Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 352
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Много се радвам, че варненките са си изкарали добре, надявам се, че и аз ще мога да дойда някой път Rolling Eyes
Иначе във връзка със заглавието на темата се сетих да видя според китайския хороскоп какви ще са бебчетата ни и се оказа, че ще си имаме плъхчета Mr. Green

# 181
  • София
!!! Внимание !!! Който му се прияжда всичко, да не чете подчертаното.  Naughty

saxophone , я кажи къде са тарикатските сандвичи  Whistling

ММммм.. не мисля, че има човек от квартала да не ги знае. Всеки път си има чакане на тия бургери. Пилешко филе, валяно в чипс плюс картофки и осталите там работи, дето се слагат.  Wink Ние с мъжа сме от най-редовните. То на мен вече все да ми личи...  Rolling Eyes
Иначе са точно до църквата.  Hug

# 182
  • София
Здравейте Hug
Аз ходих на преглед и се оказа , че зацапването е от раничката Peace Шийката е добре. бебчето също е добре, но не видяхме пола Confused той не се и постара де, каза , че било рано newsm78  В петък съм на БХС.

От Бялата къща съм си купувала доста неща за Денис. и от всичко съм доволна Peace Ниски цени и качествени дрешки. Най -вече бельо.

За цветовете на дрешките. Аз много обичам синьо, но Дени има всякакви Peace А като бебе го обличах и в розово Laughing Леля ми беше изпратила един куфар с розови дрешки, защото мислеха, че внука и е внучка Joy И ние ги доизносвахме Joy Много му отива розово.

Лека нощ от мен Heart Eyes

# 183
Добро утро мамчета!

Как сте днес?
Да се похваля ,най-сетне се оттървах от гадните гъбичик!Поне така си мисля!Вече приключих с лекарството и вече се чувставм доста по-комфортно! Joy

По вапроса за цветовете на дрешките,мисля че няма масто за спор!Всеки сам си решава как да облича бебока!И това за мен са бели кахъри,те да са ни живи и здрави пък дрехи всякакви ще им копуваме!

# 184
Минавам само да ви пожелая ДОБРО УТРО Hug
Относно цветовете всеки сам си избира. Аз мисля, че бебетата са сладки във всички цветове и е хубаво да има разннообразие в гардероба. Моята племенница я отгледаха с дрешките на братовчед й (повечето си бяха с етикети - толкова много подаръци) .И поради факта, че братовчедчето все пак е момченце ходехме основно в синъо и бежаво, ам пак си беше много сладка и чаровна.

# 185
Добро утро и от мен Hug
Искам и аз дънки за бременни  Crossing Arms Но в нашия малък и забутан град такава екстра няма.
sisoni защо си мисля, че твоите сватбени снимки са от Ловеч  newsm78 Да не би със съпруга ти да сме съграждани. Ама гледах гледах- не го познавам  Simple Smile
Аз се чудя дали да пия витамини-мисля, че ям разнообразна храна, но може би само аз си мисля така.... Май ще взема тези на HIPP . От една седмица насам ми се струва, че сутрин ми кървят венците- такова нещо никога не ми се е случвало, но вече почнах с Лакалут-а.Има ли и други мами с такъв проблем?
Лек ден на всички   bouquet

# 186
simpatiuh4e  и аз забелязвам ,че всики пат като си мия забите,венците ми кървят.И това е отскоро.Незнам на какво се дължи,май четох някаде,но не помня Embarassed!
Ще се поразровя!

# 187
Ето:

Кървящи венци

Венците могат да станат по-порести с увеличаване на кръвния поток по време на бременност, което ги предразполага към лесно кървене. Бременните трябва да продължат да се грижат за венците и зъбите си и редовно да посещават зъболекаря. Този симптом обикновено изчезва след бременността.

Как да се справим с кървенето

* Увеличете дневния си прием на витамин С
    * Плакнете устата два пъти дневно с 1-2 капки екстракт от семена на грейпфрут, добавени в чаша топла вода
    * Използвайте мека четка за зъби
    * Плакнете устата със смес от тинктура от мирта и вода

# 188
Добро утро на всички  Hug
На работещите лек и успешен ден, а на тези които са си вкъщи - хубаво настроение и позитивни емоции. Simple Smile
Вие имате ли по-тъмна линия от пъпа към слабините? На мен ми се е появила - мъжа ми я забеляза преди няколко дни, а май и коремчето ми е по-космато от обикновено  newsm78
Нещо ми става все по-трудно да се мъкна на работа  Confused Мислех че като гаденето намалее ще е по-лесно, но вместо това корема ми тежи ужасно, все по-трудно се концентрирам, а за капак ми се гади и имам киселини  Tired Започнах да се будя по много пъти през нощта - на всяко завъртане в леглото и ме нападат разни страхове и черни мисли....
Извинете за мрънкането, сигурно е от гадните киселини  Rolling Eyes

# 189
Добро утро и от мен  Wink
Относно кървенето на венците мога да ви препоръчам да си купите сандрин-има го в аптеките. Много стипцосва, но помага
А ето и една прясна снимка на моя порастнал тумбак- ето това се казва голяма тумба  Joy Joy Joy
http://i190.photobucket.com/albums/z295/mariq_m3/IMG_21851.jpg

# 190
Здравейте, бъдещи майки. Аз съм нова във форума което е логично, защото съм края на трети месец. Термина ми е на 28 юли. Казвам се Мая и съм от Русе. На 28 години, първа дълго желана, чакана и планирана бременност.

# 191
Добро утро и от мен  Wink
А ето и една прясна снимка на моя порастнал тумбак- ето това се казва голяма тумба  Joy Joy Joy
http://i190.photobucket.com/albums/z295/mariq_m3/IMG_21851.jpg

Много готино коремче!
Да ви призная, точно на Бабин ден вечерта, май усетих бебешока. Аз съм се настроила, че ще го усетя по средата на февруари, но това шаване много ме изненада. Естествено приятно! Вече три вечера подред го усещам по едно и също време като леко гъделичкане. Много е приятно и е непознато чувство. Още не съм сигурна дали е бебчо, но мамите с второ бебе да помагат.

За калция не съм толкова притеснена, защото ям по една кофичка кисело мляко всеки ден. Понякога и повече.
Aelia, такава линия нямам, но съм я виждара преди на сестра ми. При нея след като роди изчезна заедно с окосмяването. Пък като ти гледам линийката си доста по-напред.

mayakub, добре дошла в нашите редици! Леко бременеене! Ей, че е готино да растем!

# 192
  • Варна
Добре дошла mayakub !  bouquet

Добро утро на всички!
Пак съм на работа и пак много ми се спи .. Тази сутрин съм станала в 7.00 , защото издавах кола в 8.30  #Cussing out
Отвратителна работа ..
Пия втро кафе и съм малко по-събудена..
Снощи ми беше лошо - не ми е ставало зле от 3 седмици поне..Обаче снощи 2 часа бях зле.
Лек ден и лека работа на всички!

# 193
  • София
А ето и една прясна снимка на моя порастнал тумбак-
Уаааау! Евалата, мацко, направо си е бременно шкембенце това Laughing Моето все още прилича на обикновено напълняване, а с дрехи дори въобще не си личи Confused

# 194
"Добре дошла в клуба" на Mayakub. С теб сме с еднакъв термин-ще бременеем заедно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт