Отговори
# 240
  • София
Валка, дано скоро се оправи принцесата!  Praynig
Нана, много тъжно  Cry , не съм чула. Нека почива в мир!  Praynig Милите дечица...

# 241
  • Бургас
Честит Рожден Ден Кристиана!Бъди много щастлива и обичана жена и майка!

Блу,съжаляваме за загубата ви и силно ви прегръщаме. Hug

Добре дошла на yanast и на малкия Александър! Hug

Валка,бързо оздравяване на теб и сладката  Али.

Ох...момичета нека се помолим за душата на една мама, която днес загина в катастрофа край Долни Богров.  Praynig Трите й момченца остават без мама, а най-малкото е само на 1 година и 7 месеца - юнче. Cry Скофти ми се много тази смяна днес Sick
Мир на праха и.Flowers Rose Flowers Rose

# 242
  • София
  Честит рожден ден на Кристиана и от мен   bouquet
  Моите също се опитват да се разболеят, да видим тази нощ как ще е..
  Яна добре дошла и от мен и тук. И аз искам да видя най-накрая снимки на младежа като по-голям, иначе май мога да кача няколко общи снимки с мадамите от Банско, ако ги изровя  Simple Smile
  Блу мога да си представя как се чувствате, но след загубата на моето куче дълго време не можех да си представя да имаме друго. Някои ден сигурно, но в момента не е много подходящо.

# 243
  Честит рожден ден на Кристиана и от мен   bouquet
  Моите също се опитват да се разболеят, да видим тази нощ как ще е..
  Яна добре дошла и от мен и тук. И аз искам да видя най-накрая снимки на младежа като по-голям, иначе май мога да кача няколко общи снимки с мадамите от Банско, ако ги изровя  Simple Smile
  Блу мога да си представя как се чувствате, но след загубата на моето куче дълго време не можех да си представя да имаме друго. Някои ден сигурно, но в момента не е много подходящо.
Рови по усърдно Simple Smile И дано удържите фронта  Hug
И аз така мисля ,нищо не може да замени един член на семейството,човек трябва да изживее мъката си и едва тогава ако има емоционално сили  да помисли за ново попълнение.

Нана чух и аз ,мир на праха и сили на другите,поредната безсмислена смърт по пътищата в държава ,където човешкия живот явно не е достатъчно ценен ,за да започнем да се държим по цивилизовано зад волана...
Много тъжно наистина  Cry

Бебон много хубаво име даваш пак  Peace
Валка, оправяйте се с малката принцеса ,много  Hug от топла Стара Загора.
Тук тези дни си е направо пролет,излязоха минзухари,слънцето грее,разкош!
Направихме си много хубави разходки.Надявам се да се задържи по меко времето вече.

# 244
Честит рожден ден на Kristianna! Много здраве и щастие!    bouquet  newsm67  Tada  Gift

Блу, съжалявам за загубата на любимеца ви, много мъчно  Sad  Hug

Мир на праха на тази майчица и много сили за семейството й  Sad

# 245
Блу , съжалявам много -знам как се чувствате. Cry
Вал,грипа наистина е ужасен-,малките обаче по-лесно се справят с него.Много е гадно да ги гледаш такива отпуснати,особено ако се случва за първи път.Ние го изкарахме това и Миша беше цяла  седмица с Т(аз очаквах да мине за два дена и като не минаваше започнах да се панирам, а не трябва)мисли че всичко минава -оправяйте се бързо:)
Яна-добре дошла !!!!!!!
Kristianna ДА  СИ ЖИВА И ЗДРАВА!

# 246
  • гр.София
 Ч Р Д ,Кристиана ! Само щастие и любов занапред !

yanast, и аз съм те чела много пъти и тайничко ти завиждах,че живееш в Банско.Добре дошли с Александър Hug.

bebon,този път се разписа на 12 стр,а не на 13 Grinning. Има надежда да започнеш и от по-предните да се включваш (т.е по-често).Супер е заглавието Peace.

Валка и Нана, бързичко да оздравявате!
 Адрианска,как са (не)послушните болни ушенца?
 Честит ти телефон,със закъснение.Аз съм фен на Нокиа.

Блу,много съжалявам за Барки.Какво му беше? (Толкова е хубава снимката от аватара Tired)
 Имахме котка като от стария аватар на Велмар.13 години беше член на сем-вото.Сега е погребана пред блока на майка ми,посадили сме й и дръвче.Трудно се забравя загубата.

# 247
мацки,сложих снимка на Миша в албумчето да  я запозная с приятелчетата.Много са ни хубави децата пу-пу.Днес по-рано с нея гледахме снимките, много ви се радвахме:)

# 248
Кристианна Честит Рожден Ден!

Блу,и аз си поплаках като те четях Cry Имах котка на 8г. която почина и знам колко е тежко.Все още се сещам и ми е мъчно за нея,макар че мина доста време.
  И за тази мама ми стана много тъжно,а и за дечицата Tired нямам думи просто.Нека почива в мир Flowers Rose
  yanast Добре дошла и от мен Laughing
Анди,радвам се,че сте в къщи и сте по добре Hug
 Ние още се борим с кашлицата Twisted Evil Тъкмо започна да се поизчиства и детето да спи по спокойно,и му тръгнаха сополи CloseСега се дави още повече милото .Утре пак ще трябва да ходим при доки,че да видим и тях какво да ги правим.Иначе пие Суметролим и една камара сиропи за кашлицата.Наливам го с чайчета,бърках и лук,мед и лимон.
   Валда се оправяте и вие,миличките Heart EyesНаско поне Т не е вдигал,и дано ни се размине Praynig
  Лека вечер,:pray: и да спират тези болести Heart Eyes

# 249
Добре дошли на yanast и Александър и от мен!  Hug
blanc, благодаря ти  Hug, а (не) послушните ушенца вече са много по-добре. Вече не ги болят, но още си капеме капки  Peace. Ели78, внимавай, защото и ние почнахме с кашлица, премина на сополи и ние пиехме Суметролим, но това не попречи да ги удари в ушите и двамата. Лекувай хремата и дано ви мине бързо Peace. Както и всички нови и стари болнички да оздравяват бързо  Hug.
Elwing, а на Ивчо зелените сополи как са? Излекувахте ли ги?
tintin, Миша е много хубава, има страхотна прическа и много гъста коса  Peace.

# 250
  • София
Адрианска, излекуваха се почти сами, капки не даваше да му слагам  Rolling Eyes И всъщност вие как се справяте с всякакви такива манипулации - очни, ушни, носни капки? При нас е на дебнене и ако успея капя, а колко отиват никой не знае и дали отива нещо по предназначение  Confused
Марго, завиждам ви за пролетта! Hug 
Блан, ти как си?
Всичко болнички да се оправят бързо!  Praynig Peace
За домашните любимци - опита ми е само с рибки, но и за тях съм ревала, като умираха.  Cry
Таткото ме гледа накриво вече, а и ще ходя да спя.
Лека нощ!  Hug

# 251
  • София
привет и от мен

Анди Б радвам се, че вече сте добре и сте си в къщи. А това с циганката, направо нямам думи, добре, че е била глупава, иначе нямаше да се усетиш веднага. На моя приятелка в родилното ( вип стаи)  пък й откраднаха дегиталния апарат......

Adrianska – дендрариумът се намира точно за разклона за копитото и златните мостове ( в дясно), има езерца ( в момента замръзнали), много масички, разни катерушки от дървета, и пред дървета табелки с наименования и тн. В събота всичко беше покрито със сняг буквално до колене – ние утъпквахме пътеки, Миташки си прави отпечатък, беше много готино. А пък котката – персийска чинчила, за съжаление вече неможе да има поколение, защото я кастрирахме навремето, много трудно за мен решение, ама беше по препоръка на доктора, че много бели ни правеше и било по-добре за него. А иначе беше станал татко на няколко поколение – едно към едно като него.   

Ние давахме есберитокс със прополис заедно – 10 дни в началото на зимата.

Anni78 – за НПО – много е важно какво искате да постигнете – фондацията и сдружението са различни форми. Фондацията – са учредява с цел да се използва едно имущество с нестопаска цел – няма членове и тн. Докато при сдружението – лица се сдружават за да постигнат определена цел – например да защитават свои професионални интереси – така че има членове, те имат определени права и тн. Освен това много е важно дали целта е частна или общественополезна. Ако това не ти е достатъчно, пиши ми на лични – да не занимаваме останалите, ще ти обясня по- подробно 

Леле че стана - дълго, а още не съм дочела всичко Laughing

# 252
ДОбро утро от мен!

Хайде на кафето да се разсънваме. Аз замалко да си изгоря кафеварката. Забравих я на котлона. ooooh! Сега ще си изпия кафето и се надявам да се почуствам по-добре. Като си събера мислите ще пиша пак. Hug

# 253
Момичета, страхотни сте Hug, не съм очаквала толковатопло посрещане!
Явно има доста дечица, жертви на грипа, дано бързо се оправят! Аз се надявам, че Алекс го е преболедувал, защото преди седмица точи сополи 1 седмица и дори се изкашля 2-3 пъти. Мина без лекарства, дано да е получил имунитет!
Pouh, и на мен ми беше трудно да кастрираме нашия котарак, ама той постоянно изчезваше за по ден-два, връщаше се целия в рани, смърдящ, отслабнал....

Elwing, с капките за нос действаме и двамата с мъжа ми-единия му държи ръцете, другия го държи легнал по гръб и слага капките, а Алекс се дере все едно го колят! Даването на панадол или друго сиропче е още по-голям кошмар-добре че повече от половин година не се е налагало. С каквото и да му го даваме, освен че се съпротивлява яростно плюе всичко, което успее. Та взимам сироп с пипетка (единственото, което успявам да набутам в стиснатата му устя, пъхам я колкото може по-навътре и я стискам. И така, докато не свърши лекарството. Решила съм, следващия път, когато се налага да му давам лекарство да помоля да ми предпишат хапчета-струва ми се, че ще е по-лесно да му ги дам с парченце салам (като на куче Grinning)

Още веднъж, благодаря за посрещането! Hug

# 254
  • у дома
добре дошли на новите мами, които съм пропуснала да поздравя  Hug

момичета, благодаря ви от все сърце за думите  Hug   bouquet още веднъж съжалявам, че натъжих и вас  Sad

Kristianna
, да, не беше много стар, на 12 години и половина... главна роля за това което се случи оказа катастрофата преди 3 години.. бутала го е кола (няколко месеца преди да се запознаем с татито), в резултат счупен гръбнак, опашка, зарастват на криво + объркани нерви, имаше проблеми с които успявахме да се справим, но за кратко..  от месеци беше започнал да отслабва, през последните 2 седмици беше спрял да яде, заприлича на кожа и кости... може би щяхме да го закрепим за още някоя седмица.. но знаехме, че на него му е трудно и го боли, макар никога да не го е показал.. трудно решение, взето след седмици и месеци мислене, много сълзи и така... в сърцата ни чувстваме, че постъпихме правилно и го вярваме.
добре, че ния още е много мъничка и няма да усети загубата както нас...

на този етап не мислим да си взимаме ново куче.. но ако е писано, един ден някой нов Барки ще се появи и ще си го приберем.. така както преди години Барки се е появил и срещнал с татито ни. тук може да прочетете историята  Simple Smile blanc, ние го погребахме на вилата.. ще посадим цветя отгоре.
val_stef и на останалите болнички, много ви се насъбра  Hug моля се да оздравявате бързо, бързо  Praynig Praynig Praynig

ние нямаме проблем с даването на сиропчета или пърскане в нослето на Стеримар, тя много обича капачките, да си играе с тях, да ги маха, слага и обикновено й давам капачката на стеримара или нещо друго да й отвлека вниманието и действам  Laughing спи без възглавница  Peace а днес сутринта пак се беше измъкнала от чувала, без дори да разкопчае ципа  ooooh!

Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 12:31 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт