Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 371
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро на всички Hug
Отново вали сняг #Cussing out, кога ще можем вече спокойно да се разхождаме, че килограмите при мен са множко Crazy
Относно пазаруването мисля да погледам магазините и когато влезна в деветия месец да пазарувам. Много искам сама да подготвя всичко за бебо (може и с тати разбира се Peace). За мен това ще е най-вълнуващото пазаруване до сега.

# 121
Добро утро и от мен!

Лек ден на всички мами!Добро настроение и само усмивки!

Ох,си на мен ми се иска да си подредя всичко от сега,но....ще чакам!
Имам и зимна,и лятна количка -запазени са,трабва им малко почистване и готово!Поне това копуване ще  си го спестя!

# 122
Много мразя крайни изказвания, ама много!!! Какво значи, че синьо било еди какво си, а розово пък друго. Ще си обличам детето в каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой. Аз пък обожавам светло синьо. Почти всички дрехи на Пепи като бебе бяха в тая гама. Другото беше в червената гама или в бежово кафявата. И все още е така. Ей сега ще му сложа зелено, да прилича на жаба, щото видиш ли някой не харесвал синьо. Айде спрете се малко Stop

# 123
Че кой те кара да го обличаш в зелено!?Обличай го както искаш.Което не значи,че другите нямат право на собствен вкус и не трябва да го изразяват! Wink

# 124
  • Варна
Добро утро на всички!
 Снощи срещата мина чудесно   bouquet / щом сме си приказвали 3 часа/ Mr. Green . Радвам се че се събрахме 6 мацки и че си допаднахме - надявам се поне. Дано пак да се срещаме, даже през лятото с бебета в морската градина ... Crazy
 За цветовете - всички цветове са хубави, недейте да спорите ... Особено в бебешките тонове светлите цветове са толкова бонбонени .. Само на розовото не съм голяма любителка , ама момиченцата като пораснат малко сами започват да искат розови неща , така че и това се налага ..Бебетата да се живи и здрави пък във всички цветове ще ги обличаме!  Grinning Peace

# 125
Аз имам доста запазена количка от Яна, зимна, с махащ се кош, хич не е от скъпите за времето си, но ми свърши добра работа. Сега може да се пробвам да я продам, купила съм я за 150лв, мога да я продам за полвината да кажем. Ама ще трябва да я измъкна от мазата и да я снимам, ще я пусна в Продавалника. Ще си купя сякоя по-готина, ей така от глезотия, не че тази не би ми вършила работа. А лятната от много използване я счупихме, на Чиполино, от тези с масичката отпред и горе до ръцете на майката пак с плотче за кафенце..Ей тези са много готини, защото мястото, на което седи детето е стабилно и Яна до година и полвина си спеше навън в нея, че и до по-късно.

# 126
Много мразя крайни изказвания, ама много!!! Какво значи, че синьо било еди какво си, а розово пък друго. Ще си обличам детето в каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой. Аз пък обожавам светло синьо. Почти всички дрехи на Пепи като бебе бяха в тая гама. Другото беше в червената гама или в бежово кафявата. И все още е така. Ей сега ще му сложа зелено, да прилича на жаба, щото видиш ли някой не харесвал синьо. Айде спрете се малко Stop

Е, Дуци, ти пък как се изказа. Говорим си за ограничението само в един цвят. Къде съм писала, че не харесвам синьо или розово? Аз имам И ДВАТА цвята в гардероба си.  Изказвам мнението си, че да обличаш детето си само в синьо или съответно само в розово на мен не ми харесва, което означава, че на мен няма да ми се случи. Крайни изказвания няма освен твоето, след като аз лично съм отворена към всички цветове. smile3534 Ама няма да мине ден без някой да се засегне от нещо. Да спрем да се изказваме за предпочитанията си, за да не пречим на розово-синята идилия... Пледирам за запазване на демокрацията Simple Smile  bouquet

Та за какво бях влязла да пиша. Много ми е хубаво днес! Добро утро, мами Simple Smile Веднъж и аз да се включа преди обяд Simple Smile Пожелавам много усмивки на всички днес! Времето изглежда леко зимно, но понe е бяло, а не кално както предните дни (поне засега). Събудих се в перфектно настроение и искам да го споделя с вас.   bouquet

Душичката, аз също доста често през нощта се събуждам и гледам да не сядам пред компа, защото така ще се разсъня още повече. И се въртя доста, чета, но пък съм разсеяна и нещо не върви. После заспивам на развиделяване, което ми прецаква тотално режима. Но и това ще мине, просто няма начин!

Хубав ден!

# 127
Ей, за два дена голямо писане, голямо нещо! Не мога да ви изчета!
Мен тези дни са ме хванали лудите за планиране на ремонта, че не зная откъда да започна. Открих, че някои банки отпускат кредити за енергийна ефективност, спонсорирани по европейски фондове, та ако си направиш точно сметките кредита ти излида без лихва та дори можеш да върнеш по-малко отколкото си взел. Два дена се рових като откачена и накрая отидох при моя позната в една от банките та да я разпитам по-подробно. Нали съм Тома неверни ...  Mr. Green. Оказа се, че няма измама и далаверата е голяма. С две думи ремонта, който планирахме, може да е по-обширен отколкото сме го планували. Голям кеф! Най-важното е, че милото е на моя акъл и ми дава карт-бланш да търся фирми. Е, на кастинга двамата ще ги одобряваме. Винаги така правим.
Сега за кошарата и количката: ами кошарата ще я взема от сестра ми, както и много дрешки. Тя има толкова много останали и то повечето са още пакетирани и с етикети. Количка съм си харесала, но към края на бременноста ще я взема.  Лятната ще е пак от сестра ми. Племенницата е в стрес сега на кого ще остави тези момичешки дрехи като предполагат, че ще имам момче  Crazy

# 128
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Привет на всички.
Имам гаден на изпит и нямам време за нищо.  Tired.Като съм на работа надничам поне да видя кой какво пише.Гледам ,че спорите за цветовете.Я не се впрягайте толкова.Бебетата да са ни живи и здрави ,а ще ги обличаме  като куклички във всички цветове.И аз много обичам пастелни цветове,и жълто и резеда и синьо светло ,абе всякакви цветове имаше Иван ,без розово.Но аз и мома да имам пак няма да и слагам розово.Само дето знам че ще ни на подарят купища такива дрехи.Хич не го харесвам като цвят.
Danibon не се ядосвай за срещата,на другата аз ще дойда 100%.Знаеш че съм сериозна щом е за срещи. Crazy.А сега си имах основателна причина както ти казах.
Тези дни заминавам за Варна на очни за 10 дена и ще ми липсват вашите писания,докато върна  вече сигурно ще сте изписали 5 нови теми. ::Но ще наваксвам видяло се е.

# 129
е момичета всеки ще облича децата си както си иска

Варненки надявам се че другият път и аз ще дойда на срещата

Успешен и спокоен ден на всички

# 130
Оф, аз пак да се върна на темата за дрехите. Не знам дали сте забелязали, но има много малък избор на дрехи за момчета, аз винаги първо се хвърлям на момичешките, защото преобладават като количество по магазините. А пък момичешките предимно са розови. С чуждбинските дрехи не е така, но не винаги имам възможност да си набавям от там. А честно казано тук Бенетон, Фокс и т.н. ми се свидят, защото за кратко време омаляват.

Ха, от днес съм в 14-та седмица и бебето ми може да си смуче палците Mr. Green

# 131
Оф, аз пак да се върна на темата за дрехите. Не знам дали сте забелязали, но има много малък избор на дрехи за момчета, аз винаги първо се хвърлям на момичешките, защото преобладават като количество по магазините. А пък момичешките предимно са розови. С чуждбинските дрехи не е така, но не винаги имам възможност да си набавям от там. А честно казано тук Бенетон, Фокс и т.н. ми се свидят, защото за кратко време омаляват.

Ха, от днес съм в 14-та седмица и бебето ми може да си смуче палците Mr. Green
Учудва ме това изказване Thinking.Не знам в София,но във Варна като гледам по магазините има доста добър избор и като цветове и като модели и като цени.

# 132
Яна почти няма маркови дрешки или нови такива, има от втора употреба. като се роди ни изпратиха огромен колет от Израел с дрехи, аксесоари и играчки и кара с тях до годинката. постоянно и всеки подаряваше, почти не съм харчила пари за дрехи, много добре ми дойде...

# 133
ако някоя от вас иска да види моята пупа в 16с4д може да погледне тук
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/PETKOVA/16.JPG.html?action=gallery

айде мамита покажете и вашите тумбаци

# 134
Дуци права си няма почти нищо за момчета в сравнение с изобилието за момичета

аз например много харесвам да обличам моите мъже в хубаво червено , харесвам също бежово оранжево и естествено синьо светло или каквото и да е
на големия за лятото му бях взела една риза от бенетон розово и синьо .... и представи си / аз все пак съм от Габрово / някои му се смеели че щото била розова била женска
а нали розовия цвят стана доста актуален в мъжките ризи
голям зор докъто успея да обясня на 9годишно дете че това е най актуалното и че другите не разбират
а да също не одобрявам като облекат момиченцата само в розово
все едно няма други цветове
или пък аз като обичам да обличам особено малкия в червено и като ме питат защо го обличам така като червеното било за момичета

всичко е въпрос на вкус
ще си обличам децата както ми е кеф

Общи условия

Активация на акаунт