newsm78

И искам да помоля някоя мама, разбираща френски , ако може на лични да й пратя 2 писма от ларедут, които получих относно 2 неполучени поръчки, че нещо не съм много сигурна в превода.  Praynig Praynig
 Peace
Adidas си е Adidas- да не мислиш, че някой ще седне да ти прави отделна номерация за  необятния български пазар.Само за USA се различава номерацията.

# 1 576
Момичета, да ви кажа честно съмнявам се това да са оригинални маротонки Адидас на тази цена. Да не са нещо от сорта на АДИБАС в България. Някой получил ли ги е да даде мнение?
маратонките са си адидас произведени в Китай но и от тук имам боти на адидас на доста висока цена произведени в Китай
за мен маратонките са хубави а пък за цената да не говорим отделен е въпроса дали са качествени но като се има предвит предлаганото качество в бг на много висока цена  коментара ееее

# 1 577
  • Sofia
Момичета, да ви кажа честно съмнявам се това да са оригинални маротонки Адидас на тази цена. Да не са нещо от сорта на АДИБАС в България. Някой получил ли ги е да даде мнение?
Ами то си пише:"CAPTION par adidas", т.е. Аdidas, ама не съвсем...

# 1 578
Мисля че е време да направим тема за консултации тип АНОНИМНИТЕ ЛАРЕДУТКИ  Joy ....да има случайно някоя психиатърка сред нас....да ни консултира  hahaha

бях се зарекла след вчерашната поръчка да не пускам повече поне месец
ама ей ме на ..... 7-мата ми е на път да стане реалност ...поне да бях получила първата
Помоооощ smile3511 ,започвам да поръчвам вече и безполезни неща,само защото са евтини.Ама и вие много ми помогате.
Приготвих си в кошничката тези балеринки и мисля да си поръчам моя номер.Как мислите? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7773897& … ue&ksource=-1
И извинявам се за тъпия въпрос ама,как копирате тук снимката на нещо си? Embarassed

# 1 579
Ами то си пише:"CAPTION par adidas", т.е. Аdidas, ама не съвсем...
Според мен Адидаса си е съвсем нормален, а цената е ниска т.к е от по-обикновените модели - с изкуствена кожа и текстил.
Не мисля, че в Ларедут ще пуснат ментета и то с явен надпис "адидас".....

# 1 580
Това ни е проблема...подлагаме всичко на съмнение
аз имам адидас от ларедут.....за 25Е ....ей сегичка ще изровя линк
вече половин година си ги нося...не са мръднали...леки са, удобни са....да произведени са в Китай...и какво...предишните ми бяха произведени във Виетнам....съдрах ги от носене....сега ги ползвам за пантофи вкъщи....че са ми удобни, а на нищо не приличат

# 1 581
  • София
Момичета, че то всичко е произведено в Китай! Дори мъжът ми донесе от Япония неща, на които пишеше произведено в Китай!  Laughing
Така че, смело на евтините маратонки! Аз само се ядосвам, че сайтът на ДСК е в профилактика днес и не мога да прехвърля пари от дебитната към виртуалната карта и дано не свършат маратонките!   ooooh! И тъй като за мен няма номер от тях, аз ще си взема от розовките с бродерията. И после, моля някой да ми ограничи достъпа до сайта!  Laughing

# 1 582
Моля ви за линкът с 4аршафите с ластик

# 1 583
ААААААААААа отписвам се во веки веков от тая тема Crossing Arms Снощи пуснах една голяма порьчка и казах,че за себе си няма да порьчвам нищо,ама ей досега пак блях там. Embarassed Ще ме разведе тоя редут. Край-повече няма да гледам. #Cussing out

# 1 584
Два чифта от Адидаските дали ще са над2 кг.?
два чифта 45 номер точно1.820

# 1 585
# 1 586
Моля ви кажете ми на мъжко XL кой размер отговаря за спортните??
Знам, че е гръдна обиколка, но мъжото го няма сега да меря.....
Побутвам си въпросчето, че никой не ми е отговорил.... Sad
107/115 e XL  Peace

# 1 587
# 1 588
Какво значи boutique discount .Като кликна и се отваря сайт с намаления и т.н. може би е част от този сайт, можем ли да поръчваме от там?
И ако се колебаем за размер на дреха на дете, по-голямото ли бихте поръчали?

# 1 589
Какво значи boutique discount .Като кликна и се отваря сайт с намаления и т.н. може би е част от този сайт, можем ли да поръчваме от там?
И ако се колебаем ра размер на дете, по-голямото ли бихте поръчали?

Можеш да поръчваш и от там.

Общи условия

Активация на акаунт