Къде в Бургас (7) ...

• 65 819
  • 665
  •   1
Отговори
# 390
Търся си такива нокти 
http://www.nails2excite.com.au/products_tips.htm#predesigned

По-точно си харесах зебрата.  Crazy
Много готини има,но дали няма да изглеждат много претрупано и кичозно на ръката? На мен за една сватба ми бяха нарисували на краката в леопардови краски(в тон с тоалета) и на хорото погледите бяха в краката ми(сигурно са се чудили къде съм се изцапала  Joy  )

# 391
Да знаете къде могат да ми тестват кожата? Някой козметичен салон?
Преди години правиха тестове по някой аптеки с рекламна цел.

# 392
Да знаете къде могат да ми тестват кожата? Някой козметичен салон?
Преди години правиха тестове по някой аптеки с рекламна цел.

дермоанализатор има в офиса на Орифлейм Peace

# 393
  • Бургас
Има ли вече място в Бургас, където да продават продуктите на Henna plus?

# 394
Търся си такива нокти 
http://www.nails2excite.com.au/products_tips.htm#predesigned

По-точно си харесах зебрата.  Crazy
Много готини има,но дали няма да изглеждат много претрупано и кичозно на ръката? На мен за една сватба ми бяха нарисували на краката в леопардови краски(в тон с тоалета) и на хорото погледите бяха в краката ми(сигурно са се чудили къде съм се изцапала  Joy  )

Трябват ми за един тоалет, сигурна съм че няма да изглежда кичозно с него.  Simple Smile  А и зебрата пак ми е приемливо, другите краски.  Crazy

# 395
  Точно такива едва ли има в Бг, но ще се оглеждам за подобни.В моя бизнес е. Simple Smile

Да кажеш ако срещнеш. Търся си точно и само зебра.  Simple Smile

# 396
  • London, baby
 newsm78 аз от вчера не мога да отворя сайта  Close

# 397
  Ще ще. Laughing

# 398
  • DE
Момичета от Бургас, търся представител на Орифлейм. Искам да си поръчам едно червилце, пък не познавам представители!

# 399
  • London, baby
Виж tedka* , тя дори е писала в темата, няколко поста по-нагоре. Под аватара и пише Simple Smile

# 400
  • у нас
Момичета от Бургас, търся представител на Орифлейм. Искам да си поръчам едно червилце, пък не познавам представители!

и от мен може  Heart Eyes

# 401
Момичета, от къде в Бургас, мога да купя щоколадова фигура.Не става въпрос за тип-Дядо Мраз на Нестле.Търся шоколадова раковина!

# 402
  • Бургас
Момичета, от къде в Бургас, мога да купя щоколадова фигура.Не става въпрос за тип-Дядо Мраз на Нестле.Търся шоколадова раковина!
ох, като хич ме няма с описанията  ooooh! малката уличка която се спуска от Църквата Кирил и Методи, като застанеш с гръб към Етнографския музей, но не тази на която на ъгъла има магазин за обувки, а другата, на която има Магазин Слънчо  Rolling Eyes Магазинчето е малко и се казваше нещо то рода на Шоколадов свят или .....  newsm78 продават бутикови щоколадови фигурки с ефектни опаковки и на "атрактивни" цени  Outta Joint

# 403
  • Бургас
мацки, имам нужда от помощ  Praynig Някой да е виждал в кварталните парфюмерии тази водичка на  Bourjois, казва се Сlin d oeil  urban girl и е със син етикет и капачка:

# 404
  • у нас
ох, като хич ме няма с описанията  ooooh! малката уличка която се спуска от Църквата Кирил и Методи, като застанеш с гръб към Етнографския музей, но не тази на която на ъгъла има магазин за обувки, а другата, на която има Магазин Слънчо  Rolling Eyes Магазинчето е малко и се казваше нещо то рода на Шоколадов свят или .....  newsm78 продават бутикови щоколадови фигурки с ефектни опаковки и на "атрактивни" цени  Outta Joint

това, което описваш е Шоколадовата къща и се намира на ул. Възраждане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт