LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 544
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 485
Лошото е,че зависи от модела!От някои взимам 38,от други 39?Май съм между двата номера! SadМай ще е по добре да взема по големият,а?Тоест 40....

на мен всякакви гуменки и маратонки са ми 2 номера по-големи, дори купуваните от Бг. Нося 36-37, че и в 35 съм се напъхвала - но маратонки и вносни гуменки са ми били все 38 номер, че веднъж се колебах дали и 39 да не е и не ги взех, пък леко ми стискаха на десния крак тези от 38 номер. Shocked

# 1 486
  • София
Наистина нека кажат мамите, които са поръчвали +1 върху бг номерацията или +1 върху редутската таблица?  Hug

# 1 487
  • София
Имам маратонки Reebok и те са ми номер 39-идеални са ми,но дали отговарят на номерацията на Адидас?Ох,извинете ме,че ви занимавам с това,но ако ги поръчам и не ми станат мъжът ми ще ме очисти вече!И без това четвърта поръчка правя,а не съм получила още първата...

# 1 488
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-7-8-stretch-nike.aspx? … e&pagesize=16
а това видяхте ли
Алекс 1 маратонките ги получих за мъжо ибяха на 22 евро някъде и са хубави
лина, би ли споделила за номерацията?

# 1 489
колетът който взех е от 01.01
от декември все още 4акам 3 колета

# 1 490
Алекс 1 маратонките ги получих за мъжо ибяха на 22 евро някъде и са хубави
отговарят ли си на номера?
адидаските вървят с +1
+1 номер от маратонките , които се продават в БГ или
+1 номер от обувките,
защото по принцип аз винаги си взимам маратонки +1 номеро обувките, които нося?

# 1 491
  • varna
та да споделя за поръчката ми-почти от всичко съм доволна,само пак не съм уцелила мъжо с размера за 4ти път,взех му от юношеската номерация ,ама му е малко тясно Grinning:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-baggy-garcon-active-wear- … e&pagesize=16
на детето-доволно Mr. Green:
http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-prix-mini-bebe.aspx?p … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bicolore-enfant-okaou.aspx … e&pagesize=16
малко зеленото е доста по убито или измито ама за тези пари халлал да е Party
за мен-доволна взех 36 размер-аз съм толкова-отговаря си
http://www.laredoute.fr/vente-saharienne-femme-active-wear.aspx? … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-saharienne.aspx?productid=32411326 … e&pagesize=12

Тина, последното в какъв цвят си поръча, че аз го чакам в черно, и се чудя, дали ще е готино. Може ли размери на 36,че аз съм м/у два номера, и от толкоз чакане, накрая да не се разочаровам, че не съм се улучила...
А твоя мъж да не се разтяга тоз човек, че все не му стават тия панталони  newsm78 На моя пък сигурно всичките ще са му малки, като се има напредвид как се е охранил по НГ....

Снощи дето поръчах Адидаските от линка на Алекс, още не са фактурирани, да не ме изпреварил някой и не останат, ще ме убие мъжо  Joy
ами бежаво поръчах,същия е цвета като на сниката подмишницата е 45см е,цялота дължина е 55-57см,идва по прибрано по тялото и ръкавите са по теснични по ръката,няма подплата,абе добре е
аз по принцип преди раждането носих 34-36,за сака задължително 36,сега имам още някой килограм да смъкна около коремчето,като кила съм 50-52,преди бях 45-47,гръдна обиколка 80
дано ти дам някаква представа да сравниш за кой номер си Peace

# 1 492
  • София
Моля за малко помощ.Направих регистрация избрах си нещата , но след като въведа номера на картата и трябва да ме прехвърли системата към 6-та последна стъпка и излиза някакво съобщение за някакъв номер за SMS , не знам френски и не мога да разбера какво се случва.Предполагам , че е някакъв номер в регистрацията или е трябвало да сложа някъде отметка.Кажете какво да правя

# 1 493
  • Варна
Момичета, да ви кажа честно съмнявам се това да са оригинални маротонки Адидас на тази цена. Да не са нещо от сорта на АДИБАС в България. Някой получил ли ги е да даде мнение?

# 1 494
Моля за малко помощ.Направих регистрация избрах си нещата , но след като въведа номера на картата и трябва да ме прехвърли системата към 6-та последна стъпка и излиза някакво съобщение за някакъв номер за SMS , не знам френски и не мога да разбера какво се случва.Предполагам , че е някакъв номер в регистрацията или е трябвало да сложа някъде отметка.Кажете какво да правя

При регистрацията си избрала, че искаш да те уведомяват със смс, а тази услуга е само за Франция. Напиши си някакъв измислен номер, който да започва с 06 или си промени данните в регистрацията, като отбележиш, че искаш да те уведомяват по е-mail.

Момичета, да ви кажа честно съмнявам се това да са оригинални маротонки Адидас на тази цена. Да не са нещо от сорта на АДИБАС в България. Някой получил ли ги е да даде мнение?

А ти да си чувала в друга държава от ЕС, освен България, да се продават ментета? И огромен магазин като Ла Редут с 40-годишна история и около 200-300 клона в незнам си колко държави да си рискува името, за да продава ментета? Някак си не ми е логично на мен. Хората отдавна знаят как да правят намаления и какво е истинско намаление.
Сега едно лирично отклонение - отивам в Бенетон преди няколко дни. Детски дънки - нова колекция - сто и незнам си колко лева... Е, мойта щерка ги има същите, купени преди година и половина от Германия за 12-13 евро. Извинявам се, ама аз обявявам бойкот на икономиката на милата ни рОдина! Аре нема нужда да ни правят на идиоти и да ни продават боклуците си, които на запад не са продадени дори и на намаления.
Идват ми и още цветущи изрази да споделя по адрес на родните ни магазини, но ще се въздържа, щото четат бременни жени и кърмачки.  Laughing
Е, не мога да се въздържа и още малко ще допиша - ние сме свикнали тук да ни продават боклуци на невероятни цени, все едно си купуваме Фаберже, например. И когато видим нормалните цени на нещата - се чудим аджеба, кво става. Ми нищо не става. Факт е, че в България са най-скъпите стоки, особено за деца. Детските дрешки никъде в Европа не са на такива цени, като тука. Затова - от мен - пълен бойкот на търговците ни, докато се научат, че ден не храни година!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 12:05 от Алекс1

# 1 495
  • Варна
Мерси Тина77   bouquet Определено ме ориентира  Hug Аз си поръчах 38, и май ще съм за него.... А съм хвърлила око и на бялото такова, ама с това дете ще съм все мърлява дори и 10 мин след обличането  Mr. Green

# 1 496
  • Бургас
Алекс точно това и аз коментирах с приятелки,че изнасям партите на мъжа ми в чужбина ,защото за трите си деца не съм купила нищо от тук откакто съм открила ебей и ла редут,не стига че има качество а и на минимални цени.
За съмнението дали са оригинални нещата,все пак това е френски сайт надали имат нашия нрав за будалкане на клиента.Аз също метнах адидаските в кошницата ама като ще мога да вкарам пари чак в понеделник сигурно ще ми ги вземат под носа.

# 1 497
Извинявам се за резкия тон, ама не съм си доспала, станала съм рано, на работа съм цял ден и мразя целия свят.
Но пък много се дразня от българските магазини, щото ни правят на будали. Намаление - кво намаление, бе? Те и с намалението пак са на зверска печалба. Не знам дали гледахте "Темата на Нова" преди няколко седмици - контрабанда на дрехи от Турция: блузи 1-2 лв, дънки 2-3 лева, якета 4-5 лв. И това се продава в магазините по бул. Витоша сещате се на какви цени. И дори и да го намалят на 50-60% продавачите пак са на яка далавера, а ние се радваме колко евтино сме купили некакво марково парцалче, което след второто пране отива в кофата, щото не става нищо от него.

# 1 498
Моля ви кажете ми на мъжко XL кой размер отговаря за спортните??
Знам, че е гръдна обиколка, но мъжото го няма сега да меря.....

# 1 499
  • Бургас
Извинявам се за резкия тон, ама не съм си доспала, станала съм рано, на работа съм цял ден и мразя целия свят.
Но пък много се дразня от българските магазини, щото ни правят на будали. Намаление - кво намаление, бе? Те и с намалението пак са на зверска печалба. Не знам дали гледахте "Темата на Нова" преди няколко седмици - контрабанда на дрехи от Турция: блузи 1-2 лв, дънки 2-3 лева, якета 4-5 лв. И това се продава в магазините по бул. Витоша сещате се на какви цени. И дори и да го намалят на 50-60% продавачите пак са на яка далавера, а ние се радваме колко евтино сме купили некакво марково парцалче, което след второто пране отива в кофата, щото не става нищо от него.
М не си рязка много си права даже,ама докато има будали има и играчи нали знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт