Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
-
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
-
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
Маста може да се ароматизира с ванилова или портокалова есенция, като се добавят след стопяването й на водна баня и прецеждането на зелени ябълки. Честите прегледи по време на бременност са важни за проследяване на здравето както на майката, така и на бебето. Въпреки това, ако има опасения относно честите прегледи, е от съществено значение да се консултирате с лекар за предоставяне на необходимата информация и уверения относно безопасността на процедурите.
-
Какви са препоръките за лечение на грип по време на бременност?
-
Кога е подходящо да купувате кошарки и колички по време на бременност?

. Леко и спокойно бременеене 
. След като се роди бебето ми се струва, че не бих имала никакво време да обикалям магазини и да пазарувам, а не бих се доверила друг да пазарува вместо мен
. Да не говорим, че като се приберем от родилния дом бебето трябва да си има креватче, чаршафчета, дрешки. И всичко трябва да е изпрано и изгладено. Не мога да си представя мъжът ми да пере и глади бебешки дрехи
.
ясно, че е свързано с медицина, но ми беше интересно точно какво. Пък и преди време беше писала, че работата ти е опасна за бебето.
С което всъщност съобразихме останалото обзавеждане на стаята. Бебешки дрешки ми даде етърва ми, нейното бебе също беше лятно
и се притесних ужасно. Доктора хубаво ми се накара, че съм пътувала и ме прати да си лежа в къщи. Добре, че с бебчето всичко е наред. Днес ми свършва болничния и се чудя дали да го продължавам, но май ще си остана вкъщи, че още имам болки. Ходих при доц. Балев на първа ФМ в 13-та седмица, резултатите са: движения на бебчето-нормални, количество на околоплодните води-нормално, пол-неизвестен (според доктора 70:30% вероятност за момиче, но още не е сигурен). На следваща ФМ ме вика между 18 и 19 седмица, в 20-та щяло да бъде късно.
и аз съм завършила Биологическия факултет. Работя си по специалността в научен институт и въпреки ниската заплата си харесвам много работата.
Аз ще съм отпред в 18.27
Щ е ти звънна Ели на теб , щом смяташ , че ще си точна..