Къде в Бургас (7) ...

• 65 903
  • 665
  •   1
Отговори
# 300
нееееее, не ми казайте, че в Билла продават донати. По скоро това там е някакво мижаво подобие.........
Това вече е въпрос на вкус. Момичето пита "къде продават". На мен лично тези в Била повече ми харесват от софийските, защото са с повече пълнеж, особено шоколадовите са с много и плътен шоколад. Лошото е, че ги продават в смесени в кутийка и не знаеш какви ще ти се паднат .......

# 301
  • у дома
Fresh gale, и двата вида масажи ги правих при една и съща козметичка. И са мисля на една и съща цена - 25 лв. Правят се минимум 12, всеки ден. Процедурата е около 40 мин. Когато е с ултразвук се втриват и едни ампули, които са доста скъпи.
Както писах и по-горе 12 лв. ми се вижда ниска цена. И за това си позволявам да се съмнявам в ефективността. Нищо лично нямам към никой Stop  
Не че, аз като дадох многото пари цъфнах и вързах, ама на ...

# 302
Да питам и тук, май някой от вас беше казал, че има връзки в хотел Бургас, та въпроса ми е за френският ресторант, ако може координати и дали има куверт и по колко за 14ти.

LA PERLE NOIRE [Бургас]
Бургас
ул. Хан Крум 5, х-л Бургас
              (056) 81 66 66       
info@hotelburgas.com
раб. време: пн-сб 07:00-23:00
www.hotelburgas.com

La Perle Noire е авангарден бутиков ресторант с изискан интериор и ултрамодерен дизайн. Отличава се с добре организирано пространство за бизнес контакти и конференции в най-новия бизнес хотел в Бургас. Със своята дискретна и спокойна атмосфера ресторант La Perle Noire ви пренася в една аристократична обстановка и домашен уют, съчетан със стил и перфектно обслужване. Помислили сме и за почитателите на отбраната жива музика – стилният ни пиано бар презентира
едни от най-класните изпълнители и ви потапя във вълнитe на удоволствието.

www.hotelburgas.com

100 % ще има куверт , щом на Океана е 27лв за 14.02 смятай...

# 303
  • По света и У нас
ЕДЕЛВАЙС - със сигурност имаше от промоционалните пакети на памперс с халатчето в Метро, поне този понеделник  Peace Но виж за размера  newsm78 /4ка мисля имаше  Thinking/

bubi4ko - тави за донати със сигурност има в Била , струваха около 20 лв.  newsm78 за 9 или 12 бр. бяха  Thinking ... но не съм правила ... аз от тази за кексчета от Метро си взех и стават супер  Peace
Иначе ако не бъркам на Naomi майка й работеше към ресторанта на хотел Бургас  Peace
Ако бъркам - Naomi - извинявай  Hug

# 304
мммммммм да обадих се вече. 45лв куверт newsm78 ще видим съпругът какво ще реши

# 305
мммммммм да обадих се вече. 45лв куверт newsm78 ще видим съпругът какво ще реши
Като имам предвид какви са цените, не ми се виждат много.

# 306
  • Бургас
Гледам, че обсъждате 14-ти, та в тази връзка да споделя нещо интересно, на което попаднах:

http://www.podarimi.com/

Има много оригинални и интересни идеи за всякакъв вкус.....предимството на този сайт е че е Бургаски.....

# 307
  • Бургас
Дали съм правила антицелулитен??? Та аз нямам нужда ...  newsm03 !!! Шегувам се, аз ходя и правя само цялостнен, което засяга и целулитната зона.Нали знаете че антицелулитните са малко по-силнички, а аз не мога много да трая на болка. Това е, признах си! Но виждам че много жени ходят и в разговор като съм питала, масажистката ми е обяснявала че като се започне е добре да се направи цяла серия от поне 10 масажа, през няколко дни. И специално за меда - освен голям загравящ - респективно, антицелулитен ефект, добре извлича и токсините от тялото. Хайде стига че фулдих темата, пак ще се скарат!

# 308

Иначе ако не бъркам на Naomi майка й работеше към ресторанта на хотел Бургас  Peace
Ако бъркам - Naomi - извинявай  Hug

Не бъркаш Laughing Hug дам 45 лв е куверта, с ди джей, ако искате подробности ще питам Hug

# 309
Абе момичета, сетихте се вие.... Crossing Arms
Това е моята страница www.ladymassages.hit.bg  и имах предвид, че аз ги правих масажите!
Ама сега гледам малката и нямам салон в който да работя и не правя.
Препоръчвам масажи с мед 15 процедури през ден. След това се стои малко с хума и след това малко мануален масаж.
След като приключи 15 дневния курс се почива 2 месеца и пак се правят ако се налага. Но про принцип е добре като намалее или изчезне целулита за се прави по една процедура в седмицата. Докато се правят процедурите намаляте солта до минимум и се избягват някой храни, но и без да се ограничавате се премахва целулита.
До сега не ми се е случвало на някой да не повлиаят. Имала съм случаи да не се махне, но поне намаля и от там нататък зависи дали сте упорити.
Ако го съчетаете с пиене на зелен чай или пък приемане на оцет сутрин с вода се засилва отделянето на токсини и спомага за бързото повлияване на целулита.
Болезнени са първите 3-4 процедури и зависи колко е целулита.
Надявам се момичета да са ви била полезна! Hug

# 310
Бубичко, нисък е куверта, защото не е много посещаван ресторант. Дори се учудвам, че има куверт. На 8ми декември ходихме там с мъжа ми. Бяхме сами.

# 311
 Ооо, Катка,на стриди и френско винце, а? Laughing

# 312
Ооо, Катка,на стриди и френско винце, а? Laughing

хахах, тия мекотели не са ни по вкуса.
По спомените ми 45лв. излиза салата и основно за един човек. Но ако човек иска да опита нещо различно това няма значение. На мен обстановката ми хареса Peace

# 313
Гледам, че обсъждате 14-ти, та в тази връзка да споделя нещо интересно, на което попаднах:

Има много оригинални и интересни идеи за всякакъв вкус.....предимството на този сайт е че е Бургаски.....
А някой ползвал ли е услугите, че си харесах разни неща.

# 314

Егаси му и цените! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт