LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 401
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Варна

Честит Рожден Ден , Алекс1!

# 1 831
  • София
Честит Рожден Ден Алекс1!
 smile3525 bdbaloni  bdbaloni :

# 1 832
  • някъде
Монди,благодаря за отговора!Гледам,че си сменила адреса.Благородно завиждам! Blush

# 1 833
Здравейте,дами!
След като изчетох доста от това,което е обяснено за регистрация и поръчка(за което искрено благодаря),искам да ви попитам следното:
Вчера направих поръчка,изпълних 6-те стъпки без проблем,но сега виях в сайта,че нещата,които поръчах стоят в кошницата.Аз ли трябва да си изпразня кошницата  или не съм направила поръчката както трябва??? newsm78

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 07:20 от Olimpia(Скарлет)

# 1 834
  • Попово
Здравейте,дами!
След като изчетох доста от това,което е обяснено за регистрация и поръчка(за което искрено благодаря),искам да ви попитам следното:
Вчера направих поръчка,изпълних 6-те стъпки без проблем,но сега виях в сайта,че нещата,които поръчах стоят в кошницата.Аз ли трябва да си изпразня кошницата  или не съм направила поръчката както трябва??? newsm78
получи ли потвърдителен е-майл? и нещата има ли ги в suivi de comande? понякога в събота и неделя малко се бавят  Peace

# 1 835
Здравейте,дами!
получи ли потвърдителен е-майл? и нещата има ли ги в suivi de comande? понякога в събота и неделя малко се бавят  Peace
По принцип щом направиш поръчката трябва да ти изчисти нещата от кошницата и да ги прати в суиви. Но преди два дена и на мен при поръчка не ми ги изчисти , а в същото време получих емайл за потвърждение и продуктите бяха в кошницата . Така че провери и не бързай да ги поръчваш отново  - наскоро едно момиче така беше дублирало поръчка.

# 1 836
Искам да попитам за балеринките,защото четох,четох,ама не разбрах- в коя посока не отговарят на номерацията?Гледам доста несполучливи покупки от тях има,а и аз ги очаквам тези дни.
За тези става въпрос

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=16

# 1 837
  • Попово
и аз ги поръчах... чакам ги да дойдат,че да видим, четох един коментар момиче носещо м/у 37 и 38- 38 му били малко големки newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=16

# 1 838
Алекс1 ВОДОЛЕЙСКИ ПОЗДРАВ - с пожелание за много здраве, мир и любов на теб и цялото ти семейство!!!!! newsm38

# 1 839
А сега и от мен едно интересно предложенийце: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9185631& … ue&ksource=-1
Номера е само 34/36, но ми се струва много атрактивно пуловерче.

# 1 840
Честит рожден ден, Алекс1! newsm59
Пожелавам ти много, много здраве, щастие, успех и много сполучливи покупки с много пълни карти!
P.S. Трябваше да се сетя, че си водолей - това безгранично търпение и желание да помогнеш на другите само водолея го притежава.

# 1 841
  newsm51 Two Hearts
Алекс, честит празник! Бъди щастлива! 

# 1 842
Честит рожден ден Алекс 1. Пожелавам ти много здраве и успехи.

Някой получил ли е поръчката си от 13.01.

# 1 843
Честит рожден ден, Алекс1!
С пожелание за успешни покупки

# 1 844
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКС!!!

Общи условия

Активация на акаунт