Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 363
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Ама каква цветна тема се пръкна Simple Smile

Намерих една любима снимка на моите любими момчета - мъжът ми и племеникът ми, който споменах с цветовете. И двамата са цветни единия е в червено, другия се оказа точно като жабче в зелено  Hug Но и двамата са ми хубави момченца: ЦЪК тук Simple Smile (Мъжът ми отдвна разнообрази и носи розови, оранжеви, червени ризи/блузки, изобщо всякакви цветове и му отиват. Но когато го срещнах всичките му дрехи бяха в цвят каки ЦЪК, (но слава Богу спря да се ограничава така и гардероба му е разнообразен цветово, което много ми допада).

За розовото - когато аз бях малка розовото изобщо не беше на мода по принцип не само за деца - момиченцата ги обличаха повече в червенко. Тогава обаче нали си беше един здрав комунизъм нямаше кой знае какъв избор на цветове. Например аз съм обличана много в светло синьо като дете, защото съм със сини очи. Но и не съм забелязвала кой знае какво деление, защото и на момчетата и на момичетата престилките в градината ни бяха червени.

За мен цветовете са едно много хубаво допълнение на деня и ми действат много добре на настроението.

А и от кулинарна гледна точка ако храната има всички необходими цветове например доматче-червено, морковче-оранжево, магданозец-зелен, картофче-жълт и т.н. се смята, че тази храна съдържа всички необходими на организма вещества Simple Smile))

А ето го и моят тумбак: ЦЪК за последно Simple Smile А, за архива после да ме се чудя кога е било - забравих да напиша, че тумбака ми е на 16 седмици и 6 дни

Аз пия HIPP Natal витамини и нямам проблеми с преглъщането, нали са сокчета. Ох, огладнях!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 13:13 от Pearl

# 151
Привет и от мен! Ако може и аз да се запиша. Терминът ми е на 18 юли, на 30 години съм от София и съм бременна с ... близнаци.  baby_neutral baby_neutralАми засега, това от мен. Доскоро и късмет на всички мами. Hug

# 152
 nip1977 Добре дошла сред нас!Успешно бременнеене и две сладки и здрави бебчета тази година!  bouquet
Аз не пия никакви витамини!Доки каза че не ми трябват,но гледам да ямам много зеленчуци и плодове и наблягам на млечните продукти!

# 153
Ето го моето шарено момче има и зелени панталони,баш жабешки Laughing:

Уф, от преди малко имам менструални болки все едно. Що така Thinking

# 154
Дуци пий но-шпа де, нали знаеш че това са контракции

# 155
Дуци пий но-шпа де, нали знаеш че това са контракции
Не, не знаех. Ще пия две за всеки случай.

# 156
Дуци, даже МНОГОООО трудно ги гълтам  ooooh!. Верно, че са направо огромни, ама се притеснявам, че всички са качили вече по някое килце, а аз съм в 14 г.с. а дори нямам апетит.

Ами и аз не съм качила почти нищо, а има 1 кг я не, въпреки че вече съм в 14 г.с., а си ям съвсем нормално, по 3-4 пъти на ден поне. И все още нямам никакво коремче.

# 157
nip1977, добре дошла, още една мама с близнаци Simple Smile

Дуци, дано ти мине!

Този шарен Пепи е много засмян и чаровен млад мъж Simple Smile

# 158
Този шарен Пепи е много засмян и чаровен млад мъж Simple Smile
Simple Smile И леко див, ще се уверите в това в неделя Crazy

# 159
  • София
Sparky.b, аз вчера се записах на жк в МД при д-р Стоянов. Но за пореден път се убеждавам, че щом не си плащаш, а минаваш през здравната каса те претупват яко. Как се мери кръвно - чува горна граница 90 и наизуст ми казва 60 на 90...Бях шокирана, че за цялата бременност по ЗК ти се полагат 2 видеозона само! Shocked Не, че и тях мисля да ползвам, ама въпрос на принцип. Ако нямаш частен доктор и разчиташ само на жк, направо си си умрял. В каква държава живеем... Но аз жк консултация ще я използвам само за изследванията, нищо повече. Утре пускам първите си изследвания Grinning
amarinova, и аз съм като теб. Не съм качила нито грам, не мога да се похваля и че ям много, хапвам колкото и преди да забременея. Почнах Матерната точно от страх да не би да не си набавям някои витамини и какво мислите ми се случи...В 13-та седмица за първи път повърнах. Сега ме е страх да си изпия хапчето Joy

# 160
Добре дошли на всички нови бъдещи мами  Hug леко бременеене и много усмивки и позитивизъм   bouquet
Като ви слушам, че нищо не сте качили, че и коремчета нямате, направо си мисля, че нещо при мене не е наред. Дори мъжът ми днес ми каза, че корема ми е порастнал още повече  Joy . Нямам думи просто. Ще ви пусна снимка тия дни, за да разберете за какво ви говоря. Иначе утре съм на ФМ след работа, дано всичко въврви както трябва  Praynig

# 161
  • Бургас
здравейте на вси4ки...

Ами аз пия витамини топ левюр...то е витамин б,ц,е..

Това ми предписа моята доки..ина4е спрях фолиевата киселина преди 2 седмици...

Вие как сте??

юКажете някой хубав онлайн магазин за бременни мами?

# 162
Sparky.b, аз вчера се записах на жк в МД при д-р Стоянов. Но за пореден път се убеждавам, че щом не си плащаш, а минаваш през здравната каса те претупват яко. Как се мери кръвно - чува горна граница 90 и наизуст ми казва 60 на 90...Бях шокирана, че за цялата бременност по ЗК ти се полагат 2 видеозона само! Shocked Не, че и тях мисля да ползвам, ама въпрос на принцип. Ако нямаш частен доктор и разчиташ само на жк, направо си си умрял. В каква държава живеем... Но аз жк консултация ще я използвам само за изследванията, нищо повече. Утре пускам първите си изследвания Grinning
amarinova, и аз съм като теб. Не съм качила нито грам, не мога да се похваля и че ям много, хапвам колкото и преди да забременея. Почнах Матерната точно от страх да не би да не си набавям някои витамини и какво мислите ми се случи...В 13-та седмица за първи път повърнах. Сега ме е страх да си изпия хапчето Joy
И аз преди около седмица и половина повървах за първи път от Магнерич. Пии го след като се нахраниш добре - на мен това ми помогна!

Колкото до Здравната каса - та то е ясно - с рушветите ти излиза по скъпо от частна клиника и тънеш в мизерия. Да не говорим колко са невежи и безхаберни или по-скоро все им е тази, изобщо не ги интересуваш какво се случва с теб smile3514 Тази тема ми е доста болна и се поразгорещих...сори  smile3555.

Pumichka не съм сигурна дали няма да ти излезе по изгодно да си платиш ЖК в частна клиника, в която влизат всички изследвания. Т.е. искам да кажа, че така ще правиш изследвания по линията на здравната каса и ще плащаш отделно само прегледи на частно...Примерно моята ЖК е 520 до последния преглед с всички веобходими изследвания, които правя в същата клиника в сутерена, искам да кажа че не се разкатавам - това е лимитирана сума. Като си направиш сметката, че един преглед струва 50 лв., в моя случай примерно...мисля че излиза по изгодно. А и още нещо, платената ЖК ми дава право на 10% отстъпка в случай, че се наложат извънредни прегледи - извън плануваните в ЖК. Незнам дали го написах достатъчно ясно  Sunglasses

Качила съм 3 килограма и половина, но месец преди да забременея отказах цигарите от раз.
В началото имах апетит сега изчезна

# 163
  • София
Кatinche, може би си права, но аз много дълго време умувах какво да правя. Доволна съм си от моя лекар и искам при него да си ходя, но той за съжаление не води жк. А знам, че трябва някъде да се запишеш все пак на жк, та реших да го направя все пак там, където евентуално ще раждам. Исках при добър лекар да е, но добрите лекари си водят жк в частните си кабинети и така...Ужасно е измислена цялата система. И аз много се паля на тема здравна каса! smile3515

# 164
Кatinche, може би си права, но аз много дълго време умувах какво да правя. Доволна съм си от моя лекар и искам при него да си ходя, но той за съжаление не води жк. А знам, че трябва някъде да се запишеш все пак на жк, та реших да го направя все пак там, където евентуално ще раждам. Исках при добър лекар да е, но добрите лекари си водят жк в частните си кабинети и така...Ужасно е измислена цялата система. И аз много се паля на тема здравна каса! smile3515

Да, да, при  това положение и аз съм на твоето мнение. Наисина, при всички положения е хубаво да те следят там където ще раждаш  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт