Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 394
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Аз ще ходя на ФМ при Мазнейкова в 15сед и 1 ден,Но после мисля че доки ще ме прати и след 22 сед.

# 61
кьк мога да си я намеря тая тема Пълна къща,че нещо съм на вие с компютъра
Ето ти два линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245770.0;all

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259377.0;all

# 62
Здравейте и от мен Hug

Добре дошли на новите юлски майчета  bouquet. Леко и спокойно бременеене Peace

Душичката, и аз си сложих противогрипна ваксина преди да забременея, но вирусите пак не ме подминават. Поне се радвам, че ми минава сравнително по-леко и бързо.

Експа, благодаря, че сподели за лечението, което са ти препоръчали. Между другото и моят гинеколог ми беше казал да пия Осцилококцинум.

За пазаруването преди раждането - аз не страдам от никакви предрасъдъци. С Алекс си бях накупила всичко преди раждането, като количката си я взех 2 месеца преди да се роди Blush. След като се роди бебето ми се струва, че не бих имала никакво време да обикалям магазини и да пазарувам, а не  бих се доверила друг да пазарува вместо мен Naughty. Да не говорим, че като се приберем от родилния дом бебето трябва да си има креватче, чаршафчета, дрешки. И всичко трябва да е изпрано и изгладено. Не мога да си представя мъжът ми да пере и глади бебешки дрехи hahaha.

Джини, и аз не мисля, че бебетата страдат от ехографските прегледи. Те са защитени в мехурчето с околоплодна течност и си мисля, че се чувстват добре Peace.

Сисони, напълно е възможно да е от Магнерота. Когато го пиех първата бременност, си спомням, че изведнъж всичките ми проблеми с ходенето до WC изведнъж изчезнаха. Аз бях много доволна, защото преди това имах страшни проблеми. Сега пак се надявам да ми го изпишат, защото пак имам същите проблеми. Но на теб явно ти действа много силно, сигурно ти е много висока дозата.

За маста бях писала и преди. Аз съм чела много негативни неща за мазането на бебета със свинска мас. Запушвала порите и кожата не можела да диша. Предполагам, че и на нашата кожа действа по същия начин. Обикновено препоръчват мазането със свинска мас само при простуди, защото действа загряващо. Аз не бих се мазала с мас, не бих мазала и бебето си. Засега се мажа със синята Нивеа в кутия, харесва ми, само че ми е трудна за размазване и попива бавно.

Katinche, и аз имам такива болки, при това доста често. Обикновено се появяват след като прекаля с чистенето или някакво друго физическо натоварване.

Дани, аз ходя на ФМ на 01.02. Ще бъда 16 г.с. Мисля към 22 седмица да отида пак, ще видя какво ще ме посъветва д-р Марков.

# 63
Katinche аз имах от време на време (рядко но имах) такива болки до 3 тия месец и се оказа че това били контракции и ми изписаха да пия 3 пъти по 1 но-шпа

Още щом усетих болката снощи започнах да пия но-шпа. Пия ги по две. Ако и довечера се чувствам така ще се обадя на моята гинекорожа. Веднъж прокървих и сега ме е страх да не се случи отново  Confused

# 64
  • София
elen@  е не ми ли личи по публикацията?

не съвсем,  Wink  ясно, че е свързано с медицина, но ми беше интересно точно какво. Пък и преди време беше писала, че работата ти е опасна за бебето.

# 65
За пазаруването преди раждането - аз не страдам от никакви предрасъдъци. С Алекс си бях накупила всичко преди раждането, като количката си я взех 2 месеца преди да се роди Blush. След като се роди бебето ми се струва, че не бих имала никакво време да обикалям магазини и да пазарувам, а не  бих се доверила друг да пазарува вместо мен Naughty. Да не говорим, че като се приберем от родилния дом бебето трябва да си има креватче, чаршафчета, дрешки. И всичко трябва да е изпрано и изгладено. Не мога да си представя мъжът ми да пере и глади бебешки дрехи hahaha.

Понеже съм голям каприз и аз не си предствях мъжът и да купува неща по свое усмотрение, отидохме в "Штъркел", направих списък и дори написах цените на всички желани от мен неща, за да не стават грешки Mr. Green В деня на раждането той отиде и ги купи.
А креватче си имах от брат ми, с който разликата ни е 14 години, доста красиво и запазено Simple Smile С което всъщност съобразихме останалото обзавеждане на стаята. Бебешки дрешки ми даде етърва ми, нейното бебе също беше лятно Simple Smile Количка купихме след това, после започнах и аз да си купувам дрехи и така...

# 66
кьк мога да си я намеря тая тема Пълна къща,че нещо съм на вие с компютъра
Ето ти два линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245770.0;all

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259377.0;all
Благодаря ти много вече се зарових и там.

# 67
Ще направя както теб Дуци,всичко на един списък,ако трябва и със снимки,на желаните от мен нещаи мъжът ми ще ги купи като родя.
Легло имам,от тези старите  ес двете чекмеджета отдолу,но е направено с колелца и ми е много удобно!Запазено е,ние го  поосвежихме първия път,така ще направим и сега!

# 68
Много се радвам, че се включвам отново след безкрайно дългото ми отсъствие. Успявах да ви чета между натоварването на работа. Командироваха ме до София и докато пътувах към Варна прокървих Sad и се притесних ужасно. Доктора хубаво ми се накара, че съм пътувала и ме прати да си лежа в къщи. Добре, че с бебчето всичко е наред. Днес ми свършва болничния и се чудя дали да го продължавам, но май ще си остана вкъщи, че още имам болки. Ходих при доц. Балев на първа ФМ в 13-та седмица, резултатите са: движения на бебчето-нормални, количество на околоплодните води-нормално, пол-неизвестен (според доктора 70:30% вероятност за момиче, но още не е сигурен). На следваща ФМ ме вика между 18 и 19 седмица, в 20-та щяло да бъде късно.
Хей остава ли Варненската среща? Искам и аз да дойда, при доктора съм за болничен следобед и не зная дали ще успея да дойда навреме, но ще направя всичко възможно. Отвън ли ще се чакате? Ако закъснея малко как ще ви позная? Освен Vesi_to от снимката и на аватара й нямам друга визуална представа за вас.
Danibon и Aelia привет колежки  Grinning и аз съм завършила Биологическия факултет. Работя си по специалността в научен институт и въпреки ниската заплата си харесвам много работата.

# 69
  • София
Katinche, и аз имам такива болки почти всеки ден, докторът каза, че най-вероятно съм с чувствителна матка и ми препоръча да пия но-шпа. Но нито каза да лежа, нито каза че е нещо страшно. Тъй че споко, почивай повече и не го мисли.
Аз ще ходя на ФМ в 18 г.с при д-р Марков, живот и здраве Wink

# 70
Доколкото знам за срещата няма промяна.А как ще се познаем ли?Ами по коремите естествено PartyАз ще съм отпред в 18.27 Grinning

# 71
Danibon и Aelia привет колежки  Grinning и аз съм завършила Биологическия факултет. Работя си по специалността в научен институт и въпреки ниската заплата си харесвам много работата.
Привет, Kisa05  Hug  bouquet

Katinche, и аз имам такива болки почти всеки ден, докторът каза, че най-вероятно съм с чувствителна матка и ми препоръча да пия но-шпа.
И аз имам същите болки - когато се понапрегна физически, по време на прегледи от натиска на ултразвуковата сонда, такива неща. Предписаха ми Магнерот 4 х 1, но шпа, и почивка защото матката ми е чувствителна. Засега обаче си ходя на работа, понеже не се натоварвам особено. Дано да се поуспокоят нещата от магнезия. Аз лично го пия от вчера, но не съм усетила някакви странични ефекти засега  newsm78

# 72
  • Варна
Доколкото знам за срещата няма промяна.А как ще се познаем ли?Ами по коремите естествено PartyАз ще съм отпред в 18.27 Grinning

Ще пробвам и аз да съм точна ..Кофти е, че в Годзила долу не винаги има обхват , защото е под земята - по добре е да се видим отвън наистина. .. Crazy Щ е ти звънна Ели на теб , щом смяташ , че ще си точна.. Mr. Green

# 73
Е как няма да съм точна,щом става въпрос за ядене... Grinning

# 74
Понеже ме нямаше няколко дни, може ли някой да ми каже остава ли срещата в Б-с за довечера, кога и къде?

Да ви се оплача - изпаднах в шок, след като докопах един кантар и се претеглих - много, много съм напълняла  Shocked Толкова съм шокирана, че думи нямам. Никога през живота си не съм тежала толкова. Дори самата цифра ме шокира!

Саксофонче, знаеш ли, че и на мен ми се струва, че ми е спаднал корема  newsm78 И някакви бодежи имам ниско долу. Поне бях на преглед и видяха, че всичко е наред. Иначе нищичко не усещам. Лекарят ми каза, че ще започвам да усещам след два месеца.. ooooh!

Абе, лекарят твърди, че е видял пишка. Обаче ми показа на картинката каквото трябва да е пишка според него - съди по някакви точици... Възможно ли е да се види толкова рано на 2Д? Някак си не му повярвах на прогнозата.

И мен ме изпращат на фетална. Може ли някой да ме светне за ползата от феталната? Не какво гледат, знам какво, а каква е ползата?

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:52 от Patishonka

Общи условия

Активация на акаунт