Отговори
# 120
Вал стеф,да се оправяш!

МММ,това за тотото ме изненада,дано не забравя да пусна фиш - рядко го правя.

Тази нощ спахме.Доби се буди на два пъти,ама бързи заспиваше след това.Тази сутрин спа до 9.30ч.

Отивам да си доготвям.

Мерси за сутрешното кафенце!

# 121
kabzimalka трябваше до 12 ч. да пуснеш тото за да участваш за днешното теглене. Но пак си пусни,ноже да не го уцелят. Mr. Green
Валка дано бързо оздравееш и Али да пропусне боледуването.

влизам набързо.

Andy
и Гого вече са в болница, за 2-3 дни. оказало се е, че е остра вирусна инфекция на горните дихателни пътища и не е трябвало да се пие антибиотик.

на този етап са всичко е наред, Гого се чувства добре  Peace дано го изпишат по-бързичко здравичък  Praynig Praynig Praynig

Само за наблюдение ли са влезнали в болница или и за изследвания? Надявам се бързо да ги изпишат здравички. Praynig

Бахи само тренираш техниките върху мъжа ти  Mr. Green или се налага да ги прилагаш на практика?

Ох ще опитам да приспя Тони и ако не заспя с него съм на линия.  Hug

# 122
  • София
  Дано скоро изпишат Гого и мама от болницата, веднъж само съм била с малките и ми стига за цял живот.
  Ние днес бяхме на гости на едни близнаци и малките така се измориха, че докато се приберем вкъщи, носихме ги на ръце с другата мама, добре че са леки и двете заспаха и се отпуснаха като парцалчета. Едвам се добрахме до нас, сега спят все още.
  Засега ние се спасяваме от всякакви грипове и настинки и дано да продължава така.
  Във връзка с майчинството искам да споделя информация за програмата за детегледачките. Със сигурност, въпреки че още не е гласувано, ще увеличат срока до тригодишна възраст на малките. Аз лично мисля да се възползвам и да ги пусна чак от 2,5 - 3 годинки на ДГ направо, а преди това с детегледачка.Това от пролетта когато планирам да се върна на работа. И ние търсим жилище за купуване, ама с тези цени.... За близнаци отделно май ще се отпуснат и ще дават вместо 220 лв , 300 лв. Не искам да коментирам въпроса, че ако аз си ги гледам ми дават 220 лв до две годинки, а чужда жена ще получава 300 лв до три годишна възраст, но пак си е нещо.

# 123
  • София
След като вече са в болница, надявам се малкия скоро да се оправи. Знам , че престоя е гаден, но по- добре там.
Това за детегледачките е добре, с тази липса на места в яслите...

# 124
Привет  Hug
Бахи,радвам се при вас всичко е минало добре  Peace Heart Eyes
Анди,дано и Гого да се оправи по-бързо,че и аз знам какво е да си в болница  Sad,въпреки че стоях само един ден
Валка,страшни красоти твориш  Heart Eyes Peace и оздравявай по-бързо  Praynig Peace
Мадонка,няма да забравя да кача снимки,при първа възможност ще ги има в албумчето  Mr. Green
Кайли,а ти пак ли си в майчинство,спря ли да работиш  Rolling Eyes
И ние засега се спасяваме от болестите,дано да е все така,чак ме е страх да го кажа  Flutter
Тото пуснахме вчера,де късмет да ударим 3-те милиона  Party,ама нещо от доста години все ни подминават печалбите  Twisted Evil
За жилищата и ние искаме да купим,но с тези цени,мъжо е на мнение да поизчакаме още малко да види накъде ще му тръгне бизнеса,та да си направим сметка дали ще можем да се справяме с вноските  Sad
Много е приятно като се включват отново и мамите,които ни позабравиха  Laughing Hug
Бланк,а ти как си,оздравя ли,нещо се изгуби и ти,дано да си добре  Peace Hug

# 125
Здравейте Laughing
 От няколко дена се опитвам да пиша и все нещо става и не успявам CloseТо и сега ми е трудно,тъкмо седнах и Наско се събуди от кашлица. Twisted Evil И ние сме сред боалните Sick така кашля,цяла нощ и сега не можа да спи.
 Като гледам то повечето дечица са болнички Sad дано по бързо свършат тези новини Praynig
   Анди и Гого милите не можаха да избегнат болницата,но се надявам скоро да има добри новини и от тях Peace
 Спинки и от вас с нетърпение чакам да прочета,че свичко е наред Hug
 Хайде и всички мами се оправяйте Heart Eyes
Тин Тин много се радвам,че отнаво си сред нас Laughing
 Пак ще ставам,да се пробвам да го приспя,че не виждам как има енергия като не е спал нормално Tired

# 126
Здравейте <
Благодаря ви за посрещането наистина ми стана мило че не сте ни забравили:)и обещавам да се разписвам често.
продължавам да се опитвам да си вляза в профила и не мога май ще трябва нов да си правя,че този е на една приятелка.
Вал,мн е гаден тоя грип-аз съм с две ръце ЗА ремантидин-мн е добро това лекарство,само тр да се вземе първите 24 часа.Ми
Миша го изкра тоя грип с голям зор цяла седмица беше с Т ужасно.оправяйте се всички и дано като стана студено да измрат тия вируси.
Бахи   аз съм от Бургас Simple Smile))))))))
ели78 миша мн кашля и сега и давам сиропче и понамаля освен това и правя чайче от мащерка,но не се разминахме и с антибиотика
чао момичета хубаво е  че ви има  bouquet

# 127
Привет от нас!
Стискам палци за Анди и Гогич, и за Спинки и малкото й човече, дано всичко вече се оправи!!!

# 128
здравейте и от нас с Боян
така ни е завъртяло ежедневието работа, ангажименти и най вече тичане по малката лудетина който строява цялото семейство по цял ден майка ми е с него после дядо му и вуйчо му поемат щафетата докато се прибера аз и се почва с мен "мамо чисти мамо това мамо онова" и така по цяла седмица почивните дни сме заедно тримата Боян мама и тати и когато тати е на линия нещата са под контрол Simple Smile
спокойното и кротко бебе Боян се превърна в едно доста палаво и хитро детенце
вече в офиса нета е ок и се надявам да се разписвам по често
прегръдки от нас надявам се всички неприятни неща да отминат при всички ви и повечко положителни емоции

# 129
Момичета, седнах да изчета всичко от темата и така се разписвам.
Елена, честит ти мъж! У нас е същото положение, вярвай ми, колям купон е  Mr. Green
Бамбуча, през  Лещен съм минавала преди много, много години /лятото на 93/. Селцето наистина е приказно, откога мечтая и аз за такава почивка Confused
Елвинг, по темата за столчето за хранене- Виктор има такъв от около 1 година. От месец категорично отказва да се храни в него  ooooh! Иска на голям стол, като голямо човече Whistling Да не говорим, че последните месеци отказваше да му закопчавам колана на стола, и около 90 % от времето, прекарано в стола беше прав /ако се метне от там, това си е около метър височина/  ooooh!
Благодаря ти, че напомни за Ремантидин /така ли се пише  newsm78/ Тук грипа навлиза страшно бързо, ще купя довечера като се прибираме- спомням си, че имаше и профилактична доза.
На Анди и Гого пожелавам бързо излизане от болницата   bouquet
На Бахи- много се радвам за успешната операция при вас!  Hug
Спинки, стискам палци специалистите в София да помогнат.... дано не се потвърди диагнозата.

Това се сещам... изпуснах 1000 неща, ама нали съм блондинка, па макар и на кичури- простено ми е  Mr. Green
При нас- новини от последните 24 часа. Вчера се върна уж здрав от ясла. Два часа по- късно едното оче започна да сълзи. Тази сутрин положението беше ужасно /и с двете очи/ ooooh!
Диагнозата- гноен конюктивит  ooooh! И гнойна хрема... и червено гърло Confused
Конюктивитът е от яслата- преди няколко дни са върнали едно детенце с подобни симптоми.

Човечето е бясно за петима, ама това не е нещо ново... Сега, докато е болен, за разнообразие ще го гледа 80годишната ми баба. Горката жена  Confused
Обещавам да се разписвам по- често, че да не пиша фермани.
Аз тайно се надявам днес да не падне джакпота, защото не пуснахме тото  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 19:54 от elia_gg

# 130
Успех на тотото,стискам палци.Имаше наистина преди време такова явление русенци да печелят големите печалби от тотото. Както е тръгнало цените на жилища доста ще се покачат скоро(нали сме европейци вече),така че,който иска да купува,да не чака дълго.
Нана дано да намериш нещо хубаво,ама то в Сф трудна работа. Велмар раzкажи после zа род.среща,че ми стана много интересно.Щях да те поканя на кафенце zа 2та часа,ама... Аила беzумна е таzи уредба zа блиzнаците,че дали ще имаш 2 деца наведнъж или преz няколко години,все си остават 2 деца.Ще се оправиме някога,няма страшно. Ако родиш 6 деца наведнъж,държавата дава 1млн лв награда  Mr. Green Ама zа 2 ще трябва ти да й плащаш.
Валче бърzо оzдр авяване. Наско и Миша да се оправят и те бърzо,а и другите болнички,ако има такива. Анди и Гого  Praynig
Каили научих ги след гърча на Алекс,zащото тогава раzбрах колко съм беzпомощна в такава ситуация. Упражнявам ги,да не ги zабравя.Засега не ми се е налагало да ги полzвам. Мимба радвам се,че бургаzлийките тук се увеличават  Hug
Алекс не само си говори понякога насън,ами и се смее и проплаква. Какво ли сънува? Елвинг май бяхте рак вие? zащо не можах да ви намеря в р.д.? Може и да е от луната.Четох някъде,че е типично zа въzрастта да се будят често преz ноща. Ако не се съдира да реве и лесно се успокоява,да не те притеснява.

# 131
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Първо,макар и със закъснение Честит Рожден Ден на snejko i pepejeans!.От здраве и любов да не се отървете!

tintin-mimba,пиши нещо повече за вас!Ще се радвам,ако някои ден съберем децата,хем да се запознаем лично.

Валка,страшни творения.И аз съм фен на Фотошопа,ама макар и да го имам нищо незнам.

Анди,бързо оздравяване на малкия Гого.

Спинки,чакаме добри новини.Дано наистина диагнозата ви да е сгрешена.

Мадонка, за обяснението за зъба,какво да ти кажа.Аз самата бях толкова шашната,пък то каква била работата.Бързах да пиша за нещо,което не разбирах Embarassed

Елфче,предполагам че наистина пълнолунието е било причина да не спи Ивчо.Лично аз винаги при пълнолуние не мога да спя по цяла нощ.

Бахи,с тези сладкиши дето си ги наредила...........Сега се чудя от къде да ходя да ги търся подобни,че ми изтекоха лигите.

Бубче,голяма хитруша е Ина!Ама как се е сетила само?...........

Елена82, голям сладур е Хриси!

Велмар, Ирен също спи без възглавница,откакто се е родила.

И накрая,но не на последно място ,всички болнички бързо да оздравяват.

# 132
А къде са снимките на Ина?Аз не ги виждам... newsm78
Tin-tin-Mimba, добре дошла отново!
Бързо оздравяване на всички, на Гого, Наско, Миша, Виктор...дано няма други. Praynig
Spinki, стискаме палци! Peace
Мадонка, Вики е на Клацид.
Dusheto, много си кратка.Как сте вие? Simple Smile

# 133
Днес нещо форума ми прави номера и влизам трудно.
Полежах с Тони следобед и като не успях да заспя почетох книга. Отдавна не ми се беше случвало.
Miss74 пак съм си в къщи с Тони. Бях в голяма чуденка дали да не остана на работа и да търся варианти кой да гледа Тони, но се отказах. Той стана много нервен след като почнах работа,може би защото и спрях кърменето тогава,но реших че той е по-важен и затова пак съм в майчинство.И наистина не съжалявам за решението си. Просто ще ни е малко по-трудно финансово докато почна работа наесен, но ще се справим.
Добре дошла отново сред нас на тинтин.Разписвай се по-често. Може да попиташ някой модератор защо не може да влезеш с твоя ник.
Бахи не можеш да я намериш при рожденните дати защото е със стария си ник tedi79. Ивчо е роден на 08.08. и си е лъвче. Wink

Тони се събуди към 3,45 ч. И аз като видях слънце навън набързо го нахраних и обляках за разходка. Дори свалих и количката,но нямаше голяма нужда от нея. Тони през повечето време я буташе вместо да се вози. Така че смятам вече за кратки разстояния изобщо да не се мъча с нея. И без това ми пречи повече.
Опа пак се настани в ръцете ми,което ще рече че е време за филмче. Hug

# 134
  • София
Привет!
Радвам се, че се включват пак някои мами, дето не бяха скоро  Hug Цветенце,  добре дошла пак и на теб! Hug
И като споменахме "старите" - видях, че днес Краси5 има рд.   bouquet
Бахи, Кайли ти е отговорила вече - в списъка сме със стария ми ник, затова не ме откриваш  Wink Раците повече ли се влияят от Луната или просто питаш? Щото таткото ни е Рак пък спа като пън  newsm78  Wink
Елиа, да ви се оправя бързо оченцето! Peace
Душето, верно си много лаконична, драсни едно редче повече!  Praynig
Вст, дано сестричката ти се оправи и емоционално.  Praynig Сега го водят пика на депресиите.  Rolling Eyes
Кайли, така е по-добре май- за майчинството. Но не знаех, че има вариант да го прекъснеш и после пак да си го върнеш.
Аз пробвах да спя малко с Ивчо, но денем ми е трудно. Да минава тая лунна фаза, че да спим повече нощем, ако въобще е от нея.  Close И на мен преди ми влияеше, ама сега той заспи ли и аз моментално го правя.

Общи условия

Активация на акаунт