. Направо ме разбива това човече
. Ми то не млъква , бе братче . Бива , бива , ама ...Милото ми вика , че бил същата проклетия като мене , а аз викам , че само глупости говори - та аз съм такова добро дете .
За килограмите , май аз съм най зле с тази бременност . Първите два пъти 45кг. забременявах - 52кг. влизах да раждам. А сега , майко мила : 42кг. забременях - 72кг. влязох да раждам . Сега съм 62кг. Но пък не се тормозя , щото знам , че пак ще ги сваля . А така ми се иска да си ми останат поне 10-тина в повече(около55кг.) , ама ...ееех , мечтиии.
За празника - и аз се обадих на моята акушерка - тя , милата пак на работа . Вика :"Тая година , както ми тръгна с тебе - по всички празници ще съм си на работа" , а в края на разговора :" Айде и ако се навиете за четвърто , знаеш къде съм - винаги на твоите услуги ." Душичка , много свястна жена . Да е жива и здрава и всички като нея и да носят много радости на всички мамчета!!!
) днес при втори опит влязох си в дънките от преди, но с триста зора се закопчават и реших,, че не си заслужава неудобството и си ходя с бременните дрехи. Те ми висят и се фукам колко съм спаднала
.
(че аз не давах и мехура да ми спукат
) Нямах уговорка с доктор, просто си взех торбичката и цъфнах в приемното.
накараха я да си ги събуе, та аз да се успокоя
после с нея бяхме в една стая
иначе за багажа май имат и гардероб, където ти съхраняват нещата, но аз не съм го ползвала. Не съм се и страхувала да не ми изчезне телефона например. Това ми беше последна грижа
Но като родих и докато ме шиеха така ревях от кеф, че една сестра отиде и ми донесе телефона да звънна на татито. Сигурно за да си ревем заедно в дует с него
. Искам да попитам има ли някоя от вас раждала в Майчин дом София? Как протече раждането - нормално или секцио? Как се държа екипа с вас? Имахте ли уговорка с екип?

А не ми се впрягай на мене- аз съм си цапната в устата и не подбирам понякога приказките