Ида от древността-отивам в бъдещето!-Ямбол (17)

• 17 414
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Ние пием Девин. newsm78
Дианче,снощи мъж ми купи Девин,на нищо не мирише.

# 31
Красе, това може само да ме радва.Ние редовно ги меним ,никога не взимаме само от един вид,защото не хубаво(така знам).

# 32
Ние редовно ги меним ,никога не взимаме само от един вид,защото не хубаво(така знам).
Разбира се. PeaceИ аз го знам това.

# 33
Добре дошли на новите!! Ние сме много гостоприемни тука.Срещи си правим редовно.В месеца поне един път.
Водата при нас спря.Земетресение не усетих.В депресия бях и аз- да не е вирус нещо.
Смениха ни прозорците с дограма,в нас е кочина Simple Smile
Ааа и честита ви нова тема  bowuu Опасни сте били.ДОйдоха добрите стари времена.

# 34
  • Стара Загора
Здравейте!

Искам да ви попитам как мога да открия телефонен номер на човек, от Ямбол.Имам старият номер, но е сменен.Като сложа отпред 6 пак не става.
Може ли някой от вас да ми помогне Praynig ?

# 35
  • Монреал
Здравейте!

Искам да ви попитам как мога да открия телефонен номер на човек, от Ямбол.Имам старият номер, но е сменен.Като сложа отпред 6 пак не става.
Може ли някой от вас да ми помогне Praynig ?
Стига да му знаеш част от името или улицата става от тук http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgi

# 36
  • Стара Загора
Това го пробвах, но проблема е, че незнам адрес, а само по име не ми дава. ooooh!

# 37
В нашата градина е обявена грипна епидемия......
Дали ще има женска консултация?
Май трябва да звънна да питам...

# 38
В нашата градина е обявена грипна епидемия......
Дали ще има женска консултация?
Май трябва да звънна да питам...
няма да има,пише в нета
в целия град е обявена грипна епидемия

# 39
Сериозно ли е обявена,ами нашата ясла нищо не е казала.Дали утре ще работят?  Rolling Eyes

След разговор с dope_hat решихме да спретне една среща на 1 февруари (петък).Предполагам срещата ще е на Ностос,след резервиране на места.Хайде записвайте се.

Запис!!! Вече съм 1 на срещата

# 40
Ще си работят и училища,и градини,и ясли. PeaceПоне за сега.
За срещата,нашата баба вече работи и ще трябва да я питам за петък.Мъжо е в отпуска,сигурно ще дойдем двамата.Там много морим една салата -"Шеф" newsm53

# 41
  • Монреал
Ще ми се да оставя децата при свеки, че й е голям мерак да помага. Mr. Green Но ще я попитам първо и чак тогава ни бройте сигурни с половинката. За колко часа става дума?

# 42
  • Ямбол
Здравейте и добро утро!
Хайде бройте и мен. В петък не съм на работа - междусрочна ваканция.

# 43
  • Монреал
Ние с половинката сме сигурни. В колко часа?

# 44
broite i nas dvamata Peace

Общи условия

Активация на акаунт