LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 595
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 500
Сега едно лирично отклонение - отивам в Бенетон преди няколко дни. Детски дънки - нова колекция - сто и незнам си колко лева... Е, мойта щерка ги има същите, купени преди година и половина от Германия за 12-13 евро. Извинявам се, ама аз обявявам бойкот на икономиката на милата ни рОдина! Аре нема нужда да ни правят на идиоти и да ни продават боклуците си, които на запад не са продадени дори и на намаления.

Подкрепям напълно Peace

Точно това обсъждахме с едни приятели, които живеят в Швейцария - колко абсурдно високи са цените на дрехите и обувките (особено детските) в България. След като ги поразходих из София, те направо изумяха - казаха, че цените дори в Швейцария са в пъти по-ниски...

А може да се замислим и за друго - каква умна социална система имат франсетата. Де факто, с тези задължителни тотални разпродажби в техните магазини два пъти годишно, се осигурява възможност и за по-бедните (защото все пак една тяхна средна заплата не е като една средна наша...) да си купят облекло и да изглеждат прилично. Няма да ги стигнем скоро... Embarassed

# 1 501
  • sofia
Алекс1 smile3501 , облече мислите ми в думи. Аз лично се чувствам социално слаба и затова не мога да пропусна този шанс тук...Малко встрани, но хиляди благодарности на теб и на всички, които са така полезни с тази тема и с обсъжданията. И моля ви, споделяйте си новите покупки, какво като са коментирани. Аз лично ви се радвам на всяка придобивка и всеки получен колет. Успешни покупки на всички.  Heart Eyes

# 1 502
Момичета, как се вади нещо от кошницата?

# 1 503
bebolina1, когато тръгна по магазините тук, се чувствам не като социално-слаба, ами като първия цървул. Но когато вляза в европейски магазин, аз, тази която идвам от тъмна, балканска провинция ставам нормален човек, който може да си позволи да си купи доста неща.
Много се радвам, че темата ви харесва и сме сме полезни една на друга.  Hug

# 1 504
Момичета, мислех си че всичко съм изчела за поръчките, ама на - за пръв път ще плащам с кредитна карта и не мога да се сетя на мястото на контролния номер, какво се пишеше? Последните три цифри от номера ли?

# 1 505

Момичета, да ви кажа честно съмнявам се това да са оригинални маротонки Адидас на тази цена. Да не са нещо от сорта на АДИБАС в България. Някой получил ли ги е да даде мнение?

А ти да си чувала в друга държава от ЕС, освен България, да се продават ментета? И огромен магазин като Ла Редут с 40-годишна история и около 200-300 клона в незнам си колко държави да си рискува името, за да продава ментета? Някак си не ми е логично на мен. Хората отдавна знаят как да правят намаления и какво е истинско намаление.
Сега едно лирично отклонение - отивам в Бенетон преди няколко дни. Детски дънки - нова колекция - сто и незнам си колко лева... Е, мойта щерка ги има същите, купени преди година и половина от Германия за 12-13 евро. Извинявам се, ама аз обявявам бойкот на икономиката на милата ни рОдина! Аре нема нужда да ни правят на идиоти и да ни продават боклуците си, които на запад не са продадени дори и на намаления.
Идват ми и още цветущи изрази да споделя по адрес на родните ни магазини, но ще се въздържа, щото четат бременни жени и кърмачки.  Laughing
Е, не мога да се въздържа и още малко ще допиша - ние сме свикнали тук да ни продават боклуци на невероятни цени, все едно си купуваме Фаберже, например. И когато видим нормалните цени на нещата - се чудим аджеба, кво става. Ми нищо не става. Факт е, че в България са най-скъпите стоки, особено за деца. Детските дрешки никъде в Европа не са на такива цени, като тука. Затова - от мен - пълен бойкот на търговците ни, докато се научат, че ден не храни година!

ПодкрепяМ!!!  Simple Smile

# 1 506
да попитам след началото на намаленията им али някой който да си е получил пратката?
сори за отклонението

# 1 507
  • София
Отстрани има квадратче, трябва да го маркираш и натоскаш долу под кошницата Суприме.
Момичета, мислех си че всичко съм изчела за поръчките, ама на - за пръв път ще плащам с кредитна карта и не мога да се сетя на мястото на контролния номер, какво се пишеше? Последните три цифри от номера ли?
Трябва отзад да имаш 3 цифри с различен шрифт, те са.
да попитам след началото на намаленията им али някой който да си е получил пратката?
сори за отклонението
Аз не. Имам от 10.10 и т.н.

# 1 508
  • sofia
А да не споменавам, че пропускам "удоволствието" от насмешливите и надменни коментари на българските продавачки...
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

# 1 509
Имам някакъв проблем с евтините адидаски - на строницата ги поръчвам на 12 евро, а в кошницата ми се озовават на 30 евро - как става това newsm78 че и единия номер бил свършил за около 30 сек. между двете действия.
Някой успя ли ад поръча от тях?

# 1 510
  • Бургас
да на първо място цифрите които са отпред на картата,на второ място е валидноста и на трето място са трите цифри които ги има само на кърба на картата.
Ако не стане от първия път пробвай пак с розовия бутон два три пъти, ако не стане  излез и пак пробвай,че иначе ти дава само за Американ експрес.Не знам дали ме разбра  bouquet
Има две кръстчета под артикулите отмяташ артикула и натискаш втория кръст с по дългия текст до него,внимавай че другия може да изтрие всичко.

# 1 511
  • София
МОЛЯ ВИ
До колко работи днес митницата? Има 2 известия, да тичам ли, защото ако са до 13 няма да смогна?

# 1 512
Цък, и на двете ми кредитни карти от зад няма цифри, за това питам. newsm78

# 1 513
  • София
Имам някакъв проблем с евтините адидаски - на строницата ги поръчвам на 12 евро, а в кошницата ми се озовават на 30 евро - как става това newsm78 че и единия номер бил свършил за около 30 сек. между двете действия.
Изчерпал се е номерът. Аз поръчах вчера следобяд. Даже са фактурирани.

# 1 514
Изчерпал се е номерът. Аз поръчах вчера следобяд. Даже са фактурирани.

Единият номер наистина е свършил, но другият е на 30 евро и не е в червен правоъгълник. Като си опресних страницата пак е на 30 евро, но крайната цена (долу) е 12  newsm78 яко се е бъгнал сайта на французите явно.

Общи условия

Активация на акаунт