Къде в Бургас (7) ...

• 65 875
  • 665
  •   1
Отговори
# 330
Трябва да го прослушам значи този винен салон Mr. Green
Катка, ако си мислиш, че аз знам какво значат... Joy важното е да звучи френски Mr. Green

# 331
  • Бургас
Относно www.podarimi.com
Аз и приятелка ги ползвахме за "писмо в бутилка", "семеен колаж" и "възстановителен масаж". Сега  покрай Св. Валентин има картички с поставяне на снимка.
Доставят ти ги ако искаш.
За непредметните неща ти дават един симпатичен ваучер, ако искаш го опаковат и го подаряваш или пък те го доставят където искаш.
Бънджито е в Клисура - там пише. Hug
Те постоянно обновяват и вкарват нови неща.
Хубаво е да има и в Бургас такова нещо, така пестим време и избягваме постоянно повтарящи се подаръци.

# 332
  • Бургас
Sisi_f, искаш ми координати на Женя, но кутията ти е пълна, поизпразни я и пак ми пиши да ти пусна!

# 333
Значи искам да си купя гети (мисля че така се казваха),но не вълнени и дебели ами от плат,които могат да се носят върху сандал.Искам да си купя такива за лятото супер много ми харесват Crazy.Незнам дали го обясних точно и дали се сещате,но все пак ако някой е виждал в Бургас да каже къде.Мерси предварително.

# 334
Значи искам да си купя гети (мисля че така се казваха),но не вълнени и дебели ами от плат,които могат да се носят върху сандал.Искам да си купя такива за лятото супер много ми харесват Crazy.Незнам дали го обясних точно и дали се сещате,но все пак ако някой е виждал в Бургас да каже къде.Мерси предварително.

Аз преди няколко години, когато бяха модерни си бях взела едни зелени от Кики рики и не ги сложих дори веднъж Sick Сега съм виждала по магазините за бельо.

# 335
Никки   bouquet

За винения салон (Casa vino) да си кажа- много съм доволна. Приятна обстановка, супер обслужване, отлични питиета, вкусна храна. Имам само една забележка- менюто е доста ограничено. Понеже аз, щом си харесам нещо в дадено заведение, мога само него да си поръчвам, го посещавам често. Но тези, които обичат да експериментират с храната, вероятно ще са разочаровани.

# 336
Аз пък сега си идвам от "Зорница" . Нещо се разочаровах този път. Много беше шумно. И не знам дали е така или ми се струва, но когато откриха ресторанта, май бяха по-малко масите и не беше такава лудница. Явно видяха, че потръгва /понеже всяка вечер ходихме и рядко имаше свободна повече от една маса,често нямаше и никакви места/ и решиха да си добавят местенца, като от това пострада много обстановката.  Tired

# 337
Мисля че и преди бях писала, че шумоизолацията в Зорница е под всякаква критика. Жалко за иначе прекрасния интериор  Confused   

# 338
  • Бургас
A някой има ли отзиви за фризьорски салон Поли на ул. Левски?

И  къде има хубави и не много скъпи интериорни  врати  ( newsm78 така ли се казва)? Някой може ли да препоръча фирма?

Ние скоро си купихме. Едната е около 260лв (каса+врата). Ако те интересува ще питам мъжо за координати, че не мога да го обесня точно къде се намира Embarassed Embarassed Embarassed

# 339
Преди няколко дена бяхме в "Луксор".Посрещна ни управителката и ни попита за резервация,настани ни,обслужиха ни много бързо(но нямаше още много посетители).Менюто ми допада,а тирамисуто ми е любимото(няма друго място където да го правят така).
Учуди ме че има недоволни от там.Явно не съм от най-претенциозните Joy

# 340
Преди няколко дена бяхме в "Луксор".Посрещна ни управителката и ни попита за резервация,настани ни,обслужиха ни много бързо(но нямаше още много посетители).Менюто ми допада,а тирамисуто ми е любимото(няма друго място където да го правят така).
Учуди ме че има недоволни от там.Явно не съм от най-претенциозните Joy

То оставаше на празен ресторант да не ви посрещне някой.  Tired   
Ако не се лъжа ние отидохме в петък или събота,беше си натоварено,но все пак е недопустимо за ресторант с претенции. И си миришеше на готвено.  Crazy
За тирамисуто съм съгласна, вземаме си за вкъщи. Наистина е страхотно. Flutter

# 341
Никки   bouquet

За винения салон (Casa vino) да си кажа- много съм доволна. Приятна обстановка, супер обслужване, отлични питиета, вкусна храна. Имам само една забележка- менюто е доста ограничено.

Това че менюто им е семпло, също говори за класа.
В изисканите ресторанти(и не чак толкова изисканите, също), менюто съдържа само това което готвача умее да приготвя най-добре.Или иначе казано, храната също е от класа.
Менютата, тип тухла четворка ги обичаме много в България, но не навсякъде е така.

А Casa vino, от известно време предлагат нещо като седмично меню.Включва да речем-салата, основно и десерт, които се предлагат само една седмица.Следващата седмица менюто вече е различно и така...и на тях им се наложи да намерят компромисен вариант.

# 342
Уф, аз влязох за да ви попитам от къде мога да купя ниргеле.
Ама така се отплеснах пак, че забравих ooooh!

# 343
Уф, аз влязох за да ви попитам от къде мога да купя ниргеле.
Ама така се отплеснах пак, че забравих ooooh!

От Умболо - магазинчето, където една мацка прави бижута в една пресечка на Богориди...сещаш ли се newsm78

# 344
 Laughing Не!Дай ми моля те някакъв  ориентир-кой магазин е на ъгъла на пресечката или коя по ред е пресечката на Богориди.

Общи условия

Активация на акаунт